Blago vama da ste uspjele uobrociti… u biti, jesmo i mi jer sad vec tjedan dana se budi oko 8 ujutro… pa onda 30min sim il tam.
E kako vi uspavljujete navecer malene? Mi smo do sad uvijek plesali, al buduci da je on sve tezi i tezi, moram naci alternativu 😋
Lucy, super za zubic 😊
Ena, Miha bu pravi gurman 😊
Bravo!
Obicno zaspe u krilu dok jede, a nekad malo ljuljam u narucju i idem ssssshhhhhhhh i zaspe. I po danu i po noci tako. Obicno mi zaspe za max 10min
Moja navece ugl zaspe na siki. Ako ne onda ju jos malo ljuljam il lezi kraj mene i mazim po glavi pa zaspe
Moj zaspe na sisi dok sam ja na pilates lopti.. rijetki petki su da leži mirno i zaspi jer se ne može.smiriti.. prestanem hopsat kad se umiri ali do tad mu baš treba pokret.
Južina idalje, ja se naš nisam naspavala.. nadam se da će sutra biti bolje.
Čekam dostavu jer mi se niš neda pa tako ni kuhati .
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nikako da ulovim dovoljno vremena da natipkao do kraja..A kašlje i danas,nosic počinje curiti,al bar nema temp..dobre je volje sve dok se nos ne začepi..inhaliramo,usisavamo pa se nadam da će proći čim bezbolnije..nije bas oduševljena ni s inhalacijski ni aspiratorom,al ako se mama dovoljno glupira bude mirna toliko 😂😂
Uspavljivanje navečer cica,ponekad još malo nošenja nakon tog..a danju cica,rjeđe nošenje ili klokanica..
Za onu pečenu kasicu sam izrezala na kockice tikvu i jabuku i u pećnicu na 180 na 30-tak min 😊
Dan mamice :)
Danas puno nosanja, zubić nas još boli ali došli su nam baka i dida pa svi svoj red odrade 😂
Uspavljivanje, prvo spavanje je u šetnji pa tu zaspe u kolicima, drugo se nosimo a za noć je sisa obavezna. Sam ne zna zaspat, imam osjećaj da nikad neće znat 😂
Heeej curke evo mene nakon stoo godina ste žive? 😊
Evo mi 7 mj 9 kila i 71 cm iskljucivo cicamo i sad evo 2 mj kasice papamo ...
Ee da jel Enaa tu aktivna jos 😊😊
Evo mi 7 mj 9 kila i 71 cm iskljucivo cicamo i sad evo 2 mj kasice papamo …
Hej draga😀😘🤗..bravo za kilice i cm i cickanje🙂😍..jesam jesam,kako ne,falite mi curke😭,prenesi pozdrav i ostalim curkama na Facebooku. Moj Mihica ti je već 75cm(prije mjesec dana bio),papamo svašta,i ad i cicu i kašice.. i sad na par deka manje od 11 kg,baš imamo turbo bebe😂😂
Hej draga😀😘🤗..bravo za kilice i cm i cickanje🙂😍..jesam jesam,kako ne,falite mi curke😭,prenesi pozdrav i ostalim curkama na Facebooku. Moj Mihica ti je već 75cm(prije mjesec dana bio),papamo svašta,i ad i cicu i kašice.. i sad na par deka manje od 11 kg,baš imamo turbo bebe😂😂
Braavooo😍😍😍
Mogu te zamolit za mail tvoj 😊
Braavooo😍😍😍
Nebi draga stavljala mail ovdje,nemoj se ljutiti..al ak me trebtrebaš tu sam😉☺️
Braavooo😍😍😍
Nebi draga stavljala mail ovdje,nemoj se ljutiti..al ak me trebtrebaš tu sam😉☺️
A privatno te trebam ne bi tu pisala 😂
Oces da stavim svoj pa se javis?
Sortiraj odgovore
Najstariji