Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    16. Siječanj 2019. 20:00

Ena što te klokanica zeka 🤣. Neka neka se vidi post makar dva puta.
    Phsrma držim fige da se ne pretvori u nešto ozbiljno.
    Mi danas nikako na zelenu granu sa spavanjem... Nije kakao od jučer i tek oko 14 je sve izašlo van.. mene će ubiti ova južina... Još sutra i nadam se da će biti lakše. Vid kenjkav, djeca nervozna a ja umorna i boli glava... Ma kombinacija za 5 🤣.
    Mi evo cickimo i nadam se dobrom spavanju i vama i nama...
    Noćica mame i klokse.
    🥰🥰🥰

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    16. Siječanj 2019. 21:03

I kod nas spavanje nikakvo,prvo ajde sat vremena,oko 3 15 min i to je to..zato je vec u 7.15 zaspala,malo prije se probudila,cicki pa ćemo vidjeti dal nastavlja sa spavanjem..s inhaliranjem krećemo ujutro,zaspala mi je prije nego smo ga donijeli od seke..
    Lijepo mi spavajte 😘😘😘

lucy233
    16. Siječanj 2019. 22:26

Večer mamice 😊 
    Prvo bi prijavila treći zub! Još ga muči ali rubovi su izašli pa  vjerujem da je najgore iza nas. 
    Mi smo već mjesec dana na dva dnevna spavanja, raspored je otprilike ovakav, 7:30 sisanje pa nastavi do 8:30 tad se budi, pa kruti doručak u 11. Oko 12 je šetnja di odspava sat vremena(+-15 min). Sisanje oko 2:30  pa sisanje oko 17:30 gdje zaspe na pola sata. Onda kruta večera u 20:00 i sisanje u 22:00 za uspavljivanje. I normalno bar 5,6 buđenja u noći. 
    Izrazito sam zadovoljna dnevnim rasporedom dugo mi je trebalo da dnevno spavanje dovedemo u red. 

Miha će nam još malo fažol i kobasice jest 😂 
    Ivy,mislim da na južinu svi poblesave i nervozni su...
    I naravno sretnih 7 mjeseci Vidu 😍
    Marija super za povratak apetita 😊 samo nek ostane tako
    Mamice super za ručak, zna se šta je mamina spiza šta kašica 😀
    Pharma nadam se da će kašalj prestat. Kako si ispekla tikvu i jabuku baš me zanima? 
    Laku i ugodnu noć vam svima želim 💖

mamica1985
    17. Siječanj 2019. 07:23

Jutro cure!
    Lucy - super za rutinu, ja sam isto uvela maloj jer se vracam na posao za 4 mjeseca i da muzu ostane sto vise istrenirano dijete 😂 budjenje oko 6-pol 7, bocica pa igranje pa bocica oko 8-pol 9 i spavanje do cca 10-pol 11, igranje pa bocica pa igranje pa oko pol 1 rucak (neka povrtno-vocno-zitna kasica) pa ja kuham rucak za nas velike s njom pa bocica oko 2h prije izlaska pa spavanje vani u kolicima kad idemo po seku u vrtic cca 1h pa bocica oko pol 5-5 pa igranje i onda kupanje oko 7h i bocica i spavanje oko pol 8. Ulovila je jedno budjenje oko 1-pol 2 u noci za bocicu i natrag spavanje do jutra.
    Pharma - kako je A?
    Greta zavolila sportski dio kolica, moja ledja pjevaju od srece 😂

• Maja82
    17. Siječanj 2019. 07:50

Jao Ivy juzina... 😤 glava ko balon.. 
    Ena moja je izbacila jedno dnevno spavanje! Ono jutro oko 10 bi bilo pol h e sad nema ni to nego odvali u setnji oko 2h a ono oko 7 navece pol h nekad da nekad ne. Znaci prakticki odspava to kad smo vani popodne.
    Muci mi se sa kakanjem otkad jede kasice, nije bas stalno al evo juce samo jednom kakala i navece probudila se u 11 i vriska , plac na najjace 15 min jedva ju smirili..i samo prdila. Inace 5x dnevno kakila. Jeste vi davali caj neki? Vidim Ena da dajes caj, koji i kada si pocela? Jel to kao zamjena za vodu ili i uz vodu?
    Mamice rutina vam je mrak! 😁 ja pokusavam jos, vise manje imamo neki ritam al nije bas to to...
    Kaj se moze uvest i vecernji obrok kao drugi? Ja mislila da uvodia dorucak i rucak pa tek onda veceru.

6xmama
    17. Siječanj 2019. 08:06

Jutro,curke!
    Meni ovo vrijeme niš ne smeta ,pasalo bi mi i daje stalno tak .
    Mamice,fino za Greticu,unormalila se curka.Kak to da ides za 4 mj radit?
    Moja je već odavno uobročena i raspoređena .Jede u 7,11:30,16,20,23 sata,spava od 23-11 sa tim jednim jelom u 7,popodne spava od 16-19.Sve ja to uokvirim odma .Kad krenem sad opet sa kašicama,krećemo sa ovim obrokom u 11:30,tad je najmanje gladna.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

17. Siječanj 2019. 08:16

Jutro mamice🙂. Pa da,kak je krenuo uskoro će fažol i kobasice 😂😂. Maja dajem mu Hipp čaj komorač,kim,anis,isto muku muči s kakicom pa se potrudimo da popijemo bar 150 ml kroz dan i bolja bude kakica..a imamo i Hipp crveno voće onaj instant al njega baš i neće,samo da pije bilo kaj i kakica je bolja. Naša noć koma,mislila sam da je gladan al nije baš htio,pojeo mi pola samo...

mamica1985
    17. Siječanj 2019. 09:32

6xmama

Jutro,curke!
    Meni ovo vrijeme niš ne smeta,pasalo bi mi i daje stalno tak.
    Mamice,fino za Greticu,unormalila se curka.Kak to da ides za 4 mj radit?
    Moja je već odavno uobročena i raspoređena.Jede u 7,11:30,16,20,23 sata,spava od 23-11 sa tim jednim jelom u 7,popodne spava od 16-19.Sve ja to uokvirim odma.Kad krenem sad opet sa kašicama,krećemo sa ovim obrokom u 11:30,tad je najmanje gladna.

Muz htio isto na porodiljni pa smo iskoristili ono da roditeljski dopust traje 4 mjeseca ja, 4 mjeseca on + kaj ce iskoristiti i onih 2 mjeseca kaj moze za stariju curku do njenih 8 godina, tako da ce biti ukupno 6 mjeseci doma, tj. do sredine 11.mj. To nam.je doslo kao naruceno jer starija na jesen krece u skolu, a mladja u jaslice pa da prebrodimo te pocetke.

mamica1985
    17. Siječanj 2019. 09:32

Ena31

Jutro mamice🙂. Pa da,kak je krenuo uskoro će fažol i kobasice 😂😂. Maja dajem mu Hipp čaj komorač,kim,anis,isto muku muči s kakicom pa se potrudimo da popijemo bar 150 ml kroz dan i bolja bude kakica..a imamo i Hipp crveno voće onaj instant al njega baš i neće,samo da pije bilo kaj i kakica je bolja. Naša noć koma,mislila sam da je gladan al nije baš htio,pojeo mi pola samo…

Mozda ga juzina ova zeza, a i bit ce sutra nagla promjena vremena

Marijaa30
    17. Siječanj 2019. 10:34

Blago vama da ste uspjele uobrociti... u biti, jesmo i mi jer sad vec tjedan dana se budi oko 8 ujutro... pa onda 30min sim il tam.
    E kako vi uspavljujete navecer malene? Mi smo do sad uvijek plesali, al buduci da je on sve tezi i tezi, moram naci alternativu 😋
    Lucy, super za zubic 😊
    Ena, Miha bu pravi gurman 😊
    Bravo!

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.