Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    16. Siječanj 2019. 09:10

Jutro pucke. 
    Ok noć iako mi se čini da mi je često nio na cicki 😂. Nije jučer kakao a jeli smo bananu. Puno prdi i izvija se ali nikako kakati.
    Pharma ja ti za mliječnu dajem 30 ml ad-a (nemam za izdojiti) i Sinalac od nestlea. To je slatkompa finompopapa a nijempreteško. Nekad dam i voće ovisno kako mu se jede.
    Tatt probaj pa buš vidjela... Kad bu spremna bu jela.
    Ena znači miha je prefrigani 🤣. Znam da si mu dala u grizu a nisam znala da neće na bočicu.   A ništa mama onda kamufliraj i daj čaj

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

16. Siječanj 2019. 09:35

Jutro mamice 😘🤗. Ivymicek sretnih vam 7 mjeseci😘😘🤗🤗😍😍😍😍

mamica1985
    16. Siječanj 2019. 09:50

Jutro mamice!
    Ivy - sretnih 7 mjeseci Vidu!
    Mi smo jucer opet poceli s ruckom, kuhana mrkva i palenta, pojela je onu punu Aventovu casicu od 200ml, danas nastavljamo. Ocito dijete ne voli kupovne kasice 😂
    Spavanje bilo ok, po danu zeza, ali nema smisla vise zaliti se, kad tad ce poceti spavati.

Marijaa30
    16. Siječanj 2019. 12:34

Ej 😊
    Ja ujutro odma popila veliku salicu kave... mojem Iveku se hvala Bogu vratio apetit, al ne moze za sad pojesti vise od 120ml pa je gladni. Po noci se dere ak ne dobi odma 😊😋 imali smo urlanje u pola 5 i u 7 🙄
    Al dobro... bude mogao vise jesti pa ce biti bolje 😊
    Ivy, sretnih 7 mjeseci Vidu 😊
    Ena, lijepa slikica... Miha je mali prefriganec, zna on kaj valja... ko je vidio samo mlijeko jesti 😋
    6xmama, bolje pricekati...nece kasice pobjeci 😊
    Bas mi je frendica napisala, jucer je dala curici od 4.5mj jabuku, nije htjela, pljuvala je i poslije nije ni mlijelo htjela. Jako malo je pojela u 24h. Danas isto nije najbolka situacija, al jede polako...
    Ja cu svakako pricekati barem da navrsi 5.mj.. onda ce valjda i u crijevima biti bolje.

26.8. Ivan 💙💙

mandarina
    16. Siječanj 2019. 14:23

Marija to buđenje kako opisuješ kad  zaspi to se nama počelo događati kad je curica imala 3,5 mj pa trajalo je sad dok je napunila 6 mj. Znala je zaspati npr. u 20 h i onda svakih pola sata se budi cca 4 ili 5 puta prije nego zaspe. Sad se budi u cca 22h cica i uspavljivanje, u 1h bočica i uspavljivanje, u 4h buđenje i više neće biti u svom krevetiću nego ju stavim u naš i onda spava i cica i tako ukrug, buđenje 5:30, 6 h kako koji dan.

Ena moja curica kroz dan zaspi ujutro na cca sat vremena i poslijepodne na sat ili sat i pol, iako nekad ako ujutro zaspi tek oko 10 pa do 12, onda popodne ne zaspe pa bude dosta umorna do kupanja, nije nam svaki dan isti. Dok su dnevni spavanci mora biti potpuni mir, onda spava, čim nešto radim po kući budi se.

Pharma ja imam od Hippa – Baby's first Semolina tj.Prva dječja kašica(koja se radi s vodom) ili u ad dodam od Hippa rižine pahuljice.

Ivy - sretnih 7 mjeseci Vidu!

Mamica super za kašicu mrkva i palenta, moja neće mrkvu, ili ja to neznam dobro napraviti , možda stavim previše mrkve pa joj se zato ne sviđa, neznam.

Marija to što pišeš toga sam se i ja bojala, da nebude više htjela mlijeko kad proba kašice, prvo dijete, svega me strah. 
    Pozdravljam vas sve 

pharmamma
    16. Siječanj 2019. 14:51

Mi danas papale pečenu tikvu i jabuku,samo ću reci da je jabuka i pola tikve bilo premalo 😂 prijavljujemo kašalj,temp zasad još na 37 samo,nadam se da neće rasti 😕 od ostalih simptoma zasad ništa 

mamica1985
    16. Siječanj 2019. 14:58

pharmamma

Mi danas papale pečenu tikvu i jabuku,samo ću reci da je jabuka i pola tikve bilo premalo 😂 prijavljujemo kašalj,temp zasad još na 37 samo,nadam se da neće rasti 😕 od ostalih simptoma zasad ništa

Ako imas inhalator, odmah kreni s inhalacijama bar 2x na dan

16. Siječanj 2019. 16:38

Pharmama bravo za finu papicu😀,ajooj,nadam se da će brzo proći prehlada i da nebude temperatura rasla.. inhaliranje je zakon,puno pomaže.

16. Siječanj 2019. 16:38

Pharmama bravo za finu papicu😀,ajooj,nadam se da će brzo proći prehlada i da nebude temperatura rasla.. inhaliranje je zakon,puno pomaže.

16. Siječanj 2019. 16:39

WTF..pa nisam dva puta slala post 🤔🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.