Hvala vam mamice 😘🤗. Lucy presladak je 😍😍 maleni ragbijaš😀😀,baš je veliki,djeluje mi veći i od mog Mihe a on je turbo beba😂😂
Lucy, decko je presladak 😊
Jucer sam zvala na pedijatriju i trazila doktoricu koja mi je preporucila bulardi i rekla da je to najbolje posle klostridije, sprjecava recidiv. Jer jucer mu nisam dala jer sam se bojala da nije reakcija na njega, a zbog johnsons ulja je, i vec nije jeo. Plakao se. Je u 24h pojeo 600ml, al to su pak muke. Danas sam mu natrag dala i nastavit cu s tim. Opce me strah kaj je ta klostridija napravila crijevima 🙄
Osip prolazi, perem s kamilicom i namazala sam s celicevom masti.
Danas smo bili vani nakon mjesec i pol, ali samo 20 min. Rekli su nek idem van sad s njim kad bude iznad 5 stupnjeva zbog imuniteta. Oblekla sam mu strampice, stavila carapice i patike deblje, al nisu mu stopala bas bila topla kad sam ga skinula 😐 nadam se da se nece prehladiti.
26.8. Ivan 💙💙
Lucy, decko je presladak 😊
Jucer sam zvala na pedijatriju i trazila doktoricu koja mi je preporucila bulardi i rekla da je to najbolje posle klostridije, sprjecava recidiv. Jer jucer mu nisam dala jer sam se bojala da nije reakcija na njega, a zbog johnsons ulja je, i vec nije jeo. Plakao se. Je u 24h pojeo 600ml, al to su pak muke. Danas sam mu natrag dala i nastavit cu s tim. Opce me strah kaj je ta klostridija napravila crijevima 🙄
Osip prolazi, perem s kamilicom i namazala sam s celicevom masti.
Danas smo bili vani nakon mjesec i pol, ali samo 20 min. Rekli su nek idem van sad s njim kad bude iznad 5 stupnjeva zbog imuniteta. Oblekla sam mu strampice, stavila carapice i patike deblje, al nisu mu stopala bas bila topla kad sam ga skinula 😐 nadam se da se nece prehladiti.
A miš maleni slatki😍😍,želimo mu da čim prije prođu boljkice i da počne ljepo papati😘🤗,pa da i mama bude mirnija. Ma nebu ti se prehladio,dobro si ga zamotala😉.
Lucy predivqn je mali ragbijaš 🥰🥰🥰🥰. Mamini geni 100%.
Joooj Marija ja se isto non stop btinem jel mu halsno .Moj je u skafanderu a ak je u kolicima imam i vreću za kolica... jako sam ti sladak ovaku ubundani mali ninđa 🥰
Mi smo danas bili 2 puta vani jer je bio predivan dan.
Prijavljujem puzanje na vojnički, danas odjednom i neočekivano... Htio je jako jednu loptu i samo krenuo. Istina je da kad se vuče ukruti noge pa izgleda kao tuljan ali bude naučio.
Idem leči uskoro jer ne mogu i ne vidim i ne čujem.
Noćica klokse i klokse bebe ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Lucy predivqn je mali ragbijaš 🥰🥰🥰🥰. Mamini geni 100%.
Joooj Marija ja se isto non stop btinem jel mu halsno .Moj je u skafanderu a ak je u kolicima imam i vreću za kolica… jako sam ti sladak ovaku ubundani mali ninđa 🥰
Mi smo danas bili 2 puta vani jer je bio predivan dan.
Prijavljujem puzanje na vojnički, danas odjednom i neočekivano… Htio je jako jednu loptu i samo krenuo. Istina je da kad se vuče ukruti noge pa izgleda kao tuljan ali bude naučio.
Idem leči uskoro jer ne mogu i ne vidim i ne čujem.
Noćica klokse i klokse bebe ❤️
Bravo za vojničko puzanje😍😍😘🤗
Dobro juteo mamice...
Nadam se da ste se naspavale... 😊
Marija, preslatki je mali čovjek..bome si ga dobro zabundala 😊😊
Ovo će biti predivna godina.. okružena sam trudnicama 😂😂 Dvije frendice trebaju roditi u 3. i 4. mj., a meni još najdraže što sam jučer saznala da mi šogica i brat čeka bebicu i doći će nam ako Bog da krajem 8.mj....🙏😍❤ Joj, da ste vidjele tu sreću..tak sam počela skakati i vrištati da sam si dijete splašila 😂😂😂
Pozdrav mamice, nadam se da su vam noć bile koliko toliko ok
Ena hvala za savjet, pravila sam kašicu krumpir + tikvica, dobro je prošlo za prvi puta
Ivy i Marija ja isto stalno brinem jel sam ju dovoljno obukla, svega me strah.
Kad se smiju stavit u sportsko sjedalo u kolica ?
Od 17.1 u Lidlu je dječja robica ako koga zanima.
Mandarina, mi imamo bebetto kolica i od 6 mj na dalje je sportsko. Valjda kak pocnu sjediti..al opet ne sjede svi s 6.mj
Mi danas ne mozemo van jer jako puse. Bili smo malo, bio je u kolicima, al je meni zima 🙄 mozda bu kasnije bez vjetra.
Ivy, bravo za vojnicko puzanje 😋
Ja necu jos poceti s kasicama, nek mu se crijeva oporave... u biti hocu da par dana jede bez placa pa onda. Nece mu kasice pobjeci.
Jucer se prvi put okrenuo s leđa na trbuh 😋
26.8. Ivan 💙💙
Mandarina super za kašicu😀,nek bebo papa😘🤗...Marija super za okret🙂🤗😘.
Zaboravila sam pitati, jel vi stavljate svoje bebe na pod na one podloge/ puzzle? Moja curica nema mira ni sekunde, stalno ju treba zabavljati. Okreće se, prekreće, pokušava puzati.
Sortiraj odgovore
Najstariji