Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    12. Siječanj 2019. 16:29

Ena31

Marijaa30

Ne znam je li boulardi pomogao, al vec jucer, 2.dan je jeo super. I danas dobro jede, al dala sam mu waya kapi. 6xmama, budem pitala za te probiotike, al pise na uputsvima od 6mj na dalje…
    Pharma, hvala na savjetu… nadam se da Anastazija vise nebu povracala!
    Ena, Miha je pre pre 🤩🤩
    S cim vi mazete pregibe po vratu? Ja sam do sad s celicevom kremom kak i guzu, al se stalno od dekice i tamne obleke polovi pa je ko zmazani. I sad sam prekjucer ga s johnsons uljem namazala okolo vrata i sve mi je dobio pristice i crveni je. Sad to perem s kamilicom i natrag s celicevim masti mazem. Uzas kaj sam napravila 😥

Hvala😀,super da Ivek bolje papa. Ajoj,nezz,meni rekla patronažna još prije da slobodno sudocrema stavim malo kad bude crveno i prati čistom vodicom samo. Mamica ma ne puže on još,samo se tak nastavi😂,ili krene u rikverc😂😂

Bravo Miha 🎉🎉🎉🎉. Uskoro bu on krenul... Samo da znaš majko predivan ti je 🥰.
    Neka nam je i Ivan bolje 🎉.
    Tek je pol 5 a meni se već spava 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

12. Siječanj 2019. 16:34

ivymicek

Ena31

Marijaa30

Ne znam je li boulardi pomogao, al vec jucer, 2.dan je jeo super. I danas dobro jede, al dala sam mu waya kapi. 6xmama, budem pitala za te probiotike, al pise na uputsvima od 6mj na dalje…
    Pharma, hvala na savjetu… nadam se da Anastazija vise nebu povracala!
    Ena, Miha je pre pre 🤩🤩
    S cim vi mazete pregibe po vratu? Ja sam do sad s celicevom kremom kak i guzu, al se stalno od dekice i tamne obleke polovi pa je ko zmazani. I sad sam prekjucer ga s johnsons uljem namazala okolo vrata i sve mi je dobio pristice i crveni je. Sad to perem s kamilicom i natrag s celicevim masti mazem. Uzas kaj sam napravila 😥

Hvala😀,super da Ivek bolje papa. Ajoj,nezz,meni rekla patronažna još prije da slobodno sudocrema stavim malo kad bude crveno i prati čistom vodicom samo. Mamica ma ne puže on još,samo se tak nastavi😂,ili krene u rikverc😂😂

Bravo Miha 🎉🎉🎉🎉. Uskoro bu on krenul… Samo da znaš majko predivan ti je 🥰.
    Neka nam je i Ivan bolje 🎉.
    Tek je pol 5 a meni se već spava 😂.

Hvala draga 😘🤗..mogu misliti da si umorna s njih troje,mene ovaj jedan izmori,pogotovo jer skoro i ne spava kroz dan a sekunde mira nema kolko je živ ..spavao je danas nekih 20 min ujutro i tek sad zaspao a i živu me iscicao prošlu noć,što je netko napisao prije,osjećala sam se ko jedna velika cica😂😂😂..bude bolje🤔😂

• Maja82
    12. Siječanj 2019. 17:22

Miha je preprepredivan! 😍
    Ja isto vrat mazem sudokremom kad je bas crveno, inace blazinicom mokrom prodjem malo cesce. Svakako mast koja isusuje stavljat, a ne ulje.

6xmama
    12. Siječanj 2019. 17:34

Vidi ti našeg Miheca,pravi muž !Sad će ti on krenut.Tak se i moj jedini puzač od sve djece krenuo ljuljat sa nekih 6 mj,sa 7 je već išo ko raketa po kući.
    Marija,bravo za Iveka,bude on pomalo došo na svoje.Ferzym mu možeš davat i po pola ampule pa polovicu spremiš u fridž.
    Ivy,ja krenem od 8 navečer kunjat ,do trena dok idem spat,a to je obično oko ponoći,funkcioniram ko zombi.X puta zaspem dok Beata jede.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mandarina
    12. Siječanj 2019. 20:10

Pozdrav mamice, 
    Kako ste davale krumpir, samo skuhani i smiksani, ili ste dodale ad? Ili ste kombinirale krumpir s nekim drugim povrćem ?

12. Siječanj 2019. 20:46

mandarina

Pozdrav mamice,
    Kako ste davale krumpir, samo skuhani i smiksani, ili ste dodale ad? Ili ste kombinirale krumpir s nekim drugim povrćem ?

Krumpir sam mu dala kuhan i smiksan,s drugim povrćem,npr mrkvica,karfiol,batat..nisam mu ovak sami davala,neznam dal' bi htio, a i pusto mi je nekako😂..sad kad mu radim krumpir dodam i malo maslaca i mlijeka(km) pošto smo već i to papali

pharmamma
    12. Siječanj 2019. 22:53

Ena Miha je prekrasan 😍😍 a vidi ga spremnog za propuzati 😊
    Mandarina ja sam joj ga skuhala i smiksala pa dodala malo izdojenog mlijeka..badava sam se trudila 😂 počela je plakat nakon prve žličice 🤭 sad je krumpir na pauzi pa ćemo probati opet,možda iduci put u kombinaciji s nečim,a ne sam
    S kojim mesom ste počele u kašicama/planirate prvo početi?
    Anastazia je danas super,vesela cijeli dan tako da mislim da smo se izvukli..zaspala je u pola 9,a ja krenula pospremat stan umjesto da idem spavat..već vidim da ću požaliti ujutro 🤦‍♀️ 
    Želim nam svima mirnu noć i da se bar donekle naspavamo 😘

ivymicek
    13. Siječanj 2019. 11:37

Odlično za Anastaziu! Obzirom na čišćenje nadam se da ste se i naspavale 
    Netko je pitao kako uvoditi drugi obrok. Ja sam ga samo ponudila jer je bio kenjkav i činio mi se gladan. Prvi out je ppojeo pola i postupno sve više. Nekad nije ništa pojeo. Sada smo se ustabilili.
    Nadam se da ste nam svi dobro. Mi budni od 6. Uspavljemo se drugi puta. Uspjrla sam oribat kuhinju i odvest ga u šetnju i nahranit i to svr prije 11.
    Uživajte u nedjelji 🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    13. Siječanj 2019. 11:47

Jutro svima :)
    Miha je divan 😍 
    Super ja je ivan bolje, nadam se da je to kraj svim mukama
    Krumpir sam prva dva tri puta kad sam ga uvodila davala s malo izdojenog mlijeka, sad ga kombiniram s ostalim povrćem.
    Nama večera nije ništa pomogla za bolji san 😖 
    Jučer nam je mali vršak trećeg zuba provirio nadam se da je za koji dan cijeli tu.
    Nadam se da ste naspavane, za sve nas koje nismo

lucy233
    13. Siječanj 2019. 12:02
    Mama se nada da cu bit ragbijas kao ona :)
    Mama se nada da cu bit ragbijas kao ona :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.