Od namirnica imamo svašta uvedeno,sve vrste žitnih kašica,mrkvu,batat,tikvu,krumpir,jabuku,krušku,šljivu,jogurt,mlijeko,sir,kruh😂,piletina,puretina,janjetinu je probao,karfiol,brokulu,rižu,i luk mu stavim kad kuham mix povrće,teleću juhicu je probao,ma svašta,nemogu se ni sjetiti svega,žumanjak ćemo kroz nekih 2 tjedna probati po malo
Marija a zbog čega ste dobili preporuku za boulardii?proljeva?
Izgleda da se A vratila u neku normalu sa spavanjem,bar na 2 noći..možda je bio malo raniji skok,onaj oko 6 mj..
Za kuhanje nemam pojma,bez ideja sam jer idem probati izbaciti jaja i km da ne bi ona njena užasno suha koza i crvenilo bili povezani s tim 🤔 Njoj sam jučer probala dati krumpir,završilo neslavno u suzama nakon prve žličice 🙈 sve drugo dosad joj je dopalo,mrkva,tikvica,tikva,žuta mrkva,palenta,proso,kruška,jabuka
Super za kilice i cm, velika beba kad usporedim s mojim M, toliko imao pred kraj 5.mj
I nama se dogadalo to vristanje u snu, mislim da je do zubi, manje je i jeo, stalno gurao nesta u usta, sad se smirio, a zubu ni traga.
Mi smo se drzali tih 3 dana iste hrane, sad nez za griz. Papali smo svasta, ali nije bas ljubitelj karfiola i brokule, jucer mu opet skuham s piletinom i krumpirom i ne pojede kao inace. Sta vase bebe ne vole? Svekrva pravi jesti, posto sam ja jucer. Bit ce fisa i pecene ribe, pa cu si kasnije skuhati makarone s keljom 😊
04.07. Matija 💜
Jutro mamice :)
U nas noc solidna, samo 4 buđenja
Ja svog ne posjedam, ali to redovno svekrva cini bez obzira sta ja svaki put kazem da ne radi to. Onda ona meni odgovori ali on je dovoljno jak. I neki dan u pedijatrice kaže ona ma vidi on već može sjedit sam,ali svejedno ga nemojte stavljat dok se sam ne digne iz ležećeg u sjedeći položaj. Baš sam sa zadovoljstvom objavila svekrvi to. Inače me užasno ljuti kad ja nešto ne dam a ona mora prokomentirat kako je ona to radila pa nije ništa bilo..
Hodalica je u previše zemalja zabranjena da bi je mogla opušteno dati, tako da ću je ja preskočit. Mada osobno i ne znam nikog tko je imao problema radi toga ali sam sebi mirnija ako maknem sve to šta govore da je loše.
Mi smo uveli tikvu,tikvicu,krumpir,špinat,luk,mrkvu(al nju smo izbacili), jabuku, krušku, rižu, griz. Sad ćemo još neku žitaricu, jer mu od jučer dajem večeru. Neznam uvodi li se večera kao i doručak postepeno,ali ja sam mu sinoć ponudila griz i pojeo je svih 150ml. Nadam se da nije to prenaglo bilo ali nekako mi je glupo otet bebi koja želi jest hranu.
Eto gotov je moj monolog xD nadam se da su sve bebice i mamice naspavane i dobre volje :)
Hej mamice!
Iza nas isto nekaj bolja noc, zaspala u pol 8, budjenja za jesti u pol 11, pol 3 i pol 6, konacno budjenje u pol 8 s masivnim istrpavanjem u pelenu 😂😂😂
Ja sam G dala zasad krusku, jabuku, palentu, rizine pahuljice, mrkvu. Kad navrsi 6 mjeseci krecem s povrcem za rucak.
Danas idem s curkama kod sogorice, ona ce nekaj kuhati, inace sam mislila krpice sa zeljem i hrenovke pecene.
Izgleda da se A vratila u neku normalu sa spavanjem,bar na 2 noći..možda je bio malo raniji skok,onaj oko 6 mj..
Za kuhanje nemam pojma,bez ideja sam jer idem probati izbaciti jaja i km da ne bi ona njena užasno suha koza i crvenilo bili povezani s tim 🤔 Njoj sam jučer probala dati krumpir,završilo neslavno u suzama nakon prve žličice 🙈 sve drugo dosad joj je dopalo,mrkva,tikvica,tikva,žuta mrkva,palenta,proso,kruška,jabuka
Proljev vise nema. Na otpustu iz bolnice je dr rekla kao da je to najbolje za crijeva jer je imao klostridiju. A vidim na uputama da pise kad popije antibiotik da mu ne trebam vise davati. Ako ce danas normalno jesti, davat cu mu samo waya kapi. Strah me 🙄
26.8. Ivan 💙💙
Hej mamice! Super da ste na kasicama taman imam par pitanja 😁 Dosad uvela rizine pahuljice, mrkvu tikvu tikvicu i krumpir. Krumpir joj je bio bljak, bundeva top 😁 danas ce dobit to skupa.
Pitanje - napravite li vise kasice pa stavite u hladnjak i za sutra il svaki dan kuhate? Ja napravila u kuhalu vise pa glupo mi bacat a glupo mi je i svaki dan tak mrvicu kuhat 😕 mislim ak stavim u hladnjak i sutradan dam ono ugrijano u vrucoj vodi da joj nece bit nis?
Slijedece sam mislila batat pa onda jabuku i krusku i palentu i proso polako. Zbog tih njenih alergija mi je sve stres uvodit 😣
Lucy 😂😂😂 sveki... sto reci...sve su iste.
Pharma drzim fige za spavanje da se nastavi bolje.
Ena Miha jede bolje od mene 🤣
Proljev vise nema. Na otpustu iz bolnice je dr rekla kao da je to najbolje za crijeva jer je imao klostridiju. A vidim na uputama da pise kad popije antibiotik da mu ne trebam vise davati. Ako ce danas normalno jesti, davat cu mu samo waya kapi. Strah me 🙄
Ak vise nema proljev i niste na antibiotiku nemoj davat probiotike. Tj najbolje tipa 7 dana iza antibiotika jos i onda vise ne. Nema smisla pa flora se vrati u normalu i nema kaj vise unosit izvana.
Ak vise nema proljev i niste na antibiotiku nemoj davat probiotike. Tj najbolje tipa 7 dana iza antibiotika jos i onda vise ne. Nema smisla pa flora se vrati u normalu i nema kaj vise unosit izvana.
Samo kaj on jos ne jede kako treba. Pojede u 24h dosta, al obroci su svakakvi i place poslije jela. A zna i u toku jela. Rekla je pedijatrica da ima puno vjetrova i nek mu dajem probiotike.
Ja mu najrađe nebi nist davala jer ne vjerujem nicemu, a ni doktorima vise.
26.8. Ivan 💙💙
Marija, morala bi mu davat probiotike jer se crijeva nakon klostridija jako sporo oporavljaju. Al ne vidim potrebe kombiniranja sa d vitaminom, zasto ne bi mogo pit normalno d vitamin za sebe 🤔, a probiotike zasebno. Moja preporuka iz iskustva-Ferzym junior ampule, mog malca su spasile kad je bio non stop na antibiotiku. A i u apoteci su mi rekli da oni jedini imaju pravu zivu kulturu mikroorganizama u sebi
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji