Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Siječanj 2019. 19:15

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Heeej curke evo mene nakon stoo godina ste žive? 😊
    Evo mi 7 mj 9 kila i 71 cm iskljucivo cicamo i sad evo 2 mj kasice papamo …
    Ee da jel Enaa tu aktivna jos 😊😊

Hej draga😀😘🤗..bravo za kilice i cm i cickanje🙂😍..jesam jesam,kako ne,falite mi curke😭,prenesi pozdrav i ostalim curkama na Facebooku. Moj Mihica ti je već 75cm(prije mjesec dana bio),papamo svašta,i ad i cicu i kašice.. i sad na par deka manje od 11 kg,baš imamo turbo bebe😂😂

Braavooo😍😍😍
    Mogu te zamolit za mail tvoj 😊

Nebi draga stavljala mail ovdje,nemoj se ljutiti..al ak me trebtrebaš tu sam😉☺️

A privatno te trebam ne bi tu pisala 😂
    Oces da stavim svoj pa se javis?

🙈nebi nekako,draže mi na forumu..pa reci,kaj me trebaš

Mladamamica1911
    17. Siječanj 2019. 19:18

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Hej draga😀😘🤗..bravo za kilice i cm i cickanje🙂😍..jesam jesam,kako ne,falite mi curke😭,prenesi pozdrav i ostalim curkama na Facebooku. Moj Mihica ti je već 75cm(prije mjesec dana bio),papamo svašta,i ad i cicu i kašice.. i sad na par deka manje od 11 kg,baš imamo turbo bebe😂😂

Braavooo😍😍😍

Aa nema veze onda 😔

17. Siječanj 2019. 19:21

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Braavooo😍😍😍

Aa nema veze onda 😔

Sorry,nemoj se ljutiti 😘

Mladamamica1911
    17. Siječanj 2019. 19:59

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Braavooo😍😍😍

Aa nema veze onda 😔

Sorry,nemoj se ljutiti 😘

Ma nee 😊 bitno da ste dobro ti i bebica

17. Siječanj 2019. 20:08

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Braavooo😍😍😍

Aa nema veze onda 😔

Sorry,nemoj se ljutiti 😘

Ma nee 😊 bitno da ste dobro ti i bebica

Jesmo hvala Bogu...inače si mi dobro? Bebač veseli? Prije si pisala da je propuzao,kaj sad izvod? Rastu nam kikači brzinom munje.. prebrzo..

Majda23
    17. Siječanj 2019. 21:10

Helloooo, it's meeee 😂 gdje poceti 🙈
    Ena Mihec je pravi gurman, nek on nama fino papa 😊 
    Ivy cestitamo na 7 mj i bravo za puzanje 😘😘 
    Lucy i Marija slatkisi mali 😍 
    Sportski dio sam jucer donijela od mame, super sto ima vise polozaja, ali cemo pricekati jos par tjedana
    2x dnevno papamo kasice, a od tekucine hoce samo vodu, jos siskimo, nocu pogotovo, izgledam kao zombi u zadnje vrijeme 😴😴 
    Marija bravo za apetit, bit ce to sve dobro 😁 
    Bravo za kasice 🎉🎉 a bolestima is is, Pharma kako je A? Kod nas nema nista posebno, danas bili kod pedi, dobili pikicu i isli vaditi krv. Ima 7300g i 69cm, ja zadovoljna. Jucer bili kod kardiologa zbog suma, nije nista zabrinjavajuce, hvala Bogu. Sad smo napokon mirni s pregledima za neko vrijeme i nadam se da necemo morati ici ranije. 
    Mame kako se borite protiv suhog zraka u kuci? Ivy ti si negdje pisala da stavljas mokri rucnik na radijator i par kapi mente? 

04.07. Matija 💜

Dinosaurus
    17. Siječanj 2019. 21:37

Hej mame!
    Citam sve ali ne stizem nis pisat. 
    Viedeku sretnih 7mj.🥳
    Slokice malaca su 😍
    Majda super za kilice i cm!
    Mi smo zadnja tri dana bili sami, muz bio na putu. Satrala san se... Svaka cast mama koje su vecinom same i jos ako imaju vise klinaca skidam kapu!
    Kod nas zubici jos nisu izbili niti ima nekih konkretnih naznaka ali D je tooliko nervozaan i nista ne spava. Nocu je budjenje svako malo. . uzas.
    Mi jos nismo startali s kasicama. Nekako mi se ne da zurit jos s tim. Btw uclanila san se u grupu za kasice na fb pa sve mame kazu da rizine pahuljice zatvaraju pa ih kao bolje uvest kasnije. Eto ako neko od vas vec daje njih a ima bebac problema sa stolicom mozda je zbog toga. 
    Neko je pita za zrak u kuci. Ja sam mislila uzet ovlazivac pa na netu pise svasta i za i protiv pa sam ostala na zdjelicama vode na radijatorima i u njih kapnem etericno ulje lavande. 
    Raspisah se ja 😁
    Mame zelim vam dobru i laku noc! 😘

ivymicek
    17. Siječanj 2019. 22:11

Majda23

Helloooo, it's meeee 😂 gdje poceti 🙈
    Ena Mihec je pravi gurman, nek on nama fino papa 😊
    Ivy cestitamo na 7 mj i bravo za puzanje 😘😘
    Lucy i Marija slatkisi mali 😍
    Sportski dio sam jucer donijela od mame, super sto ima vise polozaja, ali cemo pricekati jos par tjedana
    2x dnevno papamo kasice, a od tekucine hoce samo vodu, jos siskimo, nocu pogotovo, izgledam kao zombi u zadnje vrijeme 😴😴
    Marija bravo za apetit, bit ce to sve dobro 😁
    Bravo za kasice 🎉🎉 a bolestima is is, Pharma kako je A? Kod nas nema nista posebno, danas bili kod pedi, dobili pikicu i isli vaditi krv. Ima 7300g i 69cm, ja zadovoljna. Jucer bili kod kardiologa zbog suma, nije nista zabrinjavajuce, hvala Bogu. Sad smo napokon mirni s pregledima za neko vrijeme i nadam se da necemo morati ici ranije.
    Mame kako se borite protiv suhog zraka u kuci? Ivy ti si negdje pisala da stavljas mokri rucnik na radijator i par kapi mente?

Je je ja tako stavljam i za spavanje mi je to mrak! Bravo za kilice i cm a i za kardiologa..
    Ja vjetrim stan i to tako kapam. Imam ovlaživać ali nisam oduševljena njime.. težak mi je zrak od njega pa mi draže razluftat ..
    Eto mi zaspali tek oko pol 10, opet nije kakao danas pa me baš zanima noć.
    Mladamamica neka si nas posjetila!!! Ajme stvarno je on već veliki i pravi fraje!!!
    Dinosaur s prvim je najteže a s više naučiš zažmiriti na jedno oko 😂.   Organizacija i priprema je pola posla no ni to nije uvijek dovoljno.
    Nočica klokse..  gibam

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Majda23
    18. Siječanj 2019. 08:17

Dinosaurus sad na zasluzeni odmor, nek muz cuva a ti odmaj 😜 
    gdje kupujete etericna ulja? Malo sam surfala po int pa mi sve sumnjivo 😂 

04.07. Matija 💜

ivymicek
    18. Siječanj 2019. 09:10

Majda23

Dinosaurus sad na zasluzeni odmor, nek muz cuva a ti odmaj 😜
    gdje kupujete etericna ulja? Malo sam surfala po int pa mi sve sumnjivo 😂

Jutro puce. Nekad Terra organica, nekad biljna ljekarna, nekad dm. Sada imam iz dma jer stavljam samo na radijatore. Odradi posao. 
    Mi imalimok noć. Vidjet ćemo kakav će biti dan. Smišljqm što skuhati pa idem u dućan. Čiszila sam u pon a danas je već kao da je atomska pala... Vidjet ćemo koliko ću stići danas.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.