Majda neka si ti rješika slikice 🎉
Na oah bravonzakilice, cm i pikicu 🎉.
Sanela neka te! Beba lijepi napreduje... Ne znam kaj da ti velim za AD probajte već sad naviksvat.. bar hoće pit iz bočice.
Nadam se da nije strašna operacija.
Nama standard dan. High need baby stalno i svuda samnom..
Nadam se ok noći. Umorns
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mamica i 6xmama super da slušate svoje bebice i ne forsate dohranu..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro mamice..bez dobro😭...cijelu noć buđenje svakih valjda 10 min... ujutro sam već pukla i rasplakala se skupa s malim,muž je išao kasnije raditi da odmorim bar sat vremena,nosio ga je i zaspao mu je u 8,popila malo kave i zapalila..sad se već meškolji i cvili u snu.. definitivno najgora noć do sad,neznam jel zubić,probava ili kaj ga muči... nadam se da je vama noć bila bolja..sad treba izdržati dan,a ak bum pila puno kave opet mi nebu spavao,smeta mu..
Hej mamice.. Mi obavili pikicu i to je podnio odlično, niš nije plakao.. Ima 6760 i 68,5 cm…
Mama ponosna 🤗🤗🤗
Bravo za kilice i centimetre 😀 i hrabrost za pikicu🙂😘🤗
Jutro mamice..bez dobro😭…cijelu noć buđenje svakih valjda 10 min… ujutro sam već pukla i rasplakala se skupa s malim,muž je išao kasnije raditi da odmorim bar sat vremena,nosio ga je i zaspao mu je u 8,popila malo kave i zapalila..sad se već meškolji i cvili u snu.. definitivno najgora noć do sad,neznam jel zubić,probava ili kaj ga muči… nadam se da je vama noć bila bolja..sad treba izdržati dan,a ak bum pila puno kave opet mi nebu spavao,smeta mu..
Zao mi je zbog lose noci, nadam se da je iznimka 😘
Nasa noc prosla, samo to cu reci. 😣
Jutro cure
Zao mi je Ena 😣 drz se, pij caja da te malo toplo to digne..i coksa sto da ti kazem..
Nis nisan popamtila
Za 600g u 2 mj..je malo al mislim da je ok ne treba panicarit nadoknade oni to skokom ne rastu stalno isto
Cure, ne stignem tipkati...kad sve rijesimo, javim se.
Pitanje za pharmu... Pharma please, je li boulardi junior dobar za malenog od 4mj? To su mi preporucili, a nasla sam neke americke studije... uzas 🙄
Do danas je pio waya D3 kapi, a danas sam mu dala boulardi. Cijeli dan prdi 🙄
26.8. Ivan 💙💙
Ja budna, svi spacaju. Kavu pijem doduše hladnjikavu jer mi je muž kuha ujutro.
Mi imali ok noć.
Nadam se da su vaše bile bolje.
Ja sam sinoć dala žitarice na adu jer mi se čini gladan. Cicke su se ispraznile i nisu više onak čvrste i pune. Ali je svejedno od 20-23 imao 3 budenja. Po noći ne znam jer dam ciku i spavam.
Netko je pitao za sjedenje. Ja stavim vida sjediti jer mi drugačije ne želi jesti, pa ni u krilu. Mislim da mu niš neće biti od 20-ak min sjedenja. Brzo mu sve dosadi pa mu pokušavam promjeniti sve od položaja,prostora, igrački. Tako da ga i stavljam i sjediti i ležati i potrbuške. Moji bebači su bili i u hodalicama, za vida ću vidjeti jer više ne znam gdje mi je. Nekako mi instinkt govori da brz obzira na sve će se opet normalno razvijati bez puno poteškoća.
Kaj kuhate ovih dana? Sebi a i kikachima?
Koje namirnice ste uvele?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro curke!
Ivy,tvoj Vid je ko i moja grofica,hebate ta pet minuta bilo kaj da radis s njom i dosta-već cendra,već joj dopizdi.A na trbuh neće nikako-otkad je skužila kak se okrenut,taj čas se vrati nazad,tak da mi se čini da ću izgleda imat još jednog nepuzača.Sa je počela i sa leđa na trbuh,ali kad se okrene si ne zna ruku izvadit pa opet urla.
Kaj se tiče hodalice-od mojih 5 velikih,samo je jedan puzao i nije htio uopće u hodalicu.Ostatak ekipe je bio u hodalici i fala onome ko ju izmisli .Ne vidim da ikome ama baš išta fali zato.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro mamice 😘. Evo pije se kavica,pridružite mi se🙂. Noć je bila ok,budio se često ali bez vrištanja i cicao je tak da ok. Ivymicek dobro pitanje za kuhanje,pojma nemam,izvaditi ću neko meso iz škrinje valjda,i riža mi se jede s povrćem,imam smrznuti sataraš pa samo stavim u kuhanu rižu 😂. Za bebija budem danas batat s rižinim pahuljicama. Miha se diže u sjedeći stalno,nekad i meni u krilu sjedi, vjerujem da sad već smije kad se u hranilici i sam digne,a na trbuhu je na koljenima,samo s nikako da ulovi ravnotežu kad krene naprijed. O hodalici nisam razmišljala uopće,mislim da ju nebumo koristili.
Sortiraj odgovore
Najstariji