Bas mi je zao Ivy.. mogucr da strajka 😕
Ena sam nek on jede bas te briga. Ak mu nis nije ma fala Bogu da mu imas kaj dat.
Moja danas butternut probala, fino joj.
Vecer mamice :)
Bravo za mihu da je neko mlijeko popio, nema vamo razapinjanja to mi se baš sviđa 😊
Ivy baš mi je žao radi štrajka, moguće da je kombinacija zubi i antibiotika.
U nas spavanje još loše...novost je da se pokušava dignut u položaj za puzanje zadnja dva dana, i veceras je na koji sekund uspio 😱
Baš ste drage,sve redom😘🤗🤗. Lucy super za našeg malog ljepotančića,uskoro bude on propuzao onda🙂..kod nas je trenutno glavna fora okretanje s leda na trbuh i obratno,guranje nogu u usta,dizanje u sjedeći pa kad sjedne odbaci se na leđa i ljuljanje na sve 4 kad ga držim na sebi dok sjedim😂😂,to pokušava i kad je na trbuhu,sekunde mira nema kolko je živ🙂. Bubani ozdravite čim prije 😘😘🤗🤗🤗,i štrajk papanja nek prođe,i zubići da brzo i mirno izađu...laku,mirnu i ugodnu noć vam želim svima 😘🤗🤗😘🤗,moj miš miš spavao od prije 6 popodne pa sve do iza 23,uz dva tri puta stavljanje cice u usta nakratko,sad je pojeo žitarice na ad-u,mini voćni jogurtić,malo cice i pajki a ja sva u čudu jer ovih dana i noći ne spava skoro niš😂
Ivy bas mi je zao,nadam se da će Vid čim prije odlučiti da je dosta zezao mamu 🤞😘😘
Ena posto mu ne smeta,samo nek on pala 😊
Lucky bravo za pokušaje,začas će biti lovljenja po podu 😁😁
Mislim da će mi ujutro trebati divovska šalica kave..svako malo se probudi..možda joj je bilo previše uzbuđenja danas 🙈 bili na 1.rodendanu,novi prostor,dosta ljudi,par klinaca na okupu 😁 u autu je vrištala i tamo i natrag,ali na rođendanu najbolja beba na svijetu ☺️
Dobro jutro mame.. Nadam se da ste se sve uspjele naspavati.. Skuhala sam lonac kave pa mi se pridružite jer mi stvarno danas trebaju abnormalne količine kofeina..
Kod nas spavanje užas...ne znam... Sinoć sve normalno, ritual, kupanje, papanje, spavanje... i zaspao je oko 8.. i odjednom vrištanje i tako je vrištao do pola 11 i valjda od umora zaspao.. A ja sve pokušavala i nunanje i pjevušenje, nosanje, čak sam ga i skinula jer sam brijala da mu je vruće, pa mh temp mjerila.. ma cirkus.. I onda buđenje doslovno non stop..
Gdje je moja bebica koja bi zadnju bočicu popila oko pol 8, 8 i tak spavala do 5... ahhh živote 😴😴😴
Ne znam što mu je zadnjih par noći..ima netko kakvu ideu?
Dobro jutro mamice,
Kad otprilike bebice počnu spavati noć bez buđenja ( ako netko zna iz iskustva ) ?
Ena pišeš žitarice na ad- u , pa mene neznalicu zanima koje to žitarce kupiš, imas savjet?
I voćni jogurtić koji kupiš, i kad se to može počet davati? Hvala
Dobro jutro mame.. Nadam se da ste se sve uspjele naspavati.. Skuhala sam lonac kave pa mi se pridružite jer mi stvarno danas trebaju abnormalne količine kofeina..
Kod nas spavanje užas…ne znam… Sinoć sve normalno, ritual, kupanje, papanje, spavanje… i zaspao je oko 8.. i odjednom vrištanje i tako je vrištao do pola 11 i valjda od umora zaspao.. A ja sve pokušavala i nunanje i pjevušenje, nosanje, čak sam ga i skinula jer sam brijala da mu je vruće, pa mh temp mjerila.. ma cirkus.. I onda buđenje doslovno non stop..
Gdje je moja bebica koja bi zadnju bočicu popila oko pol 8, 8 i tak spavala do 5… ahhh živote 😴😴😴
Ne znam što mu je zadnjih par noći..ima netko kakvu ideu?
Regresija sna ☹️
Jutro cure!
U nas noć malo bolja ali sve je to i dalje daleko od lijepe noći.. nadam se da ste vi naspavane. U nas jaka bura vec danima nismo par dana bili u setnji ☹️ puno pozdrava svima 😘😘
Lucy..bojala sam se da će to netko napisati 😂😂😂
Mislila sam danas početi sa kašicama...mrkvicom..pa neka nam Bog pomogne 😂😂😂
Dobro jutro mamice,
Kad otprilike bebice počnu spavati noć bez buđenja ( ako netko zna iz iskustva) ?
Ena pišeš žitarice na ad- u , pa mene neznalicu zanima koje to žitarce kupiš, imas savjet?
I voćni jogurtić koji kupiš, i kad se to može počet davati? Hvala
Ima od Nestlea i Hipp-a,a voćni jogurtić sam uzela u Lidlu od Milbone,neznam od kad točno on ide po tablici,vjerojatno puno kasnije al kak smo već papali km,sir pa sam mu i jogurtić dala za desert. Malo popratim tablicu ali više idem po osjećaju i po njemu☺️. Noah žao mi je zbog loše noći😭,znam kak ti je. A ovo vrištanje i nespavanje može biti svašta,bar je kod nas bilo,ili regresija sna,zubići ili faza😳😱
Sortiraj odgovore
Najstariji