Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    31. Prosinac 2018. 18:43

Vidim da sve imamo prelude planove za docek haha
    Nama se pizza pece, cekam matrix u 8h na domi i eventualno neko tusiranje da barem cista udjem u novu iako cu zaspat prije ponoc to je sigurno 😂
    Cure zelim vam svima uspjesnu i sretnu novu godinu, da uzivate sa svojim pilicima i da se volite i postujete i da nam dragi Bog cuva nase obitelji! Lijep provod veceras kakav god bio! Puse! 😘😘

Marijaa30
    31. Prosinac 2018. 22:05

Ena, imam pitanje za tebe... pisala si da je Miha vristao dok je jeo pa ste promijenili bocicu? Meni sad Ivan radi slicno par dana, npr pojede 60ml u roku odma i stane da se podrigne i onda dalje nece. I stavim u toplu vodu da mu se zgrije natrag i onda sw doslovno hrvamo da pojede. Skacem s njim po postelji kaj pojede. Nenormalno 😋🙄

P.S.zelim vam svima uspjesnu Novu godinu! Najvise zdravlja kikacima i vama 😊😊 ostalo ce samo doci 😊

26.8. Ivan 💙💙

31. Prosinac 2018. 22:16

Marijaa30

Ena, imam pitanje za tebe… pisala si da je Miha vristao dok je jeo pa ste promijenili bocicu? Meni sad Ivan radi slicno par dana, npr pojede 60ml u roku odma i stane da se podrigne i onda dalje nece. I stavim u toplu vodu da mu se zgrije natrag i onda sw doslovno hrvamo da pojede. Skacem s njim po postelji kaj pojede. Nenormalno 😋🙄

P.S.zelim vam svima uspjesnu Novu godinu! Najvise zdravlja kikacima i vama 😊😊 ostalo ce samo doci 😊

Da,baš je vrištao da bi na kraju promijenili bočicu i sve 5... A i to da se nakon podrigivanja plakao i nije htio nastaviti jesti smo isto prolazili pa smo ga prestali dizati,kad pojede sve onda ga podrignem,probaj tak..sad smo opet u problemu jer neće mlijeko na bočicu,probala sam staviti sisač s većom rupom,promijenila mlijeko i opet neće.. izgleda da mu je dosadilo ili je zamrzio bočicu zbog zubića,na žličicu još neke i pojede..

ivymicek
    01. Siječanj 2019. 07:54

Klokse i bebe klokse sretna vam nova 2019 godina. Neka nam bude zdrava,vesela i sretna. Bebe nam spavale, papale i kakale..
    Meni se spava. On je tak tak spaval. Danas idemo kod kumova na ručak držite fige da nećw urlati u autu.. već imam traume od toga..
    Idem piti kavu jer mi jako treba ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    01. Siječanj 2019. 07:58

Hej,hej moja curka sad pojela i spava dalje,opće mrdnula nije kad se pucalo,mislila sam da će se probudit,ali nista(hvala Bogu 😅).Ja jedva dočekala ponoć da idem spat 🤣.Sretan vam ulazak u novu,nek ste zdrave i uspješne i vi i vaši najmiliji,a bebači zdravi i napredni.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    01. Siječanj 2019. 08:27

Sve najbolje u novoj godini i od nas 😘😘 kod nas prvi spavanac pa idem i ja leći na tih 15-20 min 😂

lucy233
    01. Siječanj 2019. 08:27

Jutro drage moje 😘
    Sretna vam nova godina, šta više spavanja i šta manje plakanja vam želim!
    F se probudio za jesti u 23:40 tako da sam uspila dočekat ponoć zahvaljujući njemu xD noć standardno užasna, nadam se da ste vi naspavanije 

01. Siječanj 2019. 11:04

Sretna vam Nova godina mamice i bebice 😘🤗🤗🤗,puno zdravlja, sreće,ljubavi i čim manje briga želimo vam od srca Mihica i ja 😘🤗 🍾🥂

Marijaa30
    01. Siječanj 2019. 11:07

Nas troje nije docekalo ponoc budno 😋 Ivan i tata su skupa zaspali u pola 10, ja oko 11. Probudilo me u ponoc bombardiranje, pogledala sam kroz prozor i isla spavati dalje. 2 buđenja po noci za hranjenje i dalje spavanje.
    E i ujutro opet hrvanje za jelo, pojeo je 40 ml i dalje urlanje. Onda sam hopsala s njim po postelji i pojeo je jos 60. A po noci bez problema pojede u 2 navrata. Ne kuzim! Probat cu sutra kupiti drugi sisac i neku bocicu drugu. Cisto da vidim. Mozda mu presporo ide, ne kuzim. Imamo Nuk natural sense 0-6mj, ima i ventil za zrak.

26.8. Ivan 💙💙

01. Siječanj 2019. 11:09

Sretna Nova drage moje.. puno zdravlja, sreće, ljubavi.. 🎊🎊🥂🍾
    Mi imali ok noć, al svejedno..podočnjaci su do sisa 😂😂
    Želim vam svima lijep dan...😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.