Ena moja.. uzgleda da nam se svašta poklopilo 😂 kad me zgrabi sa obje ručice hoće se dić u sjedeći položaj i onda agresivno stavi moj prst u usta i krene žvakati.. tak da mislim da je sve ovo kaj si nabrojala..
A bude prošlo valjda jednog dana.. 😂🙏
Evo mene...
Svi ocito imaju probleme s papanjem... Ena, mislim da flasica nebu nist pomogla.mi smo natrag na staroj flasici jer ocito mu je nosek smetal.
Kupila sam onaj nose frida aspirator kaj ja vucem i izvukla mu smrklje jer mi moji su govorili da nisam normalna zakaj to radim. Sad isto urla dok mu cistim nos, al onda poslje jede. Poludjet cu. Cim cuju da se malo zaplace, dolete u sobu, rekli su mi da nek mu ne cistim nos jer bu slagirani kolko se dere.
E a zakaj se nisam javljala? Isli mi kao na sistematski i usput sam spomenula da ne papa kak spada... i pocinju nase muke.
E ovako.... pregledala ga i ovak sve super, poslala na vađenje krvi i urin da uzmu. Rekla nam je kak nije dobro da nema oziljak od cjepiva na ruci kaj je dobil ubrodilistu, da to more biti zbog neutropenije, kak je klostridija opaka i da vise nikad u zivotu nebu smel piti antibiotik na usta kaj mu se ne budu napravile rupe po crijevima, pitala je a su nam u bolnici napravili uzv bubrega. Rekla sam da jesu, ona sumnja da su tocno. Spreplasila nas je onak, otisli smo na vađenje krvi, uzeli mu urin i otpelali maloga doma. Ivana sam nahranila, uzela mu urin i odnesla na mikrobiologiju za urinokulturu.Otisla sam odma na pedijatriji i iskala dr da ih ispitam o tome svemu, zakaj mi nisu rekli i oni su mi sve suprotno rekli. Tj, da to kaj nema oziljak da mu se jos stigne napraviti, a i da ima puno zdravih ljudi koji ga nemaju. I ak mu se do godine dana ne napravi, da bu natrag cijepljeni.Klostridij ne znaci da nebu nikad vise antibiotik mogel piti na usta, nego da budu morali dobro odvagniti koji mu dati i da more biti da nikad u zivotu ga vise nebu imal. E onda sam isla na varteks po nalaze jer nisu mogli slati jer im.je sistem pal i nalazi su super. Dosla sam k pedijatrici s nalazima i natrag ju sve pitala, sad je odgovarala ko ovi u bolnici. Al nek svakak napravimo natrag uzv i ceka se sutra urinikultura. Napravili smo uzv mokracih organa, sve je super. Na mikrobiologiju sam isla jucer pitati raste li kaj u urinu, kao samo jedna kolonija e.coli 10na 3, da to nije nist. Zvala pedijatricu, rekla joj to i onda mi je rekla nek ne radim zdravo dijete bolesno. A kaj nam je sve napricala?! Sad sam ja ispala luda.
26.8. Ivan 💙💙
Meni i decku se u petak svijet skoro srusil jer je po njezinim rijecima ispalo da imamo tesko bolesno dijete, a kad je vidla nalaze da je zdrav. Hvala Bogu da je sve u redu, al ne znam zasto je isla govoriti sve one stvari. Sad nije bio cijepljeni, zvat ce nas u pon kad da dođemo i onda cemo poslije pocrti s kasicama.
I da, Ivan je isto poceo s time da se budi po noci, zaspe oko 9 i pocne se plakati uskoro i onda ga treba miriti.
26.8. Ivan 💙💙
Marija... meni je bilo ovo teško za čitati, a mogu misliti kak je vama bilo... užas... ne znam što bi ti rekla...
Al bitno da ti je Ivan dobro ❤
Marija hvala Bogu da je ipak Ivek zdrav 😘🤗,mogu misliti kak vas je prepala,uopće ne razmišljaju ti doktori..ajde super da papasamo ti njemu čisti nosića,nebu mu niš ak se bu malo i deral,brzo je to gotovo😉. I da,u pravu si,i dalje neće bočicu,al je očito problem u bilo kojoj jer mi na žlicu mlijeko hoće(a nosić mu je čist🤔), izhkizg da mu se neda vući, lakše je kad mu stavljam u usta,ljenjivac mali😂
Pozdrav mame!
Ajme sta ti doktori znaju laprdat svasta. Svaka cast onika sta znaju sta rade ali brate vevina ih je nepouzdanih. Marija zao mi je da vas je tako prepalo. Bitno da je ipak sve ok.
Ena kazes ulijenio se Mihael 😂 a dite skuzilo sta i kako mu je lakse haha 😁
Noah znam kako ti je... Sa tri miseca je moj D zna odspavat cilu noc iako samo doji, znaci bio je super sta ze spavanja tice... Sve do zadnjih evo misec dana.
Sad su nam budjenja nocu svako uru ipo. Ako odspava 3h u komadu nocu to je pravo cudo!
Vise ne znam do cega je, zubi, regresija sna ili nesto trece ali evo navikavam se polako na podocnjake i novi look 😂
Cure kako vama zrak u prostorijama zbog grijanja? Koristite li ovlazivace zraka? Vec sam pitala ovo ali nitko nije nista napisao pa evo pokusaj br. 2 jer mislim da nam to isto dosta utjece na (ne) spavanje.
Ena, Mihael je pametan decko 😊 zna on da ces se ti potruditi kaj on nebu gladan 😋 ko zna koju od nas to ceka 🙄
Dinosaurus, mi smo kupili gorenje baby ovlazivac do 35 kvadrata za 340kn. Ide 1.7 litra vode, i mogu reci da se pozna zrak. Koristimo ga dvije noci tek pa ne mogu jos reci ima li poboljsanja.
26.8. Ivan 💙💙
Ena, Mihael je pametan decko 😊 zna on da ces se ti potruditi kaj on nebu gladan 😋 ko zna koju od nas to ceka 🙄
Dinosaurus, mi smo kupili gorenje baby ovlazivac do 35 kvadrata za 340kn. Ide 1.7 litra vode, i mogu reci da se pozna zrak. Koristimo ga dvije noci tek pa ne mogu jos reci ima li poboljsanja.
Bas sam nekidan vidila taj. Ja bi volila da mogu isto stavit etericno ulje unutra. Sad po radijatorima imam zdjelice vode sa dvi tri kapi lavande. Da nije toga totalno bi se svi sasusili 😂
Marija bas mi je zao da vas je tako isprepadala, ponekad uopće ne razmišljaju kaj pričaju 😕 bitno da je njemu sad dobro i da ste otkrili zašto nije htio papati
Dinosaurus nama je vlažnost 45-50% i ne koristimo ništa..tj. u spavaćoj imamo onu posudu na radijatoru tek toliko..a za spavanje ne znam jel to utječe jer je bez obzira na istu vlažnost već prošla kroz sve moguće faze spavanja i nespavanja 😂
Marija žao mi je kaj vas je doktorica tak isprepadala. Skroz nepotrebno natrpaju roditelje strahom. Bitno da je sve sada ok.
Dinosaurua za vlažnoat ne znam. Znam da kad nakapam eterično ulje metvice ja bolje spavam jer me umiri a vid kako kad.
Nemam ovlaživač a noći su svakakve i mislim da nama suhoća zraka ne utjeće.
Ena miha je pravi gazda isto ko i moj zna kaj hoće i kako to dobiti.
Moj štrajkaš ponovo doji lijepo.
Želim nma svima dobre noćice . Ali vid se okreće ko ražnjić na roštilju tako da bi svašta moglo biti noćas. 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji