Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Siječanj 2019. 12:02

Pozdrav mame i bebice😀😘. Nadam se da ste dobro 🙂. Mi se nemamo s čim pohvaliti baš,spavanje kaos,papanje horor i dalje...sad se ne usudim ustati i otići na WC da ga ne probudim jer tek prvi spavanac određujemo nakon poludobrovoljnog papanja

lucy233
    04. Siječanj 2019. 12:41

Ena31

Pozdrav mame i bebice😀😘. Nadam se da ste dobro 🙂. Mi se nemamo s čim pohvaliti baš,spavanje kaos,papanje horor i dalje…sad se ne usudim ustati i otići na WC da ga ne probudim jer tek prvi spavanac određujemo nakon poludobrovoljnog papanja

Baš sam te se jutros sjetila! Mi smo jučer uveli griz i baš mu se svidio. Pa eto ako želiš pokušat to mu uvest, ja ga radim s vodom ali ti možeš uzet neki koji se radi s mlijekom on je sladak a gust i možeš tako prošvercati mlijeko 😊  

04. Siječanj 2019. 12:50

lucy233

Ena31

Pozdrav mame i bebice😀😘. Nadam se da ste dobro 🙂. Mi se nemamo s čim pohvaliti baš,spavanje kaos,papanje horor i dalje…sad se ne usudim ustati i otići na WC da ga ne probudim jer tek prvi spavanac određujemo nakon poludobrovoljnog papanja

Baš sam te se jutros sjetila! Mi smo jučer uveli griz i baš mu se svidio. Pa eto ako želiš pokušat to mu uvest, ja ga radim s vodom ali ti možeš uzet neki koji se radi s mlijekom on je sladak a gust i možeš tako prošvercati mlijeko 😊

Neće ga,već smo mi to isprobali,par žličica i gotovo,ni gust ni rijedak,nikako🙈

ivymicek
    04. Siječanj 2019. 23:04

Ena31

lucy233

Ena31

Neće ga,već smo mi to isprobali,par žličica i gotovo,ni gust ni rijedak,nikako🙈

Oh miha miha.. stvarno neće mlijeko i točka.
    Nisam se ni stigla danas javiti. Bili smo na kontroli s Videkom. Kako sunjoš pluća puna šlajma dobili smo antibiotik. Sva sreća popije ga bez problema a vidjet ćemo hoće li imati utjecaja na probavu...
    Videk isto manje cicki kak smo uveli obroke. Moram reći množinu jer pojede jedan obrok oko 11/12 ovisno kad se probudi te je isto tako iko 18h gladan i neće ciku. Plakao se jako ja sam nudila ciku jedno 5 puta i složim mu žitarice samo kaj sam pokazala žlicu on zijeva i traži.. oćito cika nije dosta a meni cike nikad punije 😂.
    Bzvze dan. Hladno je extra i ne možemo van. Klinci zbog istog skaću po glavi i krevetima...
    Mamica to sam zaboravila komentirar, bolje prekinut dohranu pogotovo ak ssad ne ide... 
    Marija kak je Ivan prihvatio nove bolice?
    Idem sada spavati, čim pusti ciku.
    Noćic

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    05. Siječanj 2019. 16:44

Mislim da smo u štrajku dojenja. Povuće 3 puta pa pusti i tako u krug. Izdajala sam se danas jer su cike pune...
    Dal je od antibiotika ili zuba ne znam...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

05. Siječanj 2019. 17:29

ivymicek

Mislim da smo u štrajku dojenja. Povuće 3 puta pa pusti i tako u krug. Izdajala sam se danas jer su cike pune…
    Dal je od antibiotika ili zuba ne znam…

Ajoj Ivymicek,baš mi je žao kaj vas tak sve muči,em prehlada,em zubići,uf uf,nek čim prije prođe sve...i Miha je sav nervozan,cendrav,neće jesti,neće spavati,poluluda sam već,kupili danas dr.browns bočicu,74kn i sisač 47kn,da bi na kraju popio 50 ml i dosta😲,ostalo je na žlicu s žitaricama,pol u usta pol van...i više od muke kaj da mu dam skuhala jučer gris na kravljem mljeku(nemojte me razapeti😲🙃),pojeo je i niš mu nije bilo,kakica ok...

6xmama
    05. Siječanj 2019. 17:47

Ena, ja ti svoje sve prebacim sa nekih 9 mj na kravlje mlijeko i sve pet. I to im kupujem ono punomasno 3,8% masti. 
    Ivy, stalno problemi... Nek se Videk brzo unormali 🤞🤞🤞

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

05. Siječanj 2019. 17:52

6xmama

Ena, ja ti svoje sve prebacim sa nekih 9 mj na kravlje mlijeko i sve pet. I to im kupujem ono punomasno 3,8% masti.
    Ivy, stalno problemi… Nek se Videk brzo unormali 🤞🤞🤞

I onda im uopće ne daješ više ad mlijeko? Ma to bum tu i tamo samo za Gris napraviti,tak barem pojede...došla napokon moja mama i sveki na svoje..one bi mu valjda čim se rodio mlijeko i kekse dale,mama me pili s tim već valjda 2 mjeseca,kao daj ti njemu mljeka s keksams,više kolki je,treba mu neke jako 😂😂😂

ivymicek
    05. Siječanj 2019. 20:32

Ena31

6xmama

I onda im uopće ne daješ više ad mlijeko? Ma to bum tu i tamo samo za Gris napraviti,tak barem pojede…došla napokon moja mama i sveki na svoje..one bi mu valjda čim se rodio mlijeko i kekse dale,mama me pili s tim već valjda 2 mjeseca,kao daj ti njemu mljeka s keksams,više kolki je,treba mu neke jako 😂😂😂

😂😂😂. Ma kaj bi te razapele . Ja imam male alergičare pa ne dajem brzo mlijeko. Moja kuma je sa 8 mj davala mlijeko. Malo je probala k ak akma reakcije nemaš tu kaj. 
    Ma ludi smo svi doma. Do 3 godine bu se valjda unormalil 😭😭😭😭

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    05. Siječanj 2019. 21:17

Ena31

6xmama

I onda im uopće ne daješ više ad mlijeko? Ma to bum tu i tamo samo za Gris napraviti,tak barem pojede…došla napokon moja mama i sveki na svoje..one bi mu valjda čim se rodio mlijeko i kekse dale,mama me pili s tim već valjda 2 mjeseca,kao daj ti njemu mljeka s keksams,više kolki je,treba mu neke jako 😂😂😂

Ne, od nekih 9 mj jedu kravlje i to je to. Nijednom nis nije bilo. Velim ti, i to ono punomasno dajem. Dobro kekse bas ne, al mlijeko da. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.