Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    07. Siječanj 2019. 21:59

pharmamma

Super je prihvatila..polako uvodimo namirnice,malo kombiniramo isprobano i zasad je sve prihvatila..samo moram paziti da joj nudim dovoljno često vodu zbog kakice 😊 nakon koliko se uvodi i drugi obrok?
    Mi na cici po drugi put jer je prvi put zaspala na punih 10 min 🙈 želim nam svima sto bolju noć 😘

Bravo anastazia. Da, i ja nudim vodu bsš zbog kakice a i nekad za vrijeme obroka kad vidim da baš negoduje..  nekad nastavi jest nekad ne.
    Mi smo uveli drugimobrok vrlo brzo. Kada je pojeompravi obrok za ručak lroz tjedan dva je jako urlikao i navečer pa sam mu ponudila kašicu. Kada ju je smazao nusim svaki san. Nekad pojede više nekad manje ali uglavnom pojede .i da pitala si za kašice kad idem negdje. Nosim kupovne i to alnaturine za bebe od 4 mj jer u hippovima svugdje ima škroba u nekoj mjeri dok u ovima je (navodno) 100% voće ili povrće.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    07. Siječanj 2019. 22:22

Večer cure :)
    Svašta sam pročitala al sam večinu po običaju zaboravila. 
    Marija baš mi je žao zbog svega šta se izdogađalo, nemogu ni zamislit koliko si se brinula. 
    Netko je pitao za ciklu, može se cikla davat. Samo je treba kuhat u kori. 
    Mi otkad smo uveli voće, griz i rižine pahuljice bojkotiramo povrće.. pojede al nije to kao što pojede kruške.
    Vodu neželi ni vidit ni čut. Čim mu se približim s njom radi face.  
    Radi kakice smo uveli maslinovo ulje, zasad super pali.
    Sutra nam je cjepivo i pregled baš me zanima jel prešao 10 kg 😅
    E, i vojnički malo puzimo kad nam se da ili kad vidimo mamin mobitel negdje na podu 😂

08. Siječanj 2019. 08:28

Dobro jutro cure... Nama ajmo reć ok noć.. Kad vidim kakvih muka ima ne smijem se više žaliti..
    Mi jučer probali mrkvicu..hahahah..ajme meni kakav smijeh.. Mislim da je bilo više po kosi nego u ustima.. Da sam mu prvo dala neku voćnu da bi smazao odmah.. 😂😂
    Znači, tak 2 - 3 dana mu dajem jednu namirnicu pa onda ostale? 
    Ena moja..tvoj mali gurman baš fino papa..njam njam..😊😊 Sjećam se da je od moje šogi mama pričala kak ona nije htjela ništa jesti i jedan dan joj puko film od izmišljanja i smikslala je faširanac, grašak i pire jer su to oni imali za ručak taj dan i  da je šogica samo otvarala usta kak joj je fino bilo... 😂😂

pharmamma
    08. Siječanj 2019. 09:10

Jutro! Kava počinje djelovati pa lakše tipkam 😂 noć ko i prošle dvije,buđenje svako malo..pred jutro je ona čak odspavala 3 sata u komadu,al me probudio dečko prvo s budilicom,onda kad je izlazio iz stana i nakon tog još i sveki koja je donijela repu..al ajd bar ne trebam kuhati 😊 
    Ivy hvala za info za alnaturu 😊 
    Lucy moja sva vesela čim vidi kljunasicu s vodom 😂😂
    Ena Miha bi konkretnije stvari,neće on ovo za male bebe 😁
    Noah ja sam davala 3-4 dana..kad smo već uveli par namirnica,3.-4.dan sam kombinirala novu s nekom starom

Marijaa30
    08. Siječanj 2019. 14:51

Ej😊
    Ja cekam da me nazovu za cijepljenje, al jos nist...
    Ja sam nenaspavana, Ivan manje jede pa se cesce budi zbog gladi. Poslozit ce se 😊

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    08. Siječanj 2019. 15:20

Ja jedva gledam..nadala sam se da će bar tijekom dana malo odspavati,al nis..dvaput po pol sata
    Probala je butternut tikvu danas,oduševljenje 😁😁😁 bas ju je lijepo gledati kak papa

• Maja82
    08. Siječanj 2019. 20:19

pharmamma

Ja jedva gledam..nadala sam se da će bar tijekom dana malo odspavati,al nis..dvaput po pol sata
    Probala je butternut tikvu danas,oduševljenje 😁😁😁 bas ju je lijepo gledati kak papa

I moja je odvalila na tikvu 😂 najbolje dosad. Sutra cu tikvicu probat dati. 

08. Siječanj 2019. 20:36

Hej mamice. Cijeli dan pokušavam nešto napisati i nikako da uspijem jer moj mali čovječuljak slabo spava..i ima fazu kad se odmaknem od njega plač ...mirnu noć vam želim..mi još malo pa večera i nadam se spavanac...

lucy233
    08. Siječanj 2019. 21:19

Večer mamice...
    Mi smo danas bili na cjepivu i super je prošlo, vidit ćemo sad kroz noć kako će bit. Ali ono što me brine je težina :/ dosad smo dobijali 2 kg prvi mjesec, 1 kg drugi,treći i četvrti mjesec. I sad smo u dva mjeseca dobili samo 600g sve skupa :/ pedijatrica kaže da je to super za peti i šesti mjesec ali on je ipak stalno dobijao stvarno odlično pa se sad brinem jeli gladan 😖

ivymicek
    08. Siječanj 2019. 22:39

Noćica Nurke. Pročitah ali ne zapamtih.
    Nakon teške noči i težak dan. 
    On visi na cici a ja čekam spavati.
    Lucy vjerujem da je mališa ok i da je to ok kilaža.. 
    http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/napredovanje-iskljucivo-dojenog-djeteta.html
    Uveli ste dohranu. Kak je to prihvatio? Vjerujem da je sve ok ali vjerujem da te to sekira.
    Idem ćoriti jer jedva gledam.elim nam svima dobru noć i još bolji sutrašnji dan.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.