Mi bolje spavali. Vraamo senu rutinu. Muž na posao klinci u vrtić.
Ja uspjela skuhat i pojest jer smo odradili čak dva spavanca po 30 min.
Na meniu danss pastrnjak + žuta mrkva
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ode post.
Kako ste mi vi? Kako ste spavali? Kaj papate?
Jel prerano za ciklu?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ej cure....
Samo da vas pozdravim i pitam. Znaci, Ivan nije prehlađeni, ne curi mu nos. Al cujem da ima nutra nesto, hrce i nos mu fucka. Al to traje vec. Vi cistite nos kad je tak ili?
26.8. Ivan 💙💙
Hej cure!
Ivy drago mi je da je Vid bolje. Mi jos na butternutu, sutra cu kombinirat s krumpirom. Za ciklu fakat ne znam 😕
Ja imam one kutijice na radijatorima i to mi se cini ok. Razmisljala sam i o nekom ovlazivacu eto jos malo vidim..
Bas je neko cudno vrijeme. Bile smo malo u setnji al ovo ko sumrak neki cijeli dan mi bas ide na zivce.
Kod nas noć koma,sreća pa sam jučer odspaval s njom popodne pa donekle funkcioniram..bile danas kratko vani,al nam snijeg lagano padao..ivy super za vraćanje u rutinu 😊 danas je papala žutu mrkvu s palentom,a sutra ćemo butternut tikvu probati..jeste vi tikvu kuhale il pekle?i kako rješavate kasicu kad ste negdje van kuće?kupovna,kuhana pa termo posuda,termo torba?
Pozz mame!
Ivy super da V opet oce cikit 👏😁👍
Nasa noc prosla ok. Budenja ne brojim vise, samo u polusnu gurnem cicu i nastavim spavat.
Hvala vam na odgovorima za ovlazivac. Dok se ja smislim koji bi i bi li ga uopce koristila proc ce zima cini mi se 🤣
Jeste li vi svoje buhtlice vec prebacile u sportska kolica ili ste jos na kosarama?
Hej mamice 😘. Ivy super da je Videk procicao😀,ma zna on kaj je fino,cicoljubac mali😁. Butternut tikvu sam kuhala Mihi iako se može i peći,ovaj mi je lakše🙂. Miha laganini kreće s normalnom hranom jer neznam više kakvu kašicu ili Lino bi mu ponudila da bi htio,jutros grisolino nije baš htio,složim frutolino nema šanse.. pa je za ručak dobio mini pileću hrenovčicu,krumpir,mrkvicu,malo luka,malo pasirane rajčice i rižine pahuljice,sve zajedno smiksano...recite mi da sam luda ali Miha je uživao u ručku i sve pojeo i još bi da je bilo😂😂
Ja sam butternut kuhala jer mi je lakše i jednostavnije... Kad radim juhu za nas a isto je ne pečem nego kuham.
Miha je pravi gurman. Ni ja ne volim ni grisolino ni frutolino tak da ga kužim 😂. Na kraju oni svi predu na "normalnu" hranu i jedu sve što i mi. Samo netko prije netko kasnije.
Dinosauris moj je u sportsim kolicima već 2 tjedna na drugom položaju (izmedu nule i skroz sjedećeg). I kak smo prešli u sportsko sjedalo se vozimo dp sad nikako.
Marija ja ti čistim nosić ujutro sa fiziološkom i prije spavanja kad nije prehladen .Znaći imam baby maris sprej koji je pod pritiskom i ispire nosić pa probaj to možda ti pomogne.
Pharma nikako na zelenu granu sa spavanjem... Kak vam ide dohrana?
Mi smo pred spavanje na ciki tak da nam želim dobru noćicu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Super je prihvatila..polako uvodimo namirnice,malo kombiniramo isprobano i zasad je sve prihvatila..samo moram paziti da joj nudim dovoljno često vodu zbog kakice 😊 nakon koliko se uvodi i drugi obrok?
Mi na cici po drugi put jer je prvi put zaspala na punih 10 min 🙈 želim nam svima sto bolju noć 😘
Tak i ja spricnem s aqua maris sprejem 2 do 3 put na dan i to je to.
Mi cekamo cijepljenje pa cu onda poceti s kasicama 😋
Laku noc vam zelim 😊
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji