Večer cure :)
Jeste se odmorili od praznika?
Pharma super za uspješnu pikicu, mala hrabrica.
Miha je odlučio da je on prevelik momak za mlijeko :) on bi konkretno 😂
U nas isto mali štrajk s kašicama ali ne odustajem. Ganjam ga po sat vremena dok ne pojede bar pola.
Dinosaurus, baš to sve prepisujem zubima a evo još nam nisu došli gornji zubići iako je već deset dana sve crveno i natečeno 😣 ja sam mislila da je to znak da se bliži izbijanje kad ono ništa.
Marija jeste našli odgovarajući sisač?
Ivy nadam se da je bar dan bio lakši
Hej curke.
Pharma bravo za pravu curku!!
Miha je većđpravi gurman i zn akaj hoće a kaj nećw.
Kucy dan je lakši jer je sva sreća muž još na GO. Nismo imali temp cijeli dan pa se nadam d aće nas i noć zaobić.
Iskreno mislim da i nas gornje jedinice zezaju. Opet sve silovito grize i žvaće. Čak i moje bradavice gize. A to boliiii da sve zvijezde visim. Sad kad ga stavljam na ciku vićem vemoj grist nemoj grist...
Užas 🤣.
Marija nadam se da ste uspjeli nać kaj vam odgovara.
Ostale curke .😘.
Idem spavat čim cicalo otpusti io to dopusti.
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro,bez dobro 🙈 naravno da sam ju jučer morala buditi za sistematski,a danas je budna od 5.40 😩 i još se budila svako malo..jedva držim oci otvorene 😴
Ivy kako je prošla noć?
Jutro cure! Kod nas plakanje i prdjenje u 5.30 😣 mislim da je od kasice. Mrkva i rizine pahuljice. Jel i vasima smetalo tako nesto? Nadam se da su svi bolje. Mihica je pravi gurman nema kaj..al mogu mislit koliko poludis dok ga natjeravas mlijekom. Puse
Jutro iliti vec dan. Svim bubanima zelimo brz oporavak 😘 M se vec 2 tjedna budi vristeci, mislila sam da su zubi, vise nez sta bi mislila 🙈 koliko moraju pojesti kasice kao zamjenu za jedan obrok? Ako sam dobro sastavila recenicu. Uzasno mi se spava, moram praviti jesti, nista mi se ne da 😒
04.07. Matija 💜
Vidi mene nepristojne, zaboravila sam da nisam cestitala. Sve najbolje u Novoj godini, puno zdravlja, srece i ljubavi, a ostalo ce samo doci 😘😘
04.07. Matija 💜
Dobar dan!
Mi standarno losa noc, tko broji vise.
Odlucila sam prestati davati kasice dok ne napuni 6 mjeseci, kao sto sam i sa starijom, ovo je samo nepotrebno mucenje i mene i nje. Nije gladna, napreduje, jako je aktivna i ne zelim se zamarati time.
Ej, mi se jos borimo s papanjem. Pitanje za pharmu, ako beba ima soor, u ustima mora jako bijelo biti?
26.8. Ivan 💙💙
Ej, mi se jos borimo s papanjem. Pitanje za pharmu, ako beba ima soor, u ustima mora jako bijelo biti?
Nisam sigurna 😕 Kod nas je bio slučaj da sam ja imala soor na bradavici,a njoj u ustima nije niš bilo vidljivo..ali je tad imala pelenski osip koji isto izaziva Candida 🤔 ugl,mazala Rojazol gelom sebi bradavicu i njoj usta pošto terapija treba ići za obje čak i kad simptoma nema i brzo je prošlo..E sad, pošto je meni jedini simptom bila oštra bol bez ikakvih promjena na bradavici,mozda je slično moguće i kod bebe?🤔 ako ne bude bolje s papanjem ovih dana, probaj moliti pedijatra da vam da uputnicu i da napravite bris za svaki slučaj
Evo i nas. On se uspavljuje na cici a ja tipkam.
Netko je pitao kako je prošla noć .Opet koma a i spavanje po danu koma pa mislim da idu i zubi.
Pojeli smo cijelu kašicu tikve ali u 2 navrata. Mislim da mu je previše odjednom a traži pa mu dam. I pijemo vodu na žličicu.
Ja se pokefala s mužem danas tak da mi je terapija bila čišćenje.. bar nekaj koriano. Kaj je najgorw još je i u pravu pa mi to još više smeta...
Snijeg je padao i malo ga čak i ima. Možda do jutra napada još malo pa da bar klinci uživaju..
Sutra bi trebala a njim kod pedi na kontrolu...
Nadam se boljoj noći za ssve nas ne spavalice i boljem papanju sutra za sve nw papalice.
Mislim da nije bitna količina koliko činjenica da ne sisa ili traži mlijeko nakon obroka...no, negdje mi stoji podatak da je obrok cca 125 grama kašice uzmi to sa rezervom jer ne znam od kud mi taj podatak.
Pusam i noćica ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji