Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AriaNera
    01. Siječanj 2019. 14:43

Sretna Nova godina i sve najbolje drage moje! 🎉🍾
    Zelim vam lijep pocetak godine, uzivajte 😘😘

01. Siječanj 2019. 14:48

Nije me bilo malo, ali čitam, samo sam lijena tipkat 😂
    Sretna vam nova godina i sve najbolje 🎉🎉🎉
    Da bebice budu zdrave, dobre i spavaju i papaju 🤞
    Moj Ian se probudio u ponoć, pocicao i natrag spavanje  tako da ipak sam bila budna za novu

ivymicek
    02. Siječanj 2019. 06:27

Koma noć iza nas. Nisam spavalo od pola 3. Ulovila ga temperatura i kašalj. Slabo je cickio...
    Veselo veselo.
    Pijem kavu i nadam se kasnije leć.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    02. Siječanj 2019. 08:29

Ufff ivy drži se 😘
    Mi obavile sistematski i pikicu,ima 6550g i 63,5cm,mrvica na mamu heheheh na pikicu se ovaj put samo kratko zaplakala tako da je i to super prošlo 😁

02. Siječanj 2019. 08:50

Jutreko😘.Pharmama super za kilice i cm i pregled, Anastazija mrvica slatka😘. Ivymicek ajooj,miš mali,pa kaj ga ta prehlada nikak ne popušta 😲. Mihael je i dalje prehlađen,kašlje,kiše i nosić mu se puni ali bez temperature,a papanje je horor,mislim da jednostavno neće mlijeko i niš s njim,2 obroka s mlijekom ga nekak  nagovorima, kašicekašice ,juhicu isto hoće,kruhek mu dam malo i to papa,dobro još da cicu hoće pa mislim da smo blizu onih obaveznih pola litra mlijeka🤔

mamica1985
    02. Siječanj 2019. 08:58

Jutro mamice, vama i vasim bliznjima zelim sve najbokje u Novoj 2019. godini!!! Nama sve po starom, strajkamo malo s kasicama.

mamica1985
    02. Siječanj 2019. 08:58

ivymicek

Koma noć iza nas. Nisam spavalo od pola 3. Ulovila ga temperatura i kašalj. Slabo je cickio…
    Veselo veselo.
    Pijem kavu i nadam se kasnije leć.

Bas mi je zao, neka ozdravi sto prije 😚😚

mamica1985
    02. Siječanj 2019. 08:59

pharmamma

Ufff ivy drži se 😘
    Mi obavile sistematski i pikicu,ima 6550g i 63,5cm,mrvica na mamu heheheh na pikicu se ovaj put samo kratko zaplakala tako da je i to super prošlo 😁

Bravo za hrabricu 🎉🎉

Dinosaurus
    02. Siječanj 2019. 09:33

Jutro mamice!
    Ivymicek hjoj nikako na zelenu granu! Zelimo vam brzo ozdravljenje!
    Jesu to sad neke viroze u djiru ili sta?
    Kod nas prelosa noc.. Zaspa tek u 10 pa budenje u ponoc i kakica pa opet zaspa u 1 pa se budio do 4 svako malo. Ne znam sta se dogadja, nervoza je na max, temp nema ali trpa sve u usta bas onako nasilnicki... Stalno govorim da su zubici a njih nigdi na vidiku🙄
    Zelim vam barem bolji dan nego sto je nic bila! 😘

Marijaa30
    02. Siječanj 2019. 11:34

Ej cure 😊
    Ena, nadam se da ce Mihek brzo ozdraviti! Znam kak je grdo dok mu ne mozes pomoci 🙄
    Pharma, Anastazija bude prava manekenka 😊😊 vidjela sam da si me pitala za soor, nema ga, gledali su to na kontroli u bolnici, bas sam im rekla, a i za grlo da nije upaljeno. Sve je u redu!
    Kupila sam flasicu natrag nuk first choice, i za svaki slucaj sam uzela mam 4+ i tommee tippee 3+ pa cu vidjeti. Ako ce nukova biti dobra, ove cu zamijeniti za pelene il nesto vec 😋

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.