Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Prosinac 2018. 09:27

Bok mame.. nisam neko vrijeme bila baš aktivna.. toliko posla, em selidba pa pakiranje, pa raspakiranje..na 100 strana a ja samo jedna.. Pa sam i mlijeko izgubila pa je malac skroz na adaptiranom... 😔 stavljam ga i dalje na cicu u nadi da se bude popravilo.. pa još se m razboli, pa se ženo brini za 2 bebe 😂
    Nisam vas baš uspjela popratiti ali sam vidjela da je bilo puno bubanih i šaljemo vam puse da brzo ozdravite ..
    Ehh..imam pitanje, neki dan smo napunili 4 mjeseca pa bi ja pomalo počela istraživati za dohranu..ako imate kakav savijet..koju tablicu koristiti i tak..
    Sorry ak ste već tipkale o tome...

• Maja82
    31. Prosinac 2018. 09:55

Noah

Bok mame.. nisam neko vrijeme bila baš aktivna.. toliko posla, em selidba pa pakiranje, pa raspakiranje..na 100 strana a ja samo jedna.. Pa sam i mlijeko izgubila pa je malac skroz na adaptiranom… 😔 stavljam ga i dalje na cicu u nadi da se bude popravilo.. pa još se m razboli, pa se ženo brini za 2 bebe 😂
    Nisam vas baš uspjela popratiti ali sam vidjela da je bilo puno bubanih i šaljemo vam puse da brzo ozdravite ..
    Ehh..imam pitanje, neki dan smo napunili 4 mjeseca pa bi ja pomalo počela istraživati za dohranu..ako imate kakav savijet..koju tablicu koristiti i tak..
    Sorry ak ste već tipkale o tome…

Bas mi je zao, mogu mislit koliko posla i umora..
    Netko od cura je preporucio aplikaciju bebin kalendar dohrane, tamo pise koje namirnice kad smijes uvest i sl. Ja sad pocela evo prije 10 dana isto s 4mj. Ugl uvodis mrkvu tikvicu krumpir tikvu batat kruska jabuka. Rizine pahuljice proso i palenta. To ti je okvirno prvo mislim. Najbolje svaka 3-4 dana novu namirnicu pa onda mozes i kombinirat.

japanka
    31. Prosinac 2018. 10:36

Maja82

Japanka super za adventsku setnju i mrkvicu! Moja je isto radila face al ponjupala a danas krumpir malo slabije. Probat cu sutra rijedji nesto napravit. Kakica smrdlhivija, kasastija i mrkvasta 😂

Hahaha e točno tako kako si opisala!! 
    Mamica žao mi je za lošu noć... 
    Noah bome pune ruke posla kod tebe, bit će bolje sad kad se malo stabilizira situacija 
    Ja baš jučer nahvalila moju curku kad eno  mi noćas vraća za pohvale  probudila se oko dva i nikako zaspati pa je bilo cirkusiranja po krevetu do 4, ali nisam ju htjela dizati. I onda opet oko 6 buđenje za papanje pa nije mogla nazad zaspati. Ja sam tako strgana bila da sam i ja spavala dok je ona sad spavala kad sam ju uspavala. Baš nekako nikako nisam mogla doći sebi, neki teški umor, ne sjećam se kad sam zadnji put tako (obično budem malo pospana ali se brzo razbudim...)
    Svima super dan želimo 

Marijaa30
    31. Prosinac 2018. 12:12

Ej cure 😊😊
    Ni mi nismo spavali bas... kad Ivan spava na boku, super spava, al se okrene na leđa i spava nemirno. Jos ga Moorov refleks nije pustio ocito 🙄
    Maja, dala si curki odma krumpiric a 4 mj? Gledala sam te tablice pa sam vidla od 5.mj, a mi bas imamo puno krumpira pa sam mislila dati mrkvu pa krumpir pa onda zajedno. Pa onda na jabuku itd...
    Ja sam skinula kalendar dohrane s podravkine stranice.
    Danas ispracujemo staru godinu 😋 pitam se hocu li budna docekati ponoc 😋😎

26.8. Ivan 💙💙

31. Prosinac 2018. 13:23

Hvala ti Maja82 na savjetu.. budem to malo pročekirala...
    Ehh žene moje, ne znam što bi da vas nema 😂 tu barem mogu pitati svašta a da me ne popljujete kao neke "mame prijateljice"..
    Divne ste sve od reda...❤❤❤

ivymicek
    31. Prosinac 2018. 14:26

Danček...
    Mi imali koma noć. Boli ga trbuh. Dala mu mrkva + krumpir kašicu i to ga očito zatvorilo. Em je prehlsden i curi nos i kašlje i pišti.. non stop usisavam nos (urka) inhaluram s lijekom (urla).
    Danas mu dala krušku i nadam se da će ga uspjrti otvoriti. Dakle mamica,suosjećam.
    Danas će biti pucnjave i nadam se da se nitko neće probuditi.. klinci su svake godine prespavali pa se nadam da će imove a za malce ćemo vidjeti.
    Js sam sad strgana i ne znam kak ću dočekat ponoć.
    Pijem drugu kavu ali mislum da ću morat i treću...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    31. Prosinac 2018. 14:28

Noah

Hvala ti Maja82 na savjetu.. budem to malo pročekirala…
    Ehh žene moje, ne znam što bi da vas nema 😂 tu barem mogu pitati svašta a da me ne popljujete kao neke "mame prijateljice"..
    Divne ste sve od reda…❤❤❤

Nemam komentara za mame prijateljice...
    Uf uf umjesto ponoći dobiješ samo gorak okus u ustima i shvatiš koliko su ljudi sebični i narcisoidni ☹️🤔

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

31. Prosinac 2018. 14:58

Pozdrav mamice😘🤗...nemam kaj pametnog napisati..noć standard loša,još prehlađeni i borimo se s papanjem...žao mi je zbog vaših loših noćica,bubanih bebica i "prijateljica" koje to ustvari nisu... Ivymicek probaj  naribati jabuku i kad onak posmeđi ocijedi sok pa nek popije taj sokić,grdo zgleda al je fino i Mihicu uvjek otvori🙂,čim više tim bolje😉😘

31. Prosinac 2018. 16:50

Nego cure.. jeste spremne za najluđu noć u godini? 😂😂
    Uhvatila sam danas vremena sarmice smotati i odojka speći 😂 A za desert je cheesecake iz kutije.. 
    Pa nam se pridružite ❤❤

• Maja82
    31. Prosinac 2018. 18:33

Svaka cast Noah! Mi imamo pomfrit i biftekice. To nabrzaka specemo.
    Marija nisam gledala nis za krumpir, iskreno pedijatrica ni je rekla da dam mislim frendica mi je, pa sam dala da proba al ionak s dosta svog mlijeka. Pa da mogu s mrkvom i tikvicom mjesati.
    Nadam se da ce svi dobro danas spavati i da nece biti budjenja 😁 svima dobar provod

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.