Je, jede sad 4 mjerice po obroku, 135 ml. Ima 5 obroka na dan i ovu noc sam ga cula da je u snu gurao rukicu u usta i slozila sam mu 3 mjerice i pojeo je. Jeo bi jos, al nisam slozila pa je zaspao.
Hvala Bogu na povratku apetita, 16 dana je bilo dosta 🙄
6xmama, ja se nadam da je to zbog toga, spreplasili su me sa svime... svaki dan nekaj novog 😶
Ena, i ja cu sarmu 😊😊 vec sam se zazelila 😋
26.8. Ivan 💙💙
Je, jede sad 4 mjerice po obroku, 135 ml. Ima 5 obroka na dan i ovu noc sam ga cula da je u snu gurao rukicu u usta i slozila sam mu 3 mjerice i pojeo je. Jeo bi jos, al nisam slozila pa je zaspao.
Hvala Bogu na povratku apetita, 16 dana je bilo dosta 🙄
6xmama, ja se nadam da je to zbog toga, spreplasili su me sa svime… svaki dan nekaj novog 😶
Ena, i ja cu sarmu 😊😊 vec sam se zazelila 😋
Ajde super,hvala Bogu,samo nek papa micek mali😘
Dan zene! Mi gotovi sa pregledom, samnom sve okej, kontrola standard za 6 mjeseci, iako mi je rekla da trebaju dobiti na proljece neki kul stroj za foto pregled pa da se odmah javim kad im to dode, da sam idealan kandidat 😁 pregledala je usput i moju curku (koja je bila savrsena dok je cekala, sarmirala je cijelu cekaonu a kasnije i doktoricu 😍) jer je radi mog stanja postojala mogucnost za neka stanja, ne zelim ni razmisljat sta ali sve okej, ima jedino “rodin ugriz” ispod kose.
Marija bas mi je drago da ste doma i da fino papa 😊 sad ce svakim danom biti sve bolje!
U zadnjih 10-tak dana kaka jednom dnevno i to oko 11 ujutro, a danas je do polaska kakala 3 puta od cega sam je dva puta morala presvlaciti cijelu, sve osim slinceka 😂 ima neki senzor i za to.
Zelim vam svima ugodan dan. Mi smo malo kod bake pa cemo tu nesto jest tako da danas nema kuhanja 😎
Marija - drago mi je da ste doma i nadam se da ce se maleni oporaviti sto prije.
Luk kraj glave pali, moja starija je 3 godine bila konstantno bolesna, bronhitisi stalno i uz inhalacije i kapanje nosa definitivno to pomagalo kroz noc.
Takodjer, znala sam nakapati na vaticu ulje eukaliptusa pa bi joj i to otvaralo disne puteve tijekom noci. I da prostorija u kojoj spava nije suha.
Kaj se rucka tice, obarila sam glavicu brokule i karfiola, napravila besamel, stavila u vatrostalnu povrce, zalila besamelom, na to naslagala 8 snita gaude i preko toga namazala veliku zlicu plavog vrhnja i stavila da se pece. Sad cekam stariju i muzeka da dodju doma pa da jedemo, beba spava. Dala sam joj Lupocet cepic prije nekih sat vremena jer se fakat pati, ne mogu je gledati kak ju bole te glupe dvojke
Evo i mene napokon.
Marija neka je bebo bolje i neka on sad krene fino papat.
Kaj se punog nosa i kašlja tiče tu sam već stručnjak 🤣. Inhalacija, fiziološka na boku u jednu pa u drugu nosnicu, usisavanje obje nosnice, nisita mast i spavanje na povišenom + par kapi ulja eukaliptusa ili paprene metvice na vlažnu krpu i na radijator.
Netko je pitao kaj kuham ledo štrukle danas. Niš drugo nissm stigla jer sam čistila. Nidam planirala ali je malac bio ok i svašta sam uspjela. Valjda zato kaj sam imala volju.
Sve u svemu ok dan.
Sad idem jesti i spavat. Tako mi se pije bambus i jede cijela nuttela. Možda sam u PMSu 😜🤔
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Večer! Čitam,čitam svako malo i nikako da uspijem natipkati 🙈 sram me bilo..
Marija super da ste došli doma i da se apetit vraća
Iš iš za sve druge boleštine i muke po zubicima
Kod nas zadnja dva dana buđenja uz plač u prvom dijelu noći i onda prdenje i napinjanje,.i onda se razbudi i ne zaspi još sat vremena 😕 kako smo u sub krenuli s kašicama,ne znam jel joj možda one smetaju..prva 4 dana je papala tikvicu,a jučer i danas mrkvicu..vidjet ćemo kakva će biti ova noć
Želim vam svima čim vise sna i manje buđenja ☺️
Jutro...
U nas 2456938 buđenja noćas i idem popit najveću šalicu kave koja postoji.
Nadam se da je vama bilo bolje
Jutro. I mi smo sinoc imali milijun budenja, place, trazi sisu, u jednom trenutku je toliko vristao, nije se dao smiriti. Pametan m mu je pustio nesta na yt i onda se smirio, ukratko, grozna noc. Sad obavlja prvi spavacan, a tim da je prije toga jadan cvilio. Mislim da ga pate zubi, ali mi ne da vidit 😕
Marija super sto ste došli kuci, nek on nama fino papa. A ostalo ce se popraviti s vremenom.
Ajme koje dijagnoze, is is svim bolestima.
Nisam neki maher sto se tice kolaca, ali imam volje pa ce valjda dobro ispasti. Planiram napraviti klasicne medenjake, neke kekse s narancom i cokoladom i raspucane lava kekse. Mozda i gingerbread, razmisljam o njima. I tortu bijeli andeo 😊
Jedina kontracepcija koju koristimo su kondomi, iako bas ne vjerujem u njihovu sigurnost, pa sam odlucila da je najbolja apstinencija 😂😂 prvo nam je dijete, htjela bi jos, ali kad M malo naraste i kad traume sa poroda produ
04.07. Matija 💜
Jutro! Kod nas samo 3-4 buđenja,al je bila budna od 3 do 4 zato..spavanac od 20 min je sad odradila,idem probati nešto napraviti dok se hoće igrati sama..onda mi mama dolazi pa ću ići obaviti HZZO i dućan dok ju ona čuva
Zao mi je za loše noći,valjda će jednom i tome doći kraj 😞
Majda to su oni s bijelom čokoladom i narančom?te i ja većinom radim,bas su mi fini
Sortiraj odgovore
Najstariji