Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Prosinac 2018. 21:36

Ivymicek super za cijeli obrok😘😘 i zubiće🙂,bravo i za okićenu kuću😘🤩🤩🤩. Nama su obroci cicanje kroz noć,doručak oko 10 AD ili smućkam žitarice ak neće ad,sisa prije spavanja,drugi obrok oko14-15 povrće ili voće,kak koji dan,sisanje pred spavanje,18h ad(ili opet žitarice,ovisi kakve je volje),sisanje,i oko22-23h ponovo AD i sisanje prije spavanja...

• Maja82
    22. Prosinac 2018. 22:11

Hej cure! Danas akcija nisam stigla cijeli dan..ugl pala nam danas prva kasica! Juhuhu! Par zlicica sinlaca. Bila je jako zainteresirana. E kad se krece na dva obroka? I jos danas prvi x vani dojila! Eto svasta nesto kod nas 😁

pharmamma
    22. Prosinac 2018. 22:18

Ivy bravo za kašicu,zubiće i okićenu kuću 😊
    Obroci?ja nju lako uhvatim gladnu,ona bi i dalje jela svaka 2 sata tijekom dana 🤭 a kašicu zasad papamo oko 11-12,al još nije cijeli obrok..sad pojede 50-60g 😁
    Uspjeli smo napokon pripremiti poklon za bake i dede i jednu za nas,nakon 250 pokušaja 😂😂 sreća pa je boja lako periva dok je svježa 😂

23. Prosinac 2018. 02:28

Pun mjesec velite? Evo probudio se i plače,jedva ga smirila...

ivymicek
    23. Prosinac 2018. 07:16

pharmamma

Ivy bravo za kašicu,zubiće i okićenu kuću 😊
    Obroci?ja nju lako uhvatim gladnu,ona bi i dalje jela svaka 2 sata tijekom dana 🤭 a kašicu zasad papamo oko 11-12,al još nije cijeli obrok..sad pojede 50-60g 😁
    Uspjeli smo napokon pripremiti poklon za bake i dede i jednu za nas,nakon 250 pokušaja 😂😂 sreća pa je boja lako periva dok je svježa 😂

Prekrasno🤩. Odlično ste to napravile mama i Anastazia.
    Za početak kašica jje to odlično. Moj je na početku pojeo jedva dvije žlice. Ali postoji šansa da postane gurman.
    Eba hhjooj nadam se da si ga uspješno smirila i da ćete zato dužr ajati. Videk se često tak zbudi pol sata nakon spavanja vrišteć u snu. Možda je nekaj sanjao. Moj sigurno sanja usisavanje nosa.

Ok noć iza nas. Iako kad sam se zbudila vreća mu je bila otkopčana i bio je otkriven pa me frka da se nije još više prehladio. Kašlje jako ali još bez tempice. 
    Ugodan dan svima. Danas je u planu kićenje bora no vidjet ćemo kako će to proć.
    Pusice

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    23. Prosinac 2018. 07:44

Jutro 😊
    Ena nadam se da ste dalje uspjeli lijepo odspavati
    A se isto počela buditi tako i tokom dana i ponekad navečer ubrzo nakon kaj zaspi..i jedino ju cica uspije smiriti..ne znam kako bi bilo da mene nema pored u tom trenu,jel bi ju drugi uspjeli nekako smiriti 😕
    Kakvi su vam planovi za danas?mi bi trebali po bor i onda kod sveki na ručak..već sad me nervoza pere jer smo zadnjih par puta imali vrištanje čim smo kročili u taj prostor 😩😩 nije mi jasno zbog čega tako reagira,nigdje drugdje nam se to ne dešava

6xmama
    23. Prosinac 2018. 08:22

Jutro cure!
    Vidim sve smo u poslu.Ja već isto mijesim kolače ,jučer je Junior mijesio kekse,znači pol sata sam ravno imala za to živaca,onda sam rekla mužu da ga nosi gore jer bum slom živaca dobila.Prvo je bilo ok kao ajde valja tijesto,par puta probao sa modlicom izrezat,par ih je izrezao.E onda je krenulo-namatanje tijesta na valjak i rezanje po valjku,nosanje valjka s tim tijestom okolo,u jednom trenu je htio i jest to sirovo tijesto,lupanje sa valjkom po podu,pa iz pleha krenuo vadit već izrezane kekse i vraćat nazad na stol i gnječit .Eto,i sad ti nekaj s tim muškima delaj...katastrofa.Zato sad delam dok još svi spavaju .
    Ivy,nek nam Videk brzo ozdravi!
    Pharma,moj Junior ti je tak reagirao na moju mamu i kad smo išli k njoj,tek sad je prestao luđački plakat kad ju vidi ili kad uđemo u njen stan,do sad je bil ko lud...ne kužim,valjda klincima jednostavno neko ne sjedne.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Dinosaurus
    23. Prosinac 2018. 11:25

Jutro mamice!
    Sve pratim i redovito citam ali nisam imala nista pametna ni zanimljiva za pisat. 
    Mi zivimo daleko od obe obitelji pa smo stalno sami. Jos nam se nas stan renovira pa smo u podstanarstvu tako da mi se uopce nije dalo nista ni kititi, a ionako idemo sutra kod mojih. 
    Kod.nas noc ok prosla. Poceli smo stalno spavat skupa u krevetu..tako mi nekako najlakse i najvise se naspavam. Ima li iko kome bebica spava u svom kreveticu cijelu noc i kako to funkcionira?
    Zelimo vam ugodnu nedjelju! 

pharmamma
    23. Prosinac 2018. 11:48

6xmama srećom ona očito plače samo na prostor,kad sveki dođe kod nas nikad nije bilo problema
    Dinosaurus naša Anastazia zasad spava samo u svom krevetiću,i noć i dnevne spavance..za noćna hranjenja ju dignem,smjestimo se na fotelju,pocica i većinom zaspi dalje pa ju samo spustim natrag..e sad ako ne zaspi,onda se malo nosimo,mazimo,nekad ju vratim budnu u krevetić ako nije cendrava pa ju uspavam kad joj dosadi 

Marijaa30
    23. Prosinac 2018. 12:04

Bok cure... opet muka! Od jucer navecer opet manje jede. Sad ne znam je li to zbog nosica. Ivy, kako ti je Vid papao kad je imao zastopani nosic? Ja Ivana inhaliram i kapljem mu, al mu se bas ne spustaju smrkli 😶
    Gore je jos sve zacepljeno. Al lakse spava po noci, ovu noc sam mu samo jednom nakapala,  a proslu svaka 2 sata. 

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.