Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    23. Prosinac 2018. 12:04

Strah me zbog apetita da mu se nije e.coli vratila.

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    23. Prosinac 2018. 12:20

Hej zenske!
    6xmama - sve te kuzim, tak i ja sa starijom, ona dozivljava sve kao da je plastelin i max izdrzim pol sata s njom i tim kaosom,  i onda je uljudno zamolim da ode 😂😂😂
    Greta jos nije pocela cijeli obrok jesti, pojede max 50-60g kasice i to obicno oko 11h.
    Kaj se spavanja tice, od prve noci je u svom kinderbetu, za nju i za stariju je nas krevet od prvog dana bio no children zona.
    Moja starija je plakala na muzevu baku, a mladja sad place kad dodjemo kod mojih, a kad oni dodju kod nas, onda je dobra. Valjda joj je taj prostor negativan.
    Rekla mi je jedna sestra u bolnici prije par godina kako djeca vide aure iznad nasih glava do neke cce 3.godine zivota pa tako vide tko je dobar, a tko ne.

mamica1985
    23. Prosinac 2018. 12:23

Marijaa30

Strah me zbog apetita da mu se nije e.coli vratila.

Nadam se da nije, mozda jednostavno organizmu treba vremena  da se oporavi nakon takvih infekata u kratko vrijeme

pharmamma
    23. Prosinac 2018. 14:41

I scenarij se ponovio,ručak smo donijeli doma u zdjelici 😕 za Božić smo trebali biti tamo na ručku,al nema smisla..mučili bi i nju i sebe i sve koji bi trebali biti tamo 😞
    Mislim da se današnja kasica vodi pod cijeli obrok,smazala je cijelu jabuku i cicala tek za 2 sata 😁 mali gurman ☺️

• Maja82
    23. Prosinac 2018. 18:37

Hej curice! Bravo za sve ispecene kolacice i kekse!
    Marija bas mi je zao..mozda mu treba da se oporavi od svega. Imate li zakazanu kontrolu kakvu?
    Ja opet danas dala kasicu ujutro, smazala je oko 50ml . Jako zadovoljna za drugi dan. 

ivymicek
    23. Prosinac 2018. 20:14

. Meni dan proletio .vid opet ništa nije spavao . 3 puta po pola sata. Samo smanjuje
    Marija vid nije jeo samo kada je bio pod temepraturom .Zaštopani nosić mu nije utjecao na apetit. Ali ako je nos zaštopan možda mu je teško papat jer ne može disat. Inhaliraj 5 min , nakon toga polegni na jedan bok uštrcaj fiziološku usisaj pa na drugi bok uštrcaj fiziološku i usisaj
    Pharma moj Luka je takav bio kod mojih uvijek drračina i urlanje od kad bi došli pa dok nebi došli doma. grozno je to još mojima niš jasno zakaj plače pokušaš objasniti ali opet.
    Bor danas nismo stigli okititi.. plan je sutra ujutro ranom zorom.
    Dakle dan kao jučerašnji niš posebno 🤣.
    Majo i pharma super za kašicu 🎉🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

23. Prosinac 2018. 20:50

Hej mamice.. bravo za kašice ponjupane, keksiće i kolačiće🙂. Ja sam samo kremšnite napravila,šogi  nešto od maka i sira i svekrva sutra štrukle od sira,a i mama i Seka budu dosta toga tak da bude svega i previše. Ivymicek Miha danas spavao jednom oko pol sata,drugi put isto tak negdi i sad je zaspao,neda neda se uspavati nikako,osim kad uhvati cicu,stalno se okreće na trbuh,diže noge i bori se protiv spavanja a jedva gleda..i slini opet puno,ima osipić po ličeku od sline, možda i zubići opet iako se niš ne vidi novo🤔

MickeyMouse
    23. Prosinac 2018. 20:51

Vecer cure! Danas vas citam malo po malo, dan mi je proletio. Dosli su moji, pa su cuvali malu dok sam ja radila generalku, znaci sve osim prozora sam oprala, usisala, oribala, i na kraju i sebe 😂 umorna sam ko pas, nadam se da ce me Josipa pocastiti jednom dobrom noci. Navodno je danas dobro spavala i popodne, meni su je nosili samo na hranjenje 😁
    Super za sve ispecene kolace 🍰 ja se i dalje svercam sto se tice toga, mozda napravim neki prije nove godine. 
    Btw za docek nove godine smo u svatovima, vodimo i bebu jer nisu blizu i nema je tko cuvati tak da ce to biti veselo 😁 em put do tamo, pa spavanje po prvi put u drugom krevetu, pa guzva i gungula, promjena rasporeda... zivo me zanima kak ce to proc

24. Prosinac 2018. 01:06

Spavao do iza 11,papao,i sad neznam kaj ga muči,zaspi i probudi se za desetak minuta i plače,već neznam po koji put tako... Ko da imam novorođenče od par dana a ne veliku bebu od skoro 7 mjeseci,pa to nije radio ni tad🤔..nadam se da bude sad bar dva sata da uspijem odspavati malo..ljepo sanjajte mamice i bebice😘🤗,laka vam,mirna i ugodna noć😘🤗

ivymicek
    24. Prosinac 2018. 09:23

Ena31

Spavao do iza 11,papao,i sad neznam kaj ga muči,zaspi i probudi se za desetak minuta i plače,već neznam po koji put tako… Ko da imam novorođenče od par dana a ne veliku bebu od skoro 7 mjeseci,pa to nije radio ni tad🤔..nadam se da bude sad bar dva sata da uspijem odspavati malo..ljepo sanjajte mamice i bebice😘🤗,laka vam,mirna i ugodna noć😘🤗

Joj ena.. baš grozno. Tko zna što sanja, mišek mali. 
    Nadam se da ste odspavali.
    Ja jučer jela prefinu tortu od rogačs ali očito vidu smera jer ga je frkalo od 2-4.
    Sve u svemu smo čak ok spavali. Kavu smo srknuli. Djeca kite bor a mama se suzdržava od razmještanja kuglica 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.