Jutro žene!
Nama noć tako-tako. Bile smo budne usred noći sat i po-dva, jučer sam se najela poriluka, je li moguće da ju je to napuhalo? Jer je prdila dosta i pokakala se dvaput tad dok smo bile budne usred noći, a inače nikad ne kaka po noći. Ja ne znam šta bi ja da moja ne kaka, ona i dalje kaka više puta dnevno ili jednom, ali onda to bude pošteno
Sad sam ju jedva uspjela uspavati da si odspava jer mi treba vremena sad za spremanje (a ja tu tipkam... )
Ja uspjela s njom napraviti kokos kuglice iliti rafaelo, baš su fine, našla na coolinarici. Ali samo to, ostatak ćemo kod bake raditi, što budemo mogle od nje.
MArija super da je počeo papati, bit će sad sve bolje
Bebica znači kod tebe mala šarmerica
Mamica ovaj ručak mi zvuči preeeeefino!! Budem i ja probala !! koliko dugo i na koliko pečeš to?
Ivy bravo za čišćenje, prava si, uz troje klinaca sve stigla! Bravo
Pišemo se!
Dobar dan curke 😊
Mamica ovaj rucak stvarno mrak zvuci, obozavam zapecene stvari sa sirom 😍
Zao mi je radi losih noci, ni nasa nije bila nesto bolja. Spavala je, ali je toliko okretala na sve strane da sam ja jako slabo spavala. Ne znam da li je muce zubi, probava ili nesto sesnajsto, ili se blizi pun mjesec pa reagira kao njen tata 😱 pred jutro sam joj i pelenu mijenjala, dugo nam se nije desilo da je promocila. I naravno da se razbudila i krenula pricat, ja sam samo legla kraj nje i zaspala i probudila se u 7 a ona spava 😂 valjda se sama uspavala kad je vidjela da ne reagiram.
Sto se tice kolaca to odradi svekrva (zivimo u istoj kuci) a ja samo asistiram koliko mogu.
Zelim vam svima ugodan dan 😘
Pharma s tamnom cokoladom, ali vjerujem da je isti recept. Mogla bih probati i s bijelom 😊
04.07. Matija 💜
Pozdrav mame i bebe 😘..vidim dosta loših noći,žao mi je..naša kolko tolko ok,bolja nego prošle..sad muku mučimo s papanjem,jedva 3 obroka stignem u danu ugurati,četvrti neće nikako kaj god da mu ponudila..jedino cicu hoće,možda mu je to dosta pa neće drugo,neznam..danas samo jednom jeo ujutro ad,sad spava a trebali smo već ručati pa čekam da se probudi,al nekak si mislim da nebi spavao da je gladan...i opet bude zadnji obrok prekasno i bebu htio jesti,nikako da to poštimam...
Ej, vidim da se pripremate... moja mama pece kolace, ja samo cistim 😁 danas sam nesto, sutra moram ostatak, a plocice cu jos na Badnjak pobrisati. Moramo jos bor kupiti.
Zao mi je za lose noci, mi imamo problem s nosicem pa se probudio oko 6, nakapala sam mu nos i pojeo je 4 mjerice i spavao do 9. Al opet se zbog nosica probudio. Rekla sam ak mu sutra ne bude bolje da cu ga inhalirati. Ne kaslje, samo smrca. Nebum valjda pogrijesila?
26.8. Ivan 💙💙
Jutro žene!
Nama noć tako-tako. Bile smo budne usred noći sat i po-dva, jučer sam se najela poriluka, je li moguće da ju je to napuhalo? Jer je prdila dosta i pokakala se dvaput tad dok smo bile budne usred noći, a inače nikad ne kaka po noći. Ja ne znam šta bi ja da moja ne kaka, ona i dalje kaka više puta dnevnoili jednom, ali onda to bude pošteno
Sad sam ju jedva uspjela uspavati da si odspava jer mi treba vremena sad za spremanje (a ja tu tipkam…)
Ja uspjela s njom napraviti kokos kuglice iliti rafaelo, baš su fine, našla na coolinarici. Ali samo to, ostatak ćemo kod bake raditi, što budemo mogle od nje.
MArija super da je počeo papati, bit će sad sve bolje
Bebica znači kod tebe mala šarmerica
Mamica ovaj ručak mi zvuči preeeeefino!! Budem i ja probala !!koliko dugo i na koliko pečeš to?
Ivy bravo za čišćenje, prava si, uz troje klinaca sve stigla! Bravo
Pišemo se!
Cca 45 min na 180 stupnjeva, nije pokriveno. Ugl - kad ti gore po vrhu sir se otopi i pocne smedjiti gotovo je.
Nama noc ok, dan standard maraton cendranja.
Isla sam isprobati inhalator. Stavila sam 5ml fizioloske. To je normalno da ide hladna para? Vjerojatno je kad je fizioloska hlada.
Sad je Ivan zaspao, tocno cujem di su smrklji.
26.8. Ivan 💙💙
Isla sam isprobati inhalator. Stavila sam 5ml fizioloske. To je normalno da ide hladna para? Vjerojatno je kad je fizioloska hlada.
Sad je Ivan zaspao, tocno cujem di su smrklji.
Je je mora biti hladna para... Nakon što izinhaliraš uštrcaj fiziološke i onda usisaj nosić. Nama tada najviše izađe.
Nama noć koma, dan ok ali sa minimalno spavanja. Luki došao prijatelj na igru, na kraju ostao 4 sata. Niš nisam stigla osim skuhala ručak.
Vid je danas jeo kašicu ujutro i sada navečer. Ostalo mu od jutra jabuke sa tikvicom i toliko se zapikirao na teglicu pa sam iz znatiželje dala. Pojeo je ostatak i tražio je još pa sam mu otvorila kupovnu kašicu.
Vidim pun mjesec je sve me strah noći 😫.
Čitala sam niš zapamtika nisam.
Noćica curkice i bebice.
Eh da zapamtila sam kolače u torte e to može.. uf
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja danas procitala zadnjih 8 strana i cak fino popamtila 😆🤓 i krenem tipkat i Tarzan se probudi! Trs! Sad vec vise skoro pojma nemam!
Lucy, Ivy i Ena malci su medenjaci! Stvarno nam djeca rastu! Jel to znaci da i mi starimo?? Ma neeeeee!
Znam da su Ivek i mAra dosli kuci😊 Bravo!
Neko je imal stresan fuj, fuj pregled ali je habala Bogu sve i dalje u savrsenom redu!
Sta jos?
Peku se kolaci..ja nis ne pravim jer neam smisla, jel. Putujemo u ned.rano via Kroatia!💖
Kontracepcija? Kupili kondome, al mene to zulja🤭 i tak me jos boli sve pa nemere tako. Spirala mi je isto 🚫kao sto je, cini mi se japanka rekla.
Ja sam 13.bila na papi i i ovdje je ona fora ako nis ne javimo super, ak javimo...znat ces zasto nije super. Iskrena da budem bas me strah!! Opustit cu se tek na kraju 1.mj.,ako prije nis ne dodje!😬😩
Pakiram nas danima, vecerima...ali samo u mislima. Eo ni sad mi se neda ni ono sto nije u sobi gdje malac spava. Ma sutra cu..bas sam umorna.
Laku noc majcice!
I jedna lijepa - Hvala ti sto je cast slavljenja tvoga postojanja pripala upravo nama.
Poruka djetetu od roditelja..iz knjige Moja prica (radosnica)😚
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pun mjesec? Znaci zato već sat vremena visi na cici il se nosimo a nikako da zaspi?🤔😩
Sortiraj odgovore
Najstariji