Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    19. Prosinac 2018. 11:16

mamica1985

japanka

Jutro žene!
    Evo kave :

Mamica1985, nije da kurim frku, ali da nisi trudna??
    Ivy drž se! Sad kad si utvrdila da si ok, možeš se opustiti, sigurna sam da će danas glavobolja proći! A Vidu šaljemo puse ozdravilicePS i mene je tako uvijek nakon nekih napetosti/iščekivanja kasnije znala početi boliti glava, kad prođe… Jesi ti to možda neki anksiozac?? (kao ja)
    Miha je momčina i po, baš je medeni, a bome Lucy i tvoj dečko, bucko mali
    6x mama nema kraja agoniji po mengi dok ne prođe klimakterijne znam, baš mi te žao, treba to istrpiti
    Jel ti to tako oduvijek?
    Nama je noć bila ok, ali se probudila oko 5 za cicanje i nije zaspala od tad. U pola 8 je jedva gledala i zaspala pa evo sad još pajki. A i ja sam si odspavala iako imam posla …
    A valjda budemo sve stigli, no pressure
    PS tamo gdje idemo za Božić (kod bake/svekrve) - znate kako sam vam govorila da je hladno i nema centralno pa se brinem oko boravka tamo zbog bebe… E, sad je još i napadalo toliko snijega da ga ima po OČIŠĆENIM ulicamamislim, to bi bio raj za nju da je godinu starijauglavnom, jutros gledam temperaturu tamo - piše -3 a feels like -8, sjajno!
    Super dan svima želimo!

Puj puj, jezil pregrizla, stala sam s radjanjem za zauvijek

🤣🤣 Strah je toliki da se i puj puj mora rwći 🤣.
    Dobar dan ženice.
    Evo glava je malo bolje. 
    Joj 6xmama bap be ne veselim mengi.. niš mi ne fali.
    Mislim da imamo i drugi zubek. Sve je nešto oštro a neda mi pogledat.
    Japanka hvala za kavu ali budem ja i kroasan 😜. Kaj se tiče anksioznoszi nisam ko muž. Mislim da sam na granici tjeskobe sa početkom anksioznosti 🤣. Koja dijagnoza 🤔.
    Noah ma kak se svadite tak bute se i pomirili. Ja na mužu iskalim sve negativne emocijemkoje imam. Siroček 🤣.
    Mamica i kolače stigneš peč... Ajme kapa dompoda. Ja em sam tuttutlek za to em sam spora a i uz priljepka vida teško mogu išta 
    Bebica i ja volim dve u jednom loncu... Žudim za grahom i ričetom 🤣

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Majda23
    19. Prosinac 2018. 11:16

Jutro ili bolje dobra dan, M odraduje prvi slavanac. Cekamo goscu, dolazi mi baka 😊 sa kiflicama 😋 
    Ivy super da cikama nije nista, a Vidu zelim sretnih 6 mj sa zakasnjenjem i bravo za zubic. A M i ja mu saljemo puse ozdravilice 😘😘
    Bebice medene 😍
    Netko je pisao za kolace, prvi put pravim Bozicne kekse jer je inace uvijek mama, ona je maher sto se toga tice. Vidim da su raspucani keksi trenutno in i svi ih hvale, takoder i keksi s narancom i cokoladom 😊 pogledaj na coolinarici 😁 
    6xmama sretno na pregledu, jadna se patis 
    Ostalo sam zaboravila, nemojte zamjeriti 

04.07. Matija 💜

lucy233
    19. Prosinac 2018. 11:21

Jutro svima
    Mi smo se ustalili na tri sisanja u noći i jedan oko 8 ujutro pa produži još pola sata. Tih pola sata taman za doručkovati u miru.. i dalje je puno to sisanja ali u usporedbi sa ranije sam naspavana 😍
    Žao mi je za sve loše noći..
    Joj Ivy, Videka baš zeznu braco i seka s vrtićem...biće njima ništa a on jadničak skupi..
    Htjela sam napisat jeej za snijeg ali da, još su stvarno premali za to.. ma vjerujem da ćete se snaći sa grijanjem samo neće biti puno dugih šetnjica..
    Menstruacija, da, i meni kasni ovaj mjesec 🙈 ali prije dva mjeseca nije ni došla pa se zasad ne brinem iako jedini put kad mi je zakasnila u životu je bia to kad smo zatrudnila tako da jedva čekam da se ciklus ustali 😣

mamica1985
    19. Prosinac 2018. 11:22

Ja preporucam ovaj link, stalno radim sve slatko po njenim receptima i odlicno je 👌👌👌 
    http://domacica.com.hr
    Ivy - Videk je prekrasan 😍 a kaj se straha od trudnoce tice, neopisiv je iako se uvijek stitimo. Razmisljam da idem do dr da me pogleda jer me cijeli prosli tjedan sve dole jako bolilo i jaki iscjedak i sve. Sad je prestalo, ali se brinem svejedno. I cak razmisljam test za trudnocu kupiti, iako bi to bila samo paranoja 😅
    Kaj se kolaca tice, obozavam ih raditi, pokusavam 2 vrste na dan, Gretu stavim na pod s igrackama i pjevam  😂

lucy233
    19. Prosinac 2018. 11:34

mamica1985

Ja preporucam ovaj link, stalno radim sve slatko po njenim receptima i odlicno je 👌👌👌
    Ivy - Videk je prekrasan 😍 a kaj se straha od trudnoce tice, neopisiv je iako se uvijek stitimo. Razmisljam da idem do dr da me pogleda jer me cijeli prosli tjedan sve dole jako bolilo i jaki iscjedak i sve. Sad je prestalo, ali se brinem svejedno. I cak razmisljam test za trudnocu kupiti, iako bi to bila samo paranoja 😅
    Kaj se kolaca tice, obozavam ih raditi, pokusavam 2 vrste na dan, Gretu stavim na pod s igrackama i pjevam 😂

Ja sam sama sebi za Božić uzela njenu kuharicu 😍 obožavam je i ja, ali moji svi vole kremaste kolače..kad napravim kekse ljute se 🙈

mamica1985
    19. Prosinac 2018. 11:55

lucy233

mamica1985

Kaj se kolaca tice, obozavam ih raditi, pokusavam 2 vrste na dan, Gretu stavim na pod s igrackama i pjevam 😂

Ja sam sama sebi za Božić uzela njenu kuharicu 😍 obožavam je i ja, ali moji svi vole kremaste kolače..kad napravim kekse ljute se 🙈

Moj muz i starija vole samo ove suhe, a moji roditelji i sestra samo kremaste. Radim suhe 😁 obicno svake godine 8-10 vrsta

nasdva
    19. Prosinac 2018. 12:11

Pozdrav, tek sad čitam da je med Vid bolestan  za brzo ozdravljenje. Moram po juniora kod bake, šefica upravo zaspala 2,5 h bila budna

ivymicek
    19. Prosinac 2018. 12:14

nasdva

Pozdrav, tek sad čitam da je med Vid bolestanza brzo ozdravljenje. Moram po juniora kod bake, šefica upravo zaspala 2,5 h bila budna

A ja tek vidla da nisam napisala da nebumo došli .  Ali skužili se 🤣.
    😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    19. Prosinac 2018. 12:32

Ivy, a vidi ti mamine kopijice 😍😍😍, kak raste sve vise ti liči 😍. Ljepotan 💙😅

Vec ne znam ko me pitao za moje probleme sa mengom 😅-to je krenulo paralelno sa otkricem hipotireoze i preddijabetesa 2008.Ocito su onda svi hormoni poludili 😥. Od onda ne smijem jest 70% ugljikohidratnih namirnica i pijem Eutirox i Gluformin zbog te inzulinske rezistencije. Kad su mi to otkrili su mi nasli i da imam anovulatorne cikluse, imala sam na jednom 15,na drugom jajniku 17 cisti, al to je bila posljedica ove dve dijagnoze gore, tak da kak se to pocelo regulirat tak se i ovulacija vratila. Al eto pati me i ta menga, zato i pijem inace pilule(isto od 2010,sa pauzama za trudnoce) jer inace imam krvarenja koja uz 3 uloska cure doslovno po nogama. Smrdana od kud god pogledas 😅. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

19. Prosinac 2018. 13:07

ivymicek

mamica1985

japanka

Jutro žene!
    Evo kave :

Mamica1985, nije da kurim frku, ali da nisi trudna??
    Ivy drž se! Sad kad si utvrdila da si ok, možeš se opustiti, sigurna sam da će danas glavobolja proći! A Vidu šaljemo puse ozdravilicePS i mene je tako uvijek nakon nekih napetosti/iščekivanja kasnije znala početi boliti glava, kad prođe… Jesi ti to možda neki anksiozac?? (kao ja)
    Miha je momčina i po, baš je medeni, a bome Lucy i tvoj dečko, bucko mali
    6x mama nema kraja agoniji po mengi dok ne prođe klimakterijne znam, baš mi te žao, treba to istrpiti
    Jel ti to tako oduvijek?
    Nama je noć bila ok, ali se probudila oko 5 za cicanje i nije zaspala od tad. U pola 8 je jedva gledala i zaspala pa evo sad još pajki. A i ja sam si odspavala iako imam posla …
    A valjda budemo sve stigli, no pressure
    PS tamo gdje idemo za Božić (kod bake/svekrve) - znate kako sam vam govorila da je hladno i nema centralno pa se brinem oko boravka tamo zbog bebe… E, sad je još i napadalo toliko snijega da ga ima po OČIŠĆENIM ulicamamislim, to bi bio raj za nju da je godinu starijauglavnom, jutros gledam temperaturu tamo - piše -3 a feels like -8, sjajno!
    Super dan svima želimo!

Puj puj, jezil pregrizla, stala sam s radjanjem za zauvijek

🤣🤣 Strah je toliki da se i puj puj mora rwći 🤣.
    Dobar dan ženice.
    Evo glava je malo bolje.
    Joj 6xmama bap be ne veselim mengi.. niš mi ne fali.
    Mislim da imamo i drugi zubek. Sve je nešto oštro a neda mi pogledat.
    Japanka hvala za kavu ali budem ja i kroasan 😜. Kaj se tiče anksioznoszi nisam ko muž. Mislim da sam na granici tjeskobe sa početkom anksioznosti 🤣. Koja dijagnoza 🤔.
    Noah ma kak se svadite tak bute se i pomirili. Ja na mužu iskalim sve negativne emocijemkoje imam. Siroček 🤣.
    Mamica i kolače stigneš peč… Ajme kapa dompoda. Ja em sam tuttutlek za to em sam spora a i uz priljepka vida teško mogu išta
    Bebica i ja volim dve u jednom loncu… Žudim za grahom i ričetom 🤣

Medeni je frajer 😍😍😍😍🤗😍🤗 slatkiš 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.