Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    19. Prosinac 2018. 22:42

nasdva

Marta se danas nakon podoja ispovraćala mislim da se prejela jer bila jako gladna. Ona sad spava ja kraj nje dežuram jer joj se podriguje. Patronažna dabas vagala M ima 7650

Odlične kilice. Bravo marta 🎉🎉🎉. 🤞🤞 Da nije niš nego da se samo prejela..  
    Mamica žao mi je kaj sre se namučile vas dbije. Dobro je da si ipak na kraju nekako uspjela i da je samo 5 kolačića stradalo. Tko bi znao što uđe u njih i vid je danas od pol 6 pa do spavanja isto bio extra plačljiv i nervozan. Vjerojatno ti zubeki čim manje jede.
    Benica super za posjetu. Hjoj za karcinom odmah sam išla googlati. Neka sada ti to držiš pod kontrolom.
    6xmama super za pilule to si si i htjela.
    Kad smo kod kontracepcije (btw super da nam mamica nije trudna 😜) pita mene doktor dal (dok mi je radio uzv jer je to moj privatni gin) razmišljamo o kontacepciji. Te ukoliko želim možemo staviti nehormonsku spiralu. Mišljenja vaša su? Osobno nikad nisam pila tablete niti koristila spiralu i totalni sam neznalica.
    Joj maja žudimžudim za grahom i ričetom.. 🤣.
    E sad fakat, noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

19. Prosinac 2018. 22:44

Bravo za kilice i cm 😘🤗..iš iš bolesti,bolni zubići,prehlade i ostale zloće od mamica i bebica 🙂...sretno na pregledima..žao mi je zbog cendravih beba i slabog papanja,i Mihica jedva par žličica pojeo sad kašice za laku noć a slini isto na sve strane,makar još ne primjećujem da bi koji zubić išao..
    Idem i ja neki sendvič poglodati i popiti malo pivice dok se malo čudovište nije probudilo...laku,mirnu i ugodnu noć vam želim svima 😘😘🤗

6xmama
    20. Prosinac 2018. 00:15

ivymicek

nasdva

Marta se danas nakon podoja ispovraćala mislim da se prejela jer bila jako gladna. Ona sad spava ja kraj nje dežuram jer joj se podriguje. Patronažna dabas vagala M ima 7650

Odlične kilice. Bravo marta 🎉🎉🎉. 🤞🤞 Da nije niš nego da se samo prejela..
    Mamica žao mi je kaj sre se namučile vas dbije. Dobro je da si ipak na kraju nekako uspjela i da je samo 5 kolačića stradalo. Tko bi znao što uđe u njih i vid je danas od pol 6 pa do spavanja isto bio extra plačljiv i nervozan. Vjerojatno ti zubeki čim manje jede.
    Benica super za posjetu. Hjoj za karcinom odmah sam išla googlati. Neka sada ti to držiš pod kontrolom.
    6xmama super za pilule to si si i htjela.
    Kad smo kod kontracepcije (btw super da nam mamica nije trudna 😜) pita mene doktor dal (dok mi je radio uzv jer je to moj privatni gin) razmišljamo o kontacepciji. Te ukoliko želim možemo staviti nehormonsku spiralu. Mišljenja vaša su? Osobno nikad nisam pila tablete niti koristila spiralu i totalni sam neznalica.
    Joj maja žudimžudim za grahom i ričetom.. 🤣.
    E sad fakat, noćica

Joj ja se iskreno grozim te spirale, meni ju pak silom guraju a ja ju necu 😂, samo su meni predlagali hormonsku. Al jebote grozim se ikakvih umetaka igdje po meni 😲😱. I mislim da se nikak ne bi mogla opustit, ja bi bila stalno u strahu da bu se pomakla 😑. Pilule sam pila ko cura, pijem ih i zadnjih 8 god i nisam nikad imala apsolutno nikakve nuspojave. 
    Joj, idem i ja spat. Grofica konačno zaspala. Laku noc mamice i bebice 💕

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Maja82
    20. Prosinac 2018. 07:51

Jutrooooo
    Moja gospodicna danas uranila. Dizanje u 5.30 toliko se jadna isprdila i kakila i onda nije nakon presvlacenja htjela spat.. ni sika nis.. grebe i udara po poplunu i brblja. I onda opet kakanac. I evo sad spava kad je mama na pol spila kavu. Al ok.. kaj cemo, nemrem se pozalit. 
    Za spiralu ne znam kaj bi rekla. Mislim da bi ju stavila kad ne bi vise htjela radjat definitivno. Iskreno ne znam.  Pila sam bila davno pilule i od njih mi je jako rastao kolesterol pa mi to nije opcija. Mislim da je generalno spirala vrlo sigurna uz kontrole naravno. Mozda ona Mirena mislim da je ona kao najbolja..
    Bebice super dacsi operirana pravovremeno i uz redovite kontrole bude sve ok! 
    Kaj kuhamo danas? 😁 

mamica1985
    20. Prosinac 2018. 09:15

Hej mamice!
    Nama noc dobra, dan koma, urlala vise od pol sata kaj god da radim, doslo mi da ju stavim u kinderbet i pobjegnem glavom bez obzira. Ona je ultra cendrava, ja sam ultra nervozna kao pms na najjace, ubitacna smo kombinacija. Jos dok sam ju nosila tako me ugrizla za rame da sam ju skoro ispustila od boli, jos sam vrisnula i onda se ona razdrecala.. ma... uspjela sam joj utrljati gel na desni i nekako se smirila i zaspala. Ja sad jedem i pijem kavu.
    Kaj se zastite tice, ja sam bila na pilulama do 2011, ali sam imala strahovite migrene svaki put pred mengu po 5 dana pa mi je neurolog rekao da mi ocito hormonalna terapija smeta. Iako, vratila bih se radije na njih, ne vjerujem kondomima koji su nam sad zastita, a djecu vise fakat ne zelim. Obozavam njih dvije, ali obozavam i svoje zdravlje 😣 

japanka
    20. Prosinac 2018. 09:48

Jutro žene!
    Nama isto noć solidna, evo curka sad spava pa mama srče kavicu i onda ćemo malo spremanje jer već prekosutra putujemo.
    Čitala sam sve, nešto sitno popamtila  žao mi je zbog zdravstvenih problema, mi smo svi tu još mladi pa mi je zbog toga još više žao, ali dobro, uvijek može gore. S tom štitnjačom stvarno toliko žena ima problema da to mora biti nešto u pitanju, ili ovaj moderni stil života, da nije u hrani stvar ili zagađenje okoliša, stvarno ne znam što bih mislila 
    Što se tiče kontracepcije, nama je prvo dijete tako da nemam što komentirati, a želimo još, ja jedino znam da ja osobno nikad ne bi ugradila spiralu, ne zbog zdravstvenih razloga nego osobnih uvjerenja. 
    PS Ivy super za kilice, baš gledam sad po Vidu koji je tenk ova moja cura  ona je s 4 mj imala 7850g i 68cm  možete misliti kako me sve boli od nošenja 
    Svima želimo super dan sa što manje plača, što više spavanaca i smijeha 

Marijaa30
    20. Prosinac 2018. 13:06

Evo da vam se javim. Jucer smo dosli konacno doma, mora popiti terapiju do kraja zbog klostridije. Sad cemo morati hodati svako malo na vađenje krvi jer su mu neutrofili niski, krecu se od 600 do 900, kako koji dan. Je li imala koja iskustva s time? Vele da su vjerojatno pali zbog 2 bakterijske i 1 virusne infekcije, al mora se provjeriti. 27.12.imamo prvo vađenje krvi.
    Sad mu je nosic zacepljen i kise, kapam mu s aqua maris baby sprejem. Jos kakav savjet? Strah me da se ne zakomplicira. Sad cu vise moci pratiti forum.

26.8. Ivan 💙💙

20. Prosinac 2018. 13:22

Pozdrav mamice. Napisala sam kobasu od posta i glupača htjela dodati jednu fotku ,krivo stisnem i sve mi se izbriše😲🤯. Sad da skratim..Marija super da ste došli doma,mantramo da Iveku čim prije bude skroz dobro. Jel kaj bolje papa sad? Nosić obilno s fiziološkom i izvlačiti aspiratorom,držati na povišenom,vele neke curke ak se nosić začepi da je dobro prek noći pokraj krevetića glavicu luka prerezanu imati,je da smrdi al vele da pomaže,nisam probala🙃...kaj se ručka tiče,ja ću kod sveki sarmu,mužu budem skuhala ričet najvjerojatnije jer su mi tu sline curile kad sam čitala a Miha bude piletinu s rižom i povrćem (kupovnu gotovu danas🙈)

6xmama
    20. Prosinac 2018. 13:23

Marija, neutrofili su mu pali zbog dugotrajnog infekta, popravit ce se to. Jel krenuo kaj bolje jest? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

lucy233
    20. Prosinac 2018. 13:29

U nas natečene i crvene gornje jedinice, plač cijelo jutro..
    Sad je zaspao pa perem 10 mašina robe, jer nam se mašina pokvarila prije tri dana i danas nam je došla nova 😅
    Jurim da sve stignem dok spava, samo sam vas htjela pozdraviti i reć da ga kapula kraj glave pali 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.