Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    19. Prosinac 2018. 07:52

Ajme 6xmama ti tako kasno budna ja u 22 već jedva gledam.
    Baš jučer pričam kumi kako ok spavamo obzirom na prehladu i noćas raspršoj em kašlje em ga frče (valjda riža iz kašica) em mene boli glava.
    Jučer sam čistila ali danas je kao da nisam pa moram ponovo. Đaba meni sbe stavljat na svoje mjesto kad nitko drugi to ne radi.
    Nadam se da ste imali bolje noći nego ja..

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    19. Prosinac 2018. 08:17

Hej mamice!
    Ena i Lucy - decki su vam prekrasni 😍
    Ivy - drago mi je da je sve ok na uzv, zao mi je sto je noc bila losa.
    Ja sam cijele dane u spremanju stana i pecenju kolaca. Greta je dobra prijepodne, popodne cendra, ali zaspe oko pol 8 pa izdrzim nekako.
    Lijepi dan vam zelim! 😘

nasdva
    19. Prosinac 2018. 08:55

Ivy se vidimo danas u 10?

6xmama
    19. Prosinac 2018. 08:56

Hej,hej!
    Ivy,i ja bi spavala da mogu a kaj bum kad ova moja grofica se tek kupa u pol 11,pa dok jos pojede bude već skoro i pol 12,pa dok se još ja stuširam i eto,obično idem spat oko pol 1-1 i u 7 sam aus kaj zbog škole kaj zbog nje.
    Za čišćenje mi nis ne moraš pričat-jučer oprala prozore dole na kući(a pošto su svi uduplo to ispada 24 prozora ),oprala sve,prebrisala,sredila da bi moji dečki došli i to sve demoliraju u roku 10 minuta-popizdim .
    Nek Videk brzo ozdravi .
    Mamice,baš si vrijedna.Ja još niš nisam krenula s tim kolačima,sve nekaj budem,budem.Bum za vikend .
    Idem danas popodne giniću ponovo na papa test,nadam se da bu bolji da me ne čeka sad još i neko hodočašćenje po Vinogradskoj.I tražit ću ga da me vrati na hormone.Počeli me zezat moji šašavi jajnici-em me stalno boluckaju i bockaju(onda znam da su pobenavili) em sam ovaj mjesec dobila 4 dana ranije+ još 4 dana prije toga spotinga .To ispada 10 dana uložaka.Tak nešto mi se desilo i nakon 4.poroda.Onda sam krvarila po 14 dana svaki mjesec.I onda su mi dali hormone.Kao terapiju.Kaj bum kad sam smrdana po tom endokrinološkom pitanju,moji hormoni su koma totalna.
    Eto sad sam malo cendrala.Tipkamo se.Idem nekaj kuhat

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

19. Prosinac 2018. 09:18

Jutro mamice i bebice😘. 6xmama svaka čast,treba to izdržati,a bome si i super organizirana kad uspiješ i tolko napraviti još..Ivy  žao mi je zbog frkanja i kašlja,micek mali baš ga zeza..iš iš glavobolja..veli vam Miha hvala na komentarima😘🤗. 

mamica1985
    19. Prosinac 2018. 09:22

6xmama- svaka ti cast 👌
    Ja jos nisam dobila mengu nakon poroda, mislila sam da cu dobiti jer ju ne dojim uopce vec dva mjeseca, a otpocetka je bar na jednoj dozi dohrane. Prvu sam iskljucivo dojila 6 mjeseci i dobila mengu tek nakon 6 mkeseci od poroda.

japanka
    19. Prosinac 2018. 09:46

Jutro žene!
    Evo kave :

Mamica1985, nije da kurim frku, ali da nisi trudna?? 
    Ivy drž se! Sad kad si utvrdila da si ok,  možeš se opustiti, sigurna sam da će danas glavobolja proći! A Vidu šaljemo puse ozdravilice  PS i mene je tako uvijek nakon nekih napetosti/iščekivanja kasnije znala početi boliti glava, kad prođe... Jesi ti to možda neki anksiozac?? (kao ja  )
    Miha je momčina i po, baš je medeni, a bome Lucy i tvoj dečko, bucko mali 
    6x mama nema kraja agoniji po mengi dok ne prođe klimakterij  ne znam, baš mi te žao, treba to istrpiti
    Jel ti to tako oduvijek?
    Nama je noć bila ok, ali se probudila oko 5 za cicanje i nije zaspala od tad. U pola 8 je jedva gledala i zaspala pa evo sad još pajki. A i ja sam si odspavala iako imam posla ... 
    A valjda budemo sve stigli, no pressure
    PS tamo gdje idemo za Božić (kod bake/svekrve) - znate kako sam vam govorila da je hladno i nema centralno pa se brinem oko boravka tamo zbog bebe... E, sad je još i napadalo toliko snijega da ga ima po OČIŠĆENIM ulicama  mislim, to bi bio raj za nju da je godinu starija  uglavnom, jutros gledam temperaturu tamo - piše -3 a feels like -8, sjajno! 
    Super dan svima želimo!

19. Prosinac 2018. 09:59

Dobro jutro dame moje, kako ste mi? Nisam dugo tipkala jer smo imali svašta nešto pa nikako nisam stigla.. Em selidba pa pakiranje, pa ono najgore raspakiranje i slaganje, pa to sve kao treba počistiti.. a uz miša je to nekad jako teško..😂 Još je mm radio 3 tjedna od pon do nedelje po cijele dane pa me i to iscrpilo..
    Još šlag na tortu.. od divnog spavanja od pola 9 do skoro 5 bez buđenja.. sad cirkusira zadnje 3 noć buđenjem svako malo 😴😴 Još dok se tak probudi se mm i ja uspijemo posvađati 😂😂

Ehhh..valjda bude bolje..ali neću se ni sada pretjerano žaliti..

Ps.. nisam baš puno zapamtila što ste tipkale..al sam zapamtila dio.. bubanima želimo da brzo ozdrave, i naravno šaljemo puse svakoj bebici posebno...😘😘

Ak je koja za..radim kavu pa neka svrati...🤗☕

MickeyMouse
    19. Prosinac 2018. 10:17

Dobro jutro mame i bebe :) mene moja beba pocastila sa spavanjem od 21 do 4, u 2 sam samo vidjela da se okrenula sa leda na trbuh i nastavila spavat, kasnije je spavala do 8. Valjda je ta uspavanost reakcija na cijepivo, nije imala temperaturu. Iako nesto u meni se nada da joj je to novi ritam 😁 sad spava prvi spavanac, a ja sam pripremila sve za rucak, najvise volim kad je sve u jednom loncu i kad se samo kuha - danas piletina i slatki kupus.
    🤞🏻 Da bubani sto prije ozdrave. Zelim vam ugodan dan 😘

mamica1985
    19. Prosinac 2018. 10:52

japanka

Jutro žene!
    Evo kave :

Mamica1985, nije da kurim frku, ali da nisi trudna??
    Ivy drž se! Sad kad si utvrdila da si ok, možeš se opustiti, sigurna sam da će danas glavobolja proći! A Vidu šaljemo puse ozdravilicePS i mene je tako uvijek nakon nekih napetosti/iščekivanja kasnije znala početi boliti glava, kad prođe… Jesi ti to možda neki anksiozac?? (kao ja)
    Miha je momčina i po, baš je medeni, a bome Lucy i tvoj dečko, bucko mali
    6x mama nema kraja agoniji po mengi dok ne prođe klimakterijne znam, baš mi te žao, treba to istrpiti
    Jel ti to tako oduvijek?
    Nama je noć bila ok, ali se probudila oko 5 za cicanje i nije zaspala od tad. U pola 8 je jedva gledala i zaspala pa evo sad još pajki. A i ja sam si odspavala iako imam posla …
    A valjda budemo sve stigli, no pressure
    PS tamo gdje idemo za Božić (kod bake/svekrve) - znate kako sam vam govorila da je hladno i nema centralno pa se brinem oko boravka tamo zbog bebe… E, sad je još i napadalo toliko snijega da ga ima po OČIŠĆENIM ulicamamislim, to bi bio raj za nju da je godinu starijauglavnom, jutros gledam temperaturu tamo - piše -3 a feels like -8, sjajno!
    Super dan svima želimo!

Puj puj, jezil pregrizla, stala sam s radjanjem za zauvijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.