Ivy, a vidi ti mamine kopijice 😍😍😍, kak raste sve vise ti liči 😍. Ljepotan 💙😅
Vec ne znam ko me pitao za moje probleme sa mengom 😅-to je krenulo paralelno sa otkricem hipotireoze i preddijabetesa 2008.Ocito su onda svi hormoni poludili 😥. Od onda ne smijem jest 70% ugljikohidratnih namirnica i pijem Eutirox i Gluformin zbog te inzulinske rezistencije. Kad su mi to otkrili su mi nasli i da imam anovulatorne cikluse, imala sam na jednom 15,na drugom jajniku 17 cisti, al to je bila posljedica ove dve dijagnoze gore, tak da kak se to pocelo regulirat tak se i ovulacija vratila. Al eto pati me i ta menga, zato i pijem inace pilule(isto od 2010,sa pauzama za trudnoce) jer inace imam krvarenja koja uz 3 uloska cure doslovno po nogama. Smrdana od kud god pogledas 😅.
Kak si otkrila hipo?
Otpala mi je fest kosa i nisam nikak mogla smrsavit odnosno jela sam sve manje a imala sve vise kila. A kosa mi je otpala do te mjere da sam vidla tjeme.Bila sam stalno premorena ko da me neko tuko. I ujutro se nakon spavanja takva budila. Onda sam skuzila da nekaj ne stima i otišla privat endokrinologu u Sunce. Za 2 sata sam imala dijagnozu i terapiju. I dan danas se kod njega kontroliram
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Otpala mi je fest kosa i nisam nikak mogla smrsavit odnosno jela sam sve manje a imala sve vise kila. A kosa mi je otpala do te mjere da sam vidla tjeme.Bila sam stalno premorena ko da me neko tuko. I ujutro se nakon spavanja takva budila. Onda sam skuzila da nekaj ne stima i otišla privat endokrinologu u Sunce. Za 2 sata sam imala dijagnozu i terapiju. I dan danas se kod njega kontroliram
Heh, mislim da je kod mene slicna situacija.
Bila sam danas kod ginekologa jer imam neku upalu (nije trudnoca fala Bogu 😂) pa ga pitala za hormone provjeru, kaze da je jos frisko od trudnoce da ne bi on nikaj, ali ja bi isla da vidimo jer mi sestra ima Hashimoto.
Heh, mislim da je kod mene slicna situacija.
Bila sam danas kod ginekologa jer imam neku upalu (nije trudnoca fala Bogu 😂) pa ga pitala za hormone provjeru, kaze da je jos frisko od trudnoce da ne bi on nikaj, ali ja bi isla da vidimo jer mi sestra ima Hashimoto.
Moze bit. Kod nas sam prvo otkrivena ja, god.dana nakon mene su otkrili mojoj sisterki i godinu nakon nje mojoj mami. Prije 3 godine je otkrivena i necaku(sa 16 godina, to je sestrin sin). Svi imamo Hashimoto i hipotireozu.
Bili danas na pregledu i ima 7000g i 66 cm. Nismo se cjepili, ja tražila odgodu zbog šmrkavog nosa i kašlja iakomje pedi generalno bila za. Ne zeza mi se sa temperaturom pred blagdane.
Dan bio ok.. jedino sam ja umorna kao da sam orala i kopala. Uspavljujem idem večerat i spat jer #nemrem 🤣.
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Meni popodne bilo koma, mala je urlala valjda sat vremena, ja radila linzere, muz i starija isli nekaj obavljati do njegovih. Uzmem ju, smiri se, spustim da razvaljam tijesto i napravim oblike, vristi kao da ju kolju. I tako sat vremena. Ispala mi tepsija na vrata od pecnice dok sam ju vadila, srecom samo 5 keksa se slomilo. Strgana sam. 😣😣😣 bila je ok cijeli dan, ne znam kaj je uslo u nju. Slabo mi jede, kad sam je spremila na spavanje oko 19h, zaspala je vec nakon 5 gutljaja mlijeka. Vise ni one homeopatske kuglice ne pomazu.
I ja obavila ginekologa. Veli nalaz za 6 tjedana 😳😳😳. Napiso da opet krenem pit Diane 😌, slijedecu mengu krecem.
Ivy, lepo spavajte, mi smo tek na kupanju, sad Junior, sefica kasnije.
Vecer curke! Mi smo imali dobar dan. Bila nam je i mala susjeda u gostima (ima 2 mjeseca), al ju J nije pretjerAno dozivjela 😂 sutra ja idem dermatologu na kontrolu, al ide i muz i beba samnom. (To idem svakih 6 mjeseci, imala sam bazeocelularni karcinom na ledima pa su mi sad ceste kontrole).
Citala sam vas kroz dan, upamtila sam jedino probleme sa stitnjacom. To je bome danas cest problem :/ mama, sogorica, svekrva, xy prijateljica se muce, ovisi samo jel hipo ili hiper.
Ivy super za kile i cm 😊 Dobro si napravila, samo bi vam temperatura jos falila. Koliko je dana kasnije moguca temperatura radi cijepljenja? Jer mi smo i danas cijeli dan bez temperature, ne znam kad opasnost prolazi jer je stalno pipam 😁
Marta se danas nakon podoja ispovraćala mislim da se prejela jer bila jako gladna. Ona sad spava ja kraj nje dežuram jer joj se podriguje. Patronažna dabas vagala M ima 7650
Nis nisam popamtila osim graha i riceta 😂😂😂 jaaaa biiiii! Ivy super kilice i cm!
6xmama bas mi je zao zbog zdrav.problema.. sretno kod gin!
Mamice svaka cast na kolacima! Ja jako volim radit kolace, obicno napravim gingerbread a i sveki donese nes i mama moja kiflice.. sad cu neki coko za goste a sebi neki veganski s jabukama.
Sortiraj odgovore
Najstariji