Sorite na tipfelerima! Jedva gledam! Ovo habala Bogu ko da sam u nekoj sekti🤣
Sad stvarno laku noc!😴😴😴😴
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pun mjesec? Znaci zato već sat vremena visi na cici il se nosimo a nikako da zaspi?🤔😩
Na moje malce djeluje pa se bude po noći i puno duže ostaju budni. E sad dal se to poklopi s punim mjesecom il bi tak i onak to tak bilo, ne znam.
Barbara pusa tebi umornoj i tvom ljepotanu Sebastijanu. Kaj spakiraš dobro spakiraš kaj ne spakiraš ili češ dobit ili ćeš kupit. Sretan vam put 🎉
Ja samo jedem kolače ja ne pravim 🤣.
Noćica majčice 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pun mjesec? Znaci zato već sat vremena visi na cici il se nosimo a nikako da zaspi?🤔😩
Na moje malce djeluje pa se bude po noći i puno duže ostaju budni. E sad dal se to poklopi s punim mjesecom il bi tak i onak to tak bilo, ne znam.
Barbara pusa tebi umornoj i tvom ljepotanu Sebastijanu. Kaj spakiraš dobro spakiraš kaj ne spakiraš ili češ dobit ili ćeš kupit. Sretan vam put 🎉
Ja samo jedem kolače ja ne pravim 🤣.
Noćica majčice 😘
Meni mama donijela par vrsta koje je pekla kao da se ne moram gnjaviti..kako je krenulo, mislim da neće preživjeti do Božica 😂😂🐷
Dobro jutro mamice i bebice
Nama noc bila ok uz nekoliko buđenja al to je standardno
Nego, dajte koju ideju za kašice, što s čim kombinirate, mi smo za sada samo probali jabuku, krušku i mrkvu. Voli papati kašice i to mi je drago.
Jutro!
Ivy kako je prošla noć?
Mandarina skini si app bebin kalendar dohrane pa malo pogledaj da dobiješ ideje 😊 mi smo isto tek počeli, zasad probali tikvicu i mrkvu,danas ćemo jabuku 😁 pa još nemamo iskustva s kombinacijama
Jutro. Mandarina super da hoće papati🙂. Probaj mu skuhati i smiksati batat,Miha je bio oduševljen 😀 a može se s svačim kombinirati. Kad probate više vrsta onda bude lakše jer bude veći izbor za mix,tipa batat+krumpir+mrkva, batat+karfiol, tikva+batat,ma svašta se tu da...a zasad možeš te vrste voća kombinirati..i taj bebu kalendar dohrane je super aplikacija 😀
Dobar dan curke :) mi smo imali dobru noc ako izuzmemo to da se sat i pol u sred noci igrala sa prstima, dudom, pricala i smijala se, okretala na trbuh i na kraju zaspala i odvalila do 8:45 😁 izgleda da je pun mjesec, nocas je bila mijena.
Mi danas krecemo sa pecenjem pecenica 😁 imamo 6 komada, nisu sve za nas 😂 tak da je cijeli vikend akcija.
Kod nas je bas toplo vani, a ja pripremila skafander, izgleda da cu morati obuci joj nesto lakse za van 😊
Barbara sretan put, a dobro kaze Ivy, sto zaboravis budes kupila.
Sad sam se sjetila scene kad smo isli na uzv kukica. Ja spakirala torbu sa svime, pelene, robica itd. I naravno kao svaki put kad negdje idemo pokaka u cekaonici i morala sam je cijelu presvuc i ja u torbu kad ono nema carapa ni strampli (a imala je samo strample koje je ukakala) 😱 onda je bila bosa i samo one slapice gore, sva sreca pa je toplo bilo. E od tada nosim par duplo cijelu robu za presvuc 😂
Ugodan dan svima 😘
Pozdrav svima 😊
Ne znam jeli do mjeseca ali u nas najgora noć dosad i buđenje u 6 i po..
Gornje jedinice su toliko crvene i natečene da mene boli kad ih vidim a nikako probiti.
Obavili smo božićne shopinge do kraja,iscrpljena sam od trgovačkih centara.
Mi smo jučer ručali recept od mamice samo umjesto vrhnja bešamel i dodali smo pancete 🐷 hvala na ideji 😊
Mandarina moj ti je prijedlog batat ili krumpir uvest onda imaš više mogućnosti kombinacije. Sve sam pozaboravljala ljubim vas svih
Evo mene napokon .danas cijeli dan naopačke. Ubi nas ova južina.
Pharma ok je spavao po noći ali zato po danu 3 puta po pola sata. Ostalo je ili urlao ili cvilio ili tražio pažnju. Slagala sam veš, ukrašavali smo kuću (s klincima).
Mjesec očito utjecao na starije jer su se budili i nikak naspavali.
Miram ga ipak pohvaliti jer je pojeo 110 g žute mrkve 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 i miskim da mogu reći da smo službeno uveli jedan obtok. Je da je to svaki dan u drugo vrijeme jer ga nikako uloviti kada je gladan i spreman. Kada su vama obroci?
I službeno imamo dvije donje jedinice.
Ja danas pijem svoj vijend bambus i baš mu se veselim i veselim se i tortiljama uz tu čašu vina. Guštat ću ko prasica.
Sutra me čeka zamatanje poklona 🤣.
Nadam se bokjim noćima i još boljem danu
Ali barem kuća izgleda Božićnomiako je vani opet toplo 😭
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Danas neko zatišje 😱
Ivy nama su ti obroci kroz cijelu noć 😂 onda zadnje sisanje oko 7 i po i buđenje u 8 i po.. doručak kašica je oko 10:30, onda sisa oko 14 pa sisa oko 18 i sisa oko 21:30 kad ide spavati. Nekad ako loše spava popodne ima još jedno sisanje koje je onda raspoređeno 13, 16, 19 i 21:30 otprilike..
Ja sam skršena, red spavanja red urlikanja.
Laku i mirnu noć svima
Sortiraj odgovore
Najstariji