Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    21. Prosinac 2018. 21:14

Sorite na tipfelerima! Jedva gledam! Ovo habala Bogu ko da sam u nekoj sekti🤣
    Sad stvarno laku noc!😴😴😴😴

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    21. Prosinac 2018. 21:57

pharmamma

Pun mjesec? Znaci zato već sat vremena visi na cici il se nosimo a nikako da zaspi?🤔😩

Na moje malce djeluje pa se bude po noći i puno duže ostaju budni. E sad dal se to poklopi s punim mjesecom il bi tak i onak to tak bilo, ne znam.
    Barbara pusa tebi umornoj i tvom ljepotanu Sebastijanu. Kaj spakiraš dobro spakiraš kaj ne spakiraš ili češ dobit ili ćeš kupit. Sretan vam put 🎉
    Ja samo jedem kolače ja ne pravim 🤣.
    Noćica majčice 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    21. Prosinac 2018. 22:30

ivymicek

pharmamma

Pun mjesec? Znaci zato već sat vremena visi na cici il se nosimo a nikako da zaspi?🤔😩

Na moje malce djeluje pa se bude po noći i puno duže ostaju budni. E sad dal se to poklopi s punim mjesecom il bi tak i onak to tak bilo, ne znam.
    Barbara pusa tebi umornoj i tvom ljepotanu Sebastijanu. Kaj spakiraš dobro spakiraš kaj ne spakiraš ili češ dobit ili ćeš kupit. Sretan vam put 🎉
    Ja samo jedem kolače ja ne pravim 🤣.
    Noćica majčice 😘

Meni mama donijela par vrsta koje je pekla kao da se ne moram gnjaviti..kako je krenulo, mislim da neće preživjeti do Božica 😂😂🐷

mandarina
    22. Prosinac 2018. 07:19

Dobro jutro mamice i bebice 
    Nama noc bila ok uz nekoliko buđenja al to je standardno 
    Nego, dajte koju ideju za kašice, što s čim kombinirate, mi smo za sada samo probali jabuku, krušku i mrkvu. Voli papati kašice i to mi je drago.

pharmamma
    22. Prosinac 2018. 10:55

Jutro!
    Ivy kako je prošla noć?
    Mandarina skini si app bebin kalendar dohrane pa malo pogledaj da dobiješ ideje 😊 mi smo isto tek počeli, zasad probali tikvicu i mrkvu,danas ćemo jabuku 😁 pa još nemamo iskustva s kombinacijama

22. Prosinac 2018. 11:22

Jutro. Mandarina super da hoće papati🙂. Probaj mu skuhati i smiksati batat,Miha je bio oduševljen 😀 a može se s svačim kombinirati. Kad probate više vrsta onda bude lakše jer bude veći izbor za mix,tipa batat+krumpir+mrkva, batat+karfiol, tikva+batat,ma svašta se tu da...a zasad možeš te vrste voća kombinirati..i taj bebu kalendar dohrane je super aplikacija 😀

MickeyMouse
    22. Prosinac 2018. 12:50

Dobar dan curke :) mi smo imali dobru noc ako izuzmemo to da se sat i pol u sred noci igrala sa prstima, dudom, pricala i smijala se, okretala na trbuh i na kraju zaspala i odvalila do 8:45 😁 izgleda da je pun mjesec, nocas je bila mijena. 
    Mi danas krecemo sa pecenjem pecenica 😁 imamo 6 komada, nisu sve za nas 😂 tak da je cijeli vikend akcija.
    Kod nas je bas toplo vani, a ja pripremila skafander, izgleda da cu morati obuci joj nesto lakse za van 😊 
    Barbara sretan put, a dobro kaze Ivy, sto zaboravis budes kupila. 
    Sad sam se sjetila scene kad smo isli na uzv kukica. Ja spakirala torbu sa svime, pelene, robica itd. I naravno kao svaki put kad negdje idemo pokaka u cekaonici i morala sam je cijelu presvuc i ja u torbu kad ono nema carapa ni strampli (a imala je samo strample koje je ukakala)  😱 onda je bila bosa i samo one slapice gore, sva sreca pa je toplo bilo.  E od tada nosim par duplo cijelu robu za presvuc 😂
    Ugodan dan svima 😘

lucy233
    22. Prosinac 2018. 13:59

Pozdrav svima 😊
    Ne znam jeli do mjeseca ali u nas najgora noć dosad i buđenje u 6 i po.. 
    Gornje jedinice su toliko crvene i natečene da mene boli kad ih vidim a nikako probiti.
    Obavili smo božićne shopinge do kraja,iscrpljena sam od trgovačkih centara.
    Mi smo jučer ručali recept od mamice samo umjesto vrhnja bešamel i dodali smo pancete 🐷 hvala na ideji 😊
    Mandarina moj ti je prijedlog batat ili krumpir uvest onda imaš više mogućnosti kombinacije. Sve sam pozaboravljala ljubim vas svih

ivymicek
    22. Prosinac 2018. 20:41

Evo mene napokon .danas cijeli dan naopačke. Ubi nas ova južina.
    Pharma ok je spavao po noći ali zato po danu 3 puta po pola sata. Ostalo je ili urlao ili cvilio ili tražio pažnju. Slagala sam veš, ukrašavali smo kuću (s klincima).
    Mjesec očito utjecao na starije jer su se budili i nikak naspavali.
    Miram ga ipak pohvaliti jer je pojeo 110 g žute mrkve 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 i miskim da mogu reći da smo službeno uveli jedan obtok. Je da je to svaki dan u drugo vrijeme jer ga nikako uloviti kada je gladan i spreman. Kada su vama obroci?
    I službeno imamo dvije donje jedinice.
    Ja danas pijem svoj vijend bambus i baš mu se veselim i veselim se i tortiljama uz tu čašu vina. Guštat ću ko prasica.
    Sutra me čeka zamatanje poklona 🤣.
    Nadam se bokjim noćima i još boljem danu 
    Ali barem kuća izgleda Božićnomiako je vani opet toplo 😭

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    22. Prosinac 2018. 20:55

Danas neko zatišje 😱
    Ivy nama su ti obroci kroz cijelu noć 😂 onda zadnje sisanje oko 7 i po i buđenje u 8 i po.. doručak kašica je oko 10:30, onda sisa oko 14 pa sisa oko 18 i sisa oko 21:30 kad ide spavati. Nekad ako loše spava popodne ima još jedno sisanje koje je onda raspoređeno 13, 16, 19 i 21:30 otprilike..
    Ja sam skršena, red spavanja red urlikanja.
    Laku i mirnu noć svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.