evo nas malo da vas pozdravimo😁, frajer se primio u sjedalici i dignuo,ljepši je svijet iz sjedećeg položaja😀
Ivy 🤞🤞🤞🤞 da bude sve ok s cickanja,bravo za odrađene shopingu,vježbice,dobre spavance 🙂. Beba meni se isto čini da ok dobiva na težini...al svaki doktor svoje priča,Mihica dobio 1300g u 2 mjeseca i doktorica mu veli da ima pol kile previše,uopće nije gledala kolko je u ta dva mjeseca dobio nego po tablici svojoj kilažu za tu dob...
Ivy 🤞🤞🤞🤞 da bude sve ok s cickanja,bravo za odrađene shopingu,vježbice,dobre spavance 🙂. Beba meni se isto čini da ok dobiva na težini…al svaki doktor svoje priča,Mihica dobio 1300g u 2 mjeseca i doktorica mu veli da ima pol kile previše,uopće nije gledala kolko je u ta dva mjeseca dobio nego po tablici svojoj kilažu za tu dob…
S cickama*
Vecer zene!
Ivy kak je bilo na uzv?
Maja super za pilates 😊
Miha je presladak 😍
Ma da, dokle god mi je ona zadovoljna necu nista mijenjati i dodavati adaptirano. Tak i tak uskoro krecemo sa kasicama.
Japanka muz ide na porodiljni 😁 ali nije mi daleko posao pa cu dolaziti na pauzu podojiti. U idealnom scenariju imala bi podoj prije posla, pa kasica pa podoj na pauzi pa kasica pa podoj poslije posla, al otom/potom
Nije za sada imala reakciju na cijepivo u vidu temperature a nadam se da ni nece. Malo je vise spavala, ali nije pretjerano nervozna. Sad smo se okupali i sad cicamo za laku noc :)
Zelim nam svima laku noc i miran san 😎
Cicke su dobro.. prošireni mliječni kanalić.. kontrola za 6 mj 🎉🎉🎉. Mam mi je lakše...
Ena feajer je divan ❤️. Je je sad se već vuku u sjed ćim se za nekaj ulove. Moj bi sjedio ali ga gravitacija mam hiti dolje 🤣.
Mm i se jedva pokakali danas .nisam mu atigla kuhati zadnja dva dana i dajem mu kupovne kašice u konima ima malo rižinih pahuljica i eto problema.
Čim me stres popustio odmah me glava krrnula boliti...
Sutra i ja sliku stavim čim nadem neku normalnu..
Ljubim vas idem jest i gledat tv.. jer od stresa nisam ni jela 🤣
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobra večer :)
Ivy super za cike!
Majo hvala za knjigu ☺️ i super za pilates i mirnu bebu ☺️
Bebice, meni to isto pari u redu kilaža, još nakon tri mjeseca smanje dobijanje...
Ena divan frajer 😍 već je to momak i po
Evo i nas da nas vidite
Ajme lucy što sam meden ❤️.. buckice naše punih obraščiča.. prepreslatki je
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Aaaa, konacno fotkiceee 😍😍😍!
Ena, Miha je vec pravi muz, divic nas veliki, zgleda ko da ima god.dana 😁.
Lucy, a ovaj mali buckonja je bas za ugnjavit i izštipat 😍.
Ivy, odlicno za dobar nalaz 👌.
Ne znam jel sam jos kaj procitala, eto vec zaboravih.
Laku noc svima i sto manje budjenja ❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji