Marija - bas mi je zao kaj vas je to zadesilo, iskreno se nadam da ce se se maleni sto prije oporaviti i da ce poceti papati. 😚
I mi smo kad je starija imala 10 mjeseci odlezali na Zaraznoj radi rote, dehidrirala je u roku 24 sata skoz, a i ja s njom pa smo zajedno lezale u bolnici.
Bebica - cestitam tetka!!! 🎉
6xmama- da bar moja hoce jace jesti, ona pojede pp obroku max dozu 120ml vode, jede pomalo i cesto, ali u zadnje dane je doslovno sopam jer nece jesti, hoce vode piti.
Jucer sam skuhala i zblendala jabuku, probala je dve tri zlicice i radila face kao da joj grejp dajem 😂
Noc prosla ok, zaspala oko 20h, budjenje u ppnoc i u 4 za jelo i konacno budjenje u pol 7 kad i seka za vrtic. Zaspala opet u pol 9.
Snijeg pada, jeeej 🎉🎉
Jutro mame. Marija30 baš mi je žao,držite se,nek maleni čim prije ozdravi😘. Ma bude on papao kad se oporavi i dođe k sebi malo.
Mamica grejp veliš😂😂,tak je Miha radio face na prve žličice bilo čega,čak i banane😂.
Čestitke na velikih 6 mjeseci.
Čestitam teta Bebica na prinovi😀😘🤗,moguće da tvoj bebi nije gladan pa probaj produžiti razmak,i mi smo došli na svakih 4,nekad i više,ovisi ak je prije papao mlijeko s žitaricama dulje ga drži pa se isto igra s bočicom ili odbija pa za pol sata,sat urla kak je gladan😂. Mučimo se s unosom tekućine pa sam pokupovala kojekakve bočice,najnovija s silikonskim kljunom...i neznam kaj sam još htjela napisati,dekoncentrirati ne,viče babababa😂😂
Jutro curke! Nitko ne nudi kavu pa evo ja ću:
Prvo čestitam tetki !! ja sam 9 puta tetka
i presuper mi je to! I to svi prije mene tako da sam se baš nauživala s nećacima u njihovom odrastanju
Marija, jako mi je žao što ste završili u bolnici, mogu misliti kako se osjećaš evo sreća pa ima iskusnih mama koje te mogu utješiti (thanks 6x mama, od tebe možemo sve saznati
), i ja nekako po logici mislim da će ti poslije opet normalno papati, sad je bolesni pa normalno da mu se ne da ili nema snage... Samo pomalo, sigurna sam da će biti ok...
Nama noć bila solidna, probudile smo se s tatom ili bolje reći probudile smo tatu u pola 6 pa smo do 7 i nešto bile budne i onda papanje, al kako nema puštanja cike nastupilo je buđenje u pola 9 i vidim da joj se još spava jer je čangrizava i uspijem ju uspavati na rukama i evo sat vremena spava, a ja si pijem kavicu juhu
Pa ću malo popeglati njezino ako stignem, ako bude malo duže odspavala.
I ja kažem juhuuu snijeeeg! Želimo bijeli Božić!!
PS mi putujemo u hladne krajeve za Božić i tako me strah da se curka ne prehladi jer kod bake nema centralnog nego se samo loži vatra u dnevnom, ima tko iskustva? Baka je kupila za nju krevetić, mene frka da mi se ne smrzne tako, stavljala bih ju spavati s kapicom, ima još kakvih savjeta?
Mislim grijalicu staviti u sobu, mislim da bez tog ne može ići
Jutro curke! Hvala svima na cestitkama :) japanka 9 puta, svaka cast.
Marija zao mi je radi bebice ali isto mislim da će sve sve vratiti u normalu kad ozdravi! Drzim fige da to bude sto prije.
Japanka mozda vreca za spavanje zimska? Ja sam u potrazi za necim ali ne znam za cim, be znam kak da je obucem za spavanje, nocas sam se sokirala kak su joj hladne ruke da je kasnije nisam vracala u krevetic nego ostavila sa sobom 😨 krevetić je pored mog kreveta, toplo je u sobi, centralno grijanje i jos imamo problema s suhim zrakom.. ne znam, mozda da ga stavim blize radijatoru. Inace ima dugi bodi i plisanu pidzamu dugih rukava.
I kod nas pada snijeeeg :)
Pitanje...mame koje ste nezaposlene,dali treba kakve papire ili kaj za naknadu s HZZO za idućih 6 mjeseci ili to oni sami? Sad me to kopka😲
Hvala vam cure na lijepim rijecima. Danas nam je 7.dan, jos bas ne pokazuje da je gladan previse. Danas je bila i krv u stolici, sad su ju uzeli na analizu da nije pobrao jos neki virus. Moze biti i samo sluz jer je jucer imao 10 stolica.
6xmama, meni su isto vec rekli da ce ga na sondu nahraniti. A jel tvoj poslije htio jesti?
26.8. Ivan 💙💙
Jutro mame. Marija30 baš mi je žao,držite se,nek maleni čim prije ozdravi😘. Ma bude on papao kad se oporavi i dođe k sebi malo.
Mamica grejp veliš😂😂,tak je Miha radio face na prve žličice bilo čega,čak i banane😂.
Čestitam teta Bebica na prinovi😀😘🤗,moguće da tvoj bebi nije gladan pa probaj produžiti razmak,i mi smo došli na svakih 4,nekad i više,ovisi ak je prije papao mlijeko s žitaricama dulje ga drži pa se isto igra s bočicom ili odbija pa za pol sata,sat urla kak je gladan😂. Mučimo se s unosom tekućine pa sam pokupovala kojekakve bočice,najnovija s silikonskim kljunom…i neznam kaj sam još htjela napisati,dekoncentrirati ne,viče babababa😂😂
Ja ti Greti dajem vodu na spricu od sirupa protiv temp i pije 👌 cca. 40ml na dan
Čestitam teta Bebica na prinovi😀😘🤗,moguće da tvoj bebi nije gladan pa probaj produžiti razmak,i mi smo došli na svakih 4,nekad i više,ovisi ak je prije papao mlijeko s žitaricama dulje ga drži pa se isto igra s bočicom ili odbija pa za pol sata,sat urla kak je gladan😂. Mučimo se s unosom tekućine pa sam pokupovala kojekakve bočice,najnovija s silikonskim kljunom…i neznam kaj sam još htjela napisati,dekoncentrirati ne,viče babababa😂😂
Ja ti Greti dajem vodu na spricu od sirupa protiv temp i pije 👌 cca. 40ml na dan
Super ideja🙂,baš smo kupili sirup za slučaj da bi zakurio od pikice pa možemo probati😀,ma potegne on na bočicu par puta al mi se to malo čini
Hvala vam cure na lijepim rijecima. Danas nam je 7.dan, jos bas ne pokazuje da je gladan previse. Danas je bila i krv u stolici, sad su ju uzeli na analizu da nije pobrao jos neki virus. Moze biti i samo sluz jer je jucer imao 10 stolica.
6xmama, meni su isto vec rekli da ce ga na sondu nahraniti. A jel tvoj poslije htio jesti?
On je treci dan tek krenuo nekaj jest i onda su mu maknuli sondu. Al on je bio i veliki zderonja, jako ke volio jest pa vjerojatno i zato. Da mi se to recimo desi Junioru koji i ovak ne jede i ne voli jest, taj valjda ne bi jeo mjesec dana 🙄
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jedni odu drugi dodju😀 Dobro dosle nove majke!
Nera izvanjska ko i sama, a bebica tebe sam pozabila odakle si? Ili nisi ni pisala? I cestitke na tetinjstvu!🤗
Ja sam x5😊
Jel se vasi (ne)spavaci naspavaju nakon spavanja?
(sve moguce izvedenice rijeci 'spavanje'🤭)
Sebo se bas cesto budi i naravno place, nervozan..jer se nije naspa..odmorio!😁 Jos uvijek dezuram pored dok nana. Hihi!
I ne budi ga nikakva buka nego sam!
Marija pa sta vas to snadje?! Mis mali😕 Puno pusica malom Ivanicu😚
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji