Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    14. Prosinac 2018. 21:39

Došla sam reći čin čin jrr moj malac danas ne spava pa dok je dobar u krevetiću mama pije bambus  papa čips tortilje i gledam neki filmić jer mi je mužić na božićnom domjenku pa sam solo.
    Držim fige malim bolesnicima da brzo ozdrave pogotovo Ivan ❤️.
    Mi imali opet lošiju noć frkala nas butternut tikva.
    Barbara moj kad se ne naspava onda urliće ali kad se tak probudi ja hopćem na pilates lopti pa nekad zaspi ponovo. To mi takoder super pali po noći kada se ne uspava na cicki.
    Eto idem si složiti još jednu ćašu jer sam ovu srknula a malac će valjda sada zaspati pa da i ja guštam.
    I morm pohvaliti svoju mamu koja kinje danas cijelu kuću počiatila dok sam ja nunala i nanašala malog vrageka. Jedino što sam joj uspjela napraviti i pomoći je ručak.
    Ljubim vas i želim vam mirnu noćicu ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

MickeyMouse
    14. Prosinac 2018. 22:04

Barbara nisam pisala odakle sam, Sisak/Hrvatska Kostajnica 😊 sto se tice dnevog spavanja isto kao i Ivy, ako se probudi u placu ili kenjkanju znaci da se nije naspavala i onda je douspavam (pilates lopta - ko je izmisli svaka cast 😂 ili ako spava u ljuljki malo zaljuljam), a ako se naspavala onda se budi u tisini i sa osmijehom tak da douspavljivanje ne bi ni uspjelo.
    Danas je malo oduzila, tek je sada zaspala, obicno je oko 20:30/21. 
    Bubani neka brzo ozdrave i laka vam noc svima 😊

mandarina
    15. Prosinac 2018. 07:44

Dobro jutro 
    Nadam se da vam je noć prošla dobro uz minimalna buđenja 
    Ja se ne mogu žaliti, čak sam se i naspavala iako smo se probudile u 5. 
    Nego pitanjce, moja curica je probala jabukicu i kruškicu, što još mogu dati sad kad je 5 mj? Tikvica, batat, mrkva još nešto? Bananu još ipak nebi davala. 
    I što se tiče kupovnih kašica jel to svejedno koje ili imate neke koje preferirate / koje ćete kupovati ? 120 gr je najmanja staklenka jel? 
    Pozdrav svima 

6xmama
    15. Prosinac 2018. 08:10

mandarina

Dobro jutro
    Nadam se da vam je noć prošla dobro uz minimalna buđenja
    Ja se ne mogu žaliti, čak sam se i naspavala iako smo se probudile u 5.
    Nego pitanjce, moja curica je probala jabukicu i kruškicu, što još mogu dati sad kad je 5 mj? Tikvica, batat, mrkva još nešto? Bananu još ipak nebi davala.
    I što se tiče kupovnih kašica jel to svejedno koje ili imate neke koje preferirate / koje ćete kupovati ? 120 gr je najmanja staklenka jel?
    Pozdrav svima

Jutro! 
    Mozes butternut tikvu, krumpir, korabicu, pastrnjak, proso, rizu, mozes banane ne kuzim zakaj ne bi davala. Kupovne kasice kupim koje su na akciji. Obicno u Mulleru. One njihove Beautybaby su isto ok, a nisu skupe(velika 5,90,mala 3,5 kn) 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mandarina
    15. Prosinac 2018. 09:17

Hvala 6xmama za info o kašicama, stvarno super cijena. Ma dat ću joj i bananu samo ne odmah. A čitam taj proso, neznam kak se to pravi , ja to ne jedem, to ima baš za bebe?
    Kupila sam i rižine pahuljice.
    Kako je kod vas drage mamice jel napadalo snijega? 

ivymicek
    15. Prosinac 2018. 09:17

Jutro... 
    Ok noć iza nas onaj čin čin odradio svoje 🤣.

Ja sam davala jabuku/krušku/palentu/rižu/proso/tikvicu/butternut tikvu. Ali ja moram paziti jer je frajer osjetljiv pa mu svašta smeta.
    Bananu ni ja ne dajem odmah jer mojima oteža kakanje ali nije tako svima.. 
    Snijego pada i moji su već vani.
    Nadam se da će nam biti miran dan.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    15. Prosinac 2018. 09:20

Jutro!
    Budni od 6h, noc ne zelim spominjati 🤤 hamper kave ispred mene.
    Kaj se dohrane tice, meni pedijatrica rekla da s bananom cekam do blize 7 mjeseci jer je teska.

6xmama
    15. Prosinac 2018. 09:47

mandarina

Hvala 6xmama za info o kašicama, stvarno super cijena. Ma dat ću joj i bananu samo ne odmah. A čitam taj proso, neznam kak se to pravi , ja to ne jedem, to ima baš za bebe?
    Kupila sam i rižine pahuljice.
    Kako je kod vas drage mamice jel napadalo snijega?

Imas za kupit u Dm prosene pahuljice, njihova marka ili  ih je bar bilo kad sam ja zadnji put imala bebu 😅. A sam proso kuhas isto ko i rizu nema razlike. 

6xmama
    15. Prosinac 2018. 09:48

Mamice, zao mi je radi lose noci..
    Ivy,kod nas se isto ne sali snijeg. Joj kak ja ne volim snijeg😥

lucy233
    15. Prosinac 2018. 10:47

Jutro mamice ☺️
    U nas naravno nema snijega, niti će ga vjerojatno uopće bit.. ja ga volim ravno dan i po, iza toga me živcira 😅
    U nas noć standardno loša, ali prvo buđenje tek nakon dva sata pa se neću žalit. 
    Nisam čestitala bebici na nećaku, čestitam 😍😍
    I bravo za preglediće i dobra cjepiva 😘
    U nas danas rižine pahuljice s jabukom, planiram mu kroz koji dan počet to navečer davat u nadi da će zaspati malo bolje... 
    Vratila sam se nedavno trenirat i primjetila sam da osim grozne kondicije imam problema s trbuhom da me voli..ispostavilo se da mi se nije vratio trbušni zid na mjesto, diastaza recti. Jel itko imao s tim problema sad ili u prijašnjim trudnoćama? Baš me to rastužilo,taman sam osjetila kako je to trenirat i nazad na ne treniranje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.