Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    12. Prosinac 2018. 13:03

Ena31

Hej mamice. Bravo mamica za tihu pikicu i cm,bit će manekenka🙂. I mi riješili pikicu,plakao je za ubod i još par sekundi poslje dok nije zaboravio 🙂. XXL mjere su 10.300 i 75cm,veli doktorica i dalje za pol kile previše al to je od rođenja još…kupili sirup protiv temperature za nedaj Bože…žao mi je zbog loših noći,i naša isto klasika loša..danas smo kod bake…

Bravo Mihica,decko i pol 🤗🤗🤗

MickeyMouse
    12. Prosinac 2018. 14:02

Super za cijepljenja i za kile i za cm! Nas to ceka iduci tjedan, nadam se da ce dobro proci i to i vaganje pošto u zadnje vrijeme slabo jede po danu, mislim ne znam koliko tocno pojede ali jede svaka 2,3 sata 10 minuta maksimalno, a valjda joj je to dosta. Prosli mjesec smo morali na kontrolno vaganje jer je sa 2 mjeseca po pedijatru imala mali prirast, ali bilo je sve okej.

6xmama
    12. Prosinac 2018. 14:22

Mamice, bravo za hrabricu malu 💖😊. Moja ja mislim bu isto tu negdi sa kilama, mi idemo 28.12.
    Ena,Lijepi nas xxl Miha 💙. Mojih zadnjih dvoje su imali 10 800 sa godinu dana 😂. Al suosjecam s tobom za nosenje, treba to nosit 😥. Imala sam i ja jednog bucka kaj je imal 10 kg sa 6 mj. Isti taj je sa god.dana imal 15 😅, tak da se pripremis, ko da nosis mali tenk 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nasdva
    12. Prosinac 2018. 14:26

Pozdrav, samo brzinsko javljanje malo mi je ludnica zadnjih dans.
    Bravo za kg i cm 
    Mi smo krenule s dohranom. Najprije rižine pahuljice na mom mljeku,  to joj baš nije bilo fino pa sam iduća 3 dana u to dodavala pasiranu kuhanu jabuku. Danas smo imale kombinaciju s kuhanom kruškom. Ženska danas pojela 60 ml i još bi da sam joj dala.
    Iduće na redu je kukuruzne pahuljice ( hippove za bebe naravno).

• Maja82
    12. Prosinac 2018. 18:50

Ena Mihica je momak i pol 😍
    Bravo za dobre bebe! Mamica moja je isto tak s 4mj sad bila. Danas malo zaplakala na vadjenju krvi al nis strasno.. fala Bogu nalazi super! 
    Nasdva super za dohranu. To sam bas mislila pitat jel se kuha voce ili im date jabuku recimo i nekuhano?

12. Prosinac 2018. 18:57

Maja super za dobre nalaze😘. Ja voće nisam kuhala,jabuku sam nastrugala žlicom,a krušku ili izblendam ili dam u onoj duda mrežici pa cucla

hope123
    12. Prosinac 2018. 19:21

Hej curke...suosjecam sa svima vezano uz nespavanja, zubice i sl...kod nas cijelo vrijeme sisanje palca i svega sto dode u ruke..kad su bas izbili su bile dvije tockice meni izgledale kao afte i nakon 2 dana su izbili..
    Ivy nadam se da budete prodisali...svaka ti cast.. Sad kad je krenuo advent ja popijem i malo kuhanog vinceka :D
    Za zubice mi je zubarka rekla stavit malo crnog vina :D
    Mamica i Ena divne kile i cm :) supeeer rastu :)
    Nove mamice i bebe dobro dosle :) 
    Mi imamo 2-3 spavanca kroz dan po pola sata, a noc vise budenja ne brojim..
    Dohranu lagano uvodimo, nije da je cijeli obrok.. sutra imamo pikicu i 6 mj. Ne vjerujem da je toliko proslo. Uf uf.
    Danas nam je dosla prvi put teta cuvalica koja bude ju malo pricuvala kad smo sami i da se na nekog navikne., a i meni z og posla.

MickeyMouse
    12. Prosinac 2018. 20:20

Večer curke! Danas samo dva spavanca po 45 minuta, ali bolje išta nego ništa 😁 bar nije bila nervozna. Sad smo obavili kupanje, još papanje i spavanje ja se nadam kroz sat vremena. Iako mislim da noćas neću baš spavati, em beba i buđenje, em mi sestra treba roditi, u ponoć se javlja u bolnicu pa bi trebala krenuti indukcija tak da sam na iglama 

pharmamma
    12. Prosinac 2018. 21:02

Večer 😊 da napokon natipkam dok cicalo cicki,zaspat vjerojatno neće jer je spavala od 5 do 7 😕 al prije nikako zaspati..kad je dobar dan,kod nas 2-3 spavanja po 15-30 min i jedno od 2 sata..i naravno buđenje u 6-6.30 ujutro 😴
    Jeeej dobrodošle nove mame i bebe 😊
    Za pikice,kilice i cm-bravo bravo 😘😘😘
    Mi ćemo za vikend krenuti u avanturu kašica 😁 
    I sve ostalo sam zaboravila 😕 

ivymicek
    12. Prosinac 2018. 21:07

Mamica i Ena bravo za centimetre i kilice. Kak svaji pedi drugačije gleda nekome je kila i nešto malo (iako se meni čini čist dosta) a nekome taman.
    Hvala curke za potporu, muž mi bio doma pa dmo malomi odmarali i kao spavali pa je bilo lakše ali jedva gledam 😂.
    Hope Huhano vino 🍷🍷🍷... To si isto moram popiti jer jako volim.
    Irska uf za cijenu vrtića 😱. Hvala za savjet baš smo danas probali palentu pa ćemo vidjeti kako če biti.
    Maja super za vadenje krvi i za dobre nalaze.
    Nas dva pa nek samo ona papa bolje nego ko ovaj moj Vido smido koji pojede par žlica i dosta.
    Bebica je još nrkaj pisala ali se više ne sjećam kaj. Ugl idem jest večeru i valjda noćas spavati 🤔.
    Noćica 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.