Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    13. Prosinac 2018. 17:12

Cestitam bebica!

nasdva
    13. Prosinac 2018. 17:50

Dinosaurus

Pozdrav mame!
    Kod nas noc prosla skroz ok. Ali uspavljivanje nocna mora svaki put.
    Mame koje koristite marame/nosiljke, imate li preporuku gdje kupiti cizmice za zimu? Znam samo za bebicice na fb, ako imate jos koji prijedlog pisite!

Ja imam iz H&M-a jedne i jedne iz Kika

nasdva
    13. Prosinac 2018. 17:51

Lucy sretan imendan

MickeyMouse
    13. Prosinac 2018. 20:12

Maja82

Cestitam bebica!

PMaja82

Cestitam bebica!

Hvalaa :)

Danas dobar dan, vesela beba, jutarnje spavanje pola sata i dva spavanja od sat vremena. Opet brljavljenje s hranom, dva/tri puta po danu jede kako spada, ostalo se igra pa cu probat produzit razmake, mozda nije gladna. 
    Radujem se uvođenju kašica i isprobavanja novih okusa ali koliko vidim i tu ima svega - sva sreca na vama i savjetima.
    Mi imamo cizmice iz Bubamare.

hope123
    13. Prosinac 2018. 21:15

Vecer :)cestitke na bebi :))) 
    Bravo za spavanja :) nama je vec 3 tiedna vrh spavanje od 2 h u komadu :D al dobro bude bolje :D.
    Cizmice iz lidla i super su tople :)
    Puno toga sam htjela napisat al sam zaboravila :D bas sam bedasta :D
    Evo danas 6 mj. Dobila pikicu i vristala ko vragec mali. U 2 mj je dobila 600 g i pedica nam nije nist rekla da je premalo. S dohranom smo lagano krenuli ali nije jos puni obrok.
    Ivy kuhano vino :) sad bum prvih 6 mj s casom kupinovog vina proslavila :D 
    Bas smo jucer citali poruke di dragome saljem tijek poroda prije nego su ga pustili k meni :D komedija , luda zena :D
    Puse svima i cin cin ;)🍷🍷🍷🍷🍷

Marijaa30
    13. Prosinac 2018. 21:26

Ej, da vas pozdravim...
    Mi smo u bolnici vec 6 dana. Proslu srijedu sam ga odvela na pedijatriju i otkrili su mu eserihiju i usput je pobrao rota virus. Nece jesti i u tome je najveci problem. Pojede oko 200ml na dan, prima infuziju... strah me kaj mi nebu odbijal hranu. Je li imala  koja iskustva?

26.8. Ivan 💙💙

Majda23
    13. Prosinac 2018. 21:40

Cestitam novog majci i tetki na novoj bebici 😘😘 
    M spava, muz s njom, a ja gledam tv, naseg gospodina savrsenog 😂😂 moram spremati stvari, sutra idemo kod mojih, mama ce cuvati M da mogu obaviti Bozicni soping 😊 Marija30 jadnicak mali, čisto mi se place, drzi nam se a malenome puno pusa od nas i da nam sto prije ozdravi 😘😘😘😘

04.07. Matija 💜

• Maja82
    13. Prosinac 2018. 22:19

Jao Marija tako mi je zao! Zaista nemam iskustva ali ne vjerujem da ce odbijati kasnije. Mislim kad se vrati u normalu i bude dobro da ce se htjet opet i pomazit i popapat..drzim fige da sve bude ok!

ivymicek
    13. Prosinac 2018. 22:30

Ajme Marija... Grozno nešto ☹️. Nadam se da će mališa brzo ozdraviti i da ćete brzo doma. Vjerujem da će kada ozdravi početi normalno jesti. Javljaj nam kako ste 😘😘😘😘😘 šaljem puse ozdravilice ❤️.
    Bebica super za sekuni čestitamo tetka!
    Ostalo sam zaboravili. Idem ajati... Noćica 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    14. Prosinac 2018. 08:32

Jutro,cure!
    Teta Bebica,čestitam na prinovici,nek bu malac živ,zdrav i veseo !
    Marija,baš mi je žao kaj ste završili u bolnici,al to ti tak ide.Dijete je već bilo porušenog imuniteta kad je došlo na pregled i to je onda idealna prilika da se nakelji još nekaj.I moj jedan je kad je zbog gripe sa god.dana završio u bolnici došo doma nakon 5 dana i drugi dan šibnula temperatura,proljev,povraćanje-pobrao rotu u Klaićevoj.Onda smo pak odležali 3 dana kod mene u zaraznoj.Bit će ok,brzo se klinci oporave od rote.Mog su hranili na sondu 2 dana jer nije htio niš jest.
    Niš više nisam  zapamtila,oprostite...moja curka krenula više jesti.Jučer u 2 navrata pojela onu dozu od 210 mlijeka .Jučer sam bila u Mulleru po mlijeko pa krenula radit neku zalihicu za krenut sa žlicom.Kupila onu baby mrkvu i kašicu od pastrnjaka.Drugih nisu imali u onim malim dozama,a one velike neću uzimat sad na početku kad znam da ih ne bu pojela pa bum morala bacat.
    Ne znam kaj bi kuhala mislim da ću opet krvavice njam,njam 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.