Večer cure
Bravo za cjepivo, kilice i centimetre 😍😍 rastu naše bebice..
Nadam se da će sve muke po zubićima i sisanjem po noći krenit prestajat...
Nego iskusne mame, kad beba krene s dohranom, kad je za zabrinuti se ako nema stolicu? Frane nije dva dana imao jel to u redu?
Ena Mihica je momak i pol 😍
Bravo za dobre bebe! Mamica moja je isto tak s 4mj sad bila. Danas malo zaplakala na vadjenju krvi al nis strasno.. fala Bogu nalazi super!
Nasdva super za dohranu. To sam bas mislila pitat jel se kuha voce ili im date jabuku recimo i nekuhano?
Ja na početku kuham sve, starijem sam čak i bananu kratko prokuhavala. Žitarice isključivo one za bebe 4+, kasnije one 6+, poslje tek griz i palentu i onda više ne pasiram nego gnječim vilicom.
Moja inace ima svakih 3-4 dana, a na ad je. Dok ne vidis da ga muči, ok je.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Večer cure
Bravo za cjepivo, kilice i centimetre 😍😍 rastu naše bebice..
Nadam se da će sve muke po zubićima i sisanjem po noći krenit prestajat…
Nego iskusne mame, kad beba krene s dohranom, kad je za zabrinuti se ako nema stolicu? Frane nije dva dana imao jel to u redu?
Joj neznam samo. Treba se probava naviknut ba novu hranu i počinju onda i gušće kakat
Naš raspored spavanja buđenje ujutro između 5:30 i 6:30, 1. spavanac 30-45 min, nakon 1,5-2 h 2. spavanac od 2-3 h ako spava u kolicima ili 1 h u kući, onda ima još 1 ili 2 spavanja po 30-45 min ovisno o dužini 2. spavanja.
Uspavam ju vani, odradimo šetnju i igranje sa sinom, kasniju nju i kolica u predsoblje malo ju otkrijem i dalje spava unutra ako se javi malo provozam.
Jutro 😊
Nadam se da je svima noć bila dobra..il barem bolja od prethodne 😘 naša standard i čak se nisam probudila ko potpuni zombi,samo me lagano glava boli
Skuhala bi kavu za sve,al i dalje neće učitati slike 😕
Jutrooo
Mi se danas malo ranije digli, nes prije 7 al ne bunim se. Malo brbljala u krevetu i onda pokakila bodija 2, hlacice i dekicu. Moja pokakanica 😁
Evo skuhala sam kavu! Zobeno je mlijeko al ste pozvane 😂
Jutroooo!
Noć standard, buđenje u 7 i evo prvi spavanac započeo - nadam se klasičnih pola sata da stignem kavu popit.
Od seke još ni glasa, baš me zanima što se događa. Čule se zadnje u 22 da je dobila svoje trudove na 15 minuta razmaka.
Curka mi je jutros probudila za začepljenim nosićem, nakapala sam fiziološku i izvukla što se dalo, ali mi se čini da ima još ali da ne mogu povuć. Sad ne znam da li da još kapam fiziološkom da se to ispere ili da je odvedem pedijatru da je posluša? Inače nema temperaturu i vesela je, ne bih rekla da joj nešto smeta.
Jutroooo!
Noć standard, buđenje u 7 i evo prvi spavanac započeo - nadam se klasičnih pola sata da stignem kavu popit.
Od seke još ni glasa, baš me zanima što se događa. Čule se zadnje u 22 da je dobila svoje trudove na 15 minuta razmaka.
Curka mi je jutros probudila za začepljenim nosićem, nakapala sam fiziološku i izvukla što se dalo, ali mi se čini da ima još ali da ne mogu povuć. Sad ne znam da li da još kapam fiziološkom da se to ispere ili da je odvedem pedijatru da je posluša? Inače nema temperaturu i vesela je, ne bih rekla da joj nešto smeta.
Joj mogu mislit uzbudjenja zbog seke! Drzim fige da je sve ok i da se brzo javi!
Probaj nakapat fizuoloske onak.na boku da se malo ispere i poslije saugaj. Mislim ak ti ne kaslje i nema temp bolje ne ic pedijatru da jos nes ne pokupi tamo..
Hej zenske!
Nama noc koma, zaspala oko 20h i onda budjenje svaka 2h do 6h ujutro. Ne znam je li zbog jucerasnjeg cijepljenja i zuba ili samo zuba ili promjena vremena ili vode na Marsu.. ugl, hamper kave mi treba i sleper cokolade 😭😭😭 i jos proljev nakon jutrosnjeg presvlacenja, valjda izlazi zub napokon.
Bebica - sretno seki!!! I samo kapaj fiziolosku i cisti nosic i neka spava na povisenom. Izbjegavaj doktore ako mozes jer su cekaonice pune bolestina.
Ja sam starijoj kuhala sve voce osim banane, nekako sam sigurnija oko toga. I pedica mi je rekla da prije 6 mjeseci smije samo bezglutenske zitarice i jabuku i krusku, banana tek oko 7 mjeseci jer je teska, povrce od 6 mjeseci nadalje.
Skinula sam si Nestle kalendar dohrane pa cu po njemu jer sam sve zaboravila kak sam sa starijom, majko mila, kao da sam mama prvi put 🤤😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji