Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    05. Prosinac 2018. 15:55

6xmama

Ena31

Jutro mamice 😘. Pharmama baš mi je žao za lošu noć,znam kak ti je,Miha je zaspao i 9 i spaval ok nekih 4 sata,od onda se budio i cickao svako malo,i on se budi i cvili kratko pa nekad zaspi bez cice…6xmama hvala 😍😍😘🤗,jbt ide pola godine 😲…a da uzmeš hranu sa sobom i vodu u termosicu? Tak ja kad negdi idem..a u restaču ti mogu vodu prokuhati ak bu trebalo? Ma sve bu to super prošlo😘🤗

Ma kaj ja znam ja nekak radije doma složim pa stavim u onu od stiropora torbicu za bočicu pa ostane toplo po 2,3 sata.Ovo mi pak isto baš nije nekaj higijenski razvlačit to mlijeko u prahu svukud.
    Kad krećete s mesom?

Ne preporuca se davati slozen ad koji je stajao, pogotovo ne na toplom jer je savrsen medij za razvoj bakterija. Mi nosimo prokuhanu toplu vodu u termosici i prah u dozeru. Obrok spreman bilo di za minutu. i tako vec 7,5mj.

• Maja82
    05. Prosinac 2018. 19:03

Evo naaaas malo je zaplakala al nis posebno! Zapravo nije sad dobila za rotu a to se prosli x derala. Ima 67.5 cm i 6700. Malo je dobila na kilazi, 800g u 2 mj, ono donja granica normale al nije cudo s tim proljevcicima i alergijama. 
    Lucy kaj ti je pa normalno da si luuuda od umora. Probaj ad navece ak ide ide.  Nadam se da je neka faza 😣

ivymicek
    05. Prosinac 2018. 20:24

Maja82

Evo naaaas malo je zaplakala al nis posebno! Zapravo nije sad dobila za rotu a to se prosli x derala. Ima 67.5 cm i 6700. Malo je dobila na kilazi, 800g u 2 mj, ono donja granica normale al nije cudo s tim proljevcicima i alergijama.
    Lucy kaj ti je pa normalno da si luuuda od umora. Probaj ad navece ak ide ide. Nadam se da je neka faza 😣

Moj videk je iato manje dobio 880 g ali moja pedi nije ništa spominjala da je to malo 🤔. Po meni je to čisto dobro! Sad ćete to nadoknaditi.. jeste se testirali na alergije? (Oprosti ako si pisala a ja zaboravila).
    Težak dan danas, jedva gledam, umorna, videk plače danas cijeli dan jer ga je mučio bušek a i umoran je jer se nije baš naspavao. 
    Sutra ćw biti bolje.
    Šaljem vam noćice i idem jest gledat glupu seriju i spavat... 😴😴😴😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

hope123
    05. Prosinac 2018. 20:33

Ena sretnih 6 mjeseci :)))) kako vrijeme leti...fuj fuj ..al s druge strane to su sad vec pravi bebaci koji sve kuze (osobito kak da nas zezaju)
    Super za kilice i cm :) bitno da rastu a ako je malo manje nije nist strasno..
    Mi jucer bili na Adventu u ZG i mala je prespavala sve u klokanici, osim kad je tata jeo kobasu to je gledala sa velikim ocima :D covjek bi joj dao kolko je slatko gledala :D
    Lucy ja sam ti dalla ad neku vecer i nikakve koristi... i 2h prije rizinu kasicu...nista 0 bodova! Budenje svakih 1,5 sat. Kad ju stavim k sebi u krevet misli da se budemo igrale :D
    Danas su se obje donje jedinice zabijelile, barem meni to tak izgleda kao da ce istog trena izbit ..
    Cure, moja dobije fleke po licu od slinjenja i bljucanja jer si ruku gurne valjda predaleko.. kak rjesavate? 

• Maja82
    05. Prosinac 2018. 22:13

Ivy alergicna je na mlijecno jaja i oraside. 
    Sve sam izbacila al traje taj oporavak sluznice a nisam jos sigurna za psenicu. Jos tu i tam ima krvi. 
    Moja isto gura ruke i toliko slininda je to strasno. Zna malo se crvenit oko usta i po vratu. Brisem ju non stop ne znam kaj bi drugo.
    Idem papat i pajkit!
    Laku noc svima!

lucy233
    05. Prosinac 2018. 22:42

Večer cure 😊
    Hope baš lijepo za advent u Zagrebu, bila prije dvije godine i stvarno je predivan 😍 nadam se otići i s franom dogodine djeci je to vjerojatno ludo zanimljivo
    Majo super za cjepivo, a kilice i tako sad manje dolaze što su djeca aktivnija..
    Ivy držim fige da bar noć bude lakša da se odmorite.
    Ja sam evo napunila čizmice, i F je dobio svoju, baš me briga šta ne razumi to, mene veseli xD
    Mirnu noć vam svima želim 😘

6xmama
    05. Prosinac 2018. 23:31

Majo, super za kilice i fino odradjenu pikicu. Nirmalno je da sad sve manje dobija jer je sve aktivnija. 
    Kod nas se čeka sv. Nikola 😁

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    06. Prosinac 2018. 07:21

Jutro,jutro 😊 kod nas napokon bolja noć-2 buđenja i dizanje u 6..ko bi rekao da ću se veseliti dizanju u 6 😂
    Ena sretnih 6mj slatkišu ❤️
    Maja bravo za pikicu,kilice i cm 😊 i mi sad dosta manje dobivamo,al mislim da je to normalno
    Hope bravo za advent 👏 
    Koji su prefriganci ovi naši bebolinci..moja bi cicu da se uspava,al neće cickiti i ležati pored mene nego ja moram sjediti i čuvati ju 😂 

06. Prosinac 2018. 07:53

Jutro curkice 😘. Hvala vam za čestitke 😘. Bravo za cijepljenje,a ko što cure vele i ja mislim da je normalno da manje sad dobivaju. Super i za advent,i mi ćemo tek iduće godine iako je muž htio ove...Naša noć užas,odspavao do pol 1 i od tad nacicavanje,vrtenje,skroz budan od 6,sad sam mu dala kašu od zobi i šljive jer mlijeko nije htio,preskinula i zaspao hvala Bogu.

japanka
    06. Prosinac 2018. 10:25

Jutro svima!
    Maja, super za cijepljenje!
    Pharma možda se nastave solidne noći 
    Hope super za advent, i mi smo se mislili prošetati, možda nam je najzgodnije po Maksimiru i zbog parkinga i zbog kolica (ako se bude dala u njih)
    Eno moja curka sada spava. Sad nam je to već postalo praksa, nakon što se probudimo, bude budna nekih sat, sat i pol i opet spavanac i to neki duži. Valjda se ne naspava dovoljno ovaj dio pred jutro jer se češće budi i visi na ciki.
    Moram  je opet pohvaliti - sinoć smo napravili istu stvar - ja ju hranila, ona drjemkala na ciki, ja maknula ciku i razbudila se, pustili ju da se sama zabavlja na krevetu i kad je krenula negodovati, m ju uzeo i zaspala mu i pravac krevetić i opet 4 sata U KOMADU woohooo  ali zato se kasnije baš nije dala, kad sam ju nahranila bila je budna opet za sat vremena i morala sam ju nositi pa ni to nije palilo i onda opet cikanje, ukupno oko sat i pol bile budne usred noći, al dobro, neću se žaliti kad mi pokloni taj lijepi spavanac od 4 sata 
    Joj sve slušam ove priče o gušenju, prehladama, sve me strah  ja sam pomalo paničar
    Daj mi recite je li se sa 6 mj bebi vadi krv i uzima urin?
    Meni sestra nije ništa rekla da će to biti sad na idućem pregledu, a jedna prijateljica mi govori da je ona tako s obje bebice?
    Ja sam htjela da kupimo nešto bebici za svetog Niku, ali muž me spustio, da šta će to njoj kao da zna, od dogodine ćemo  i rekao je ako želim poslikat da stavim u čizmicu nešto od onog što je već dobila, nekog plišanca 
    Volim njegovu zdravorazumnost, ali nekad ne bi škodilo da je malo i onako 'romantičan' 
    Svima super dan želim! Idem napraviti kolač za sutrašnju ekipu s posla koja mi dolazi (ako curka bude spavala dovoljno dugo) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.