Jutro mamice!
6xmama sretno sutra i drzi misao od barbare u glavi i samo opusteno😊
Vidim da su bebice bile nervozne a ja ostajem taman tila potat kakvo je stanje kod vas. Kod nas je drama svaku vecer prid spavanje. Plakanje tj vise deranje u svakoj pozi, na cici, uz dudu kako god i vec san luda jer nista ne pali a ne kuzim sta je to jel to sad neka faza, oce proc ili ce nam od sad stalno bit tako 😭
Vec me pocelo bit strah uspavljivanja jer znam sta me ceka
Ma tu sam izlogiralo me kad se nešto apdejtalo.
Od onda smo saznali da M ima atopijski dermatitis, uspjele smo se odviknut od spavanja na rukama, naučila je zaspat u kolicima.
Trenuno je šmrkava tj zadnjih 2 tjedna, i od kad joj kapam nos s svojim mljekom joj je bolje.
Danas je dan D probat ćemo kašicu krećemo s rižinim pahuljicama na mom mljeku.
Žao mi je za sve boleštine koje vas muče, puno pusa svim bebicama za brzo ozdravljenje.
E da Marti Sv Nikola donio jednu chicko grickalicu.
Hej!
Marija - drzim fige da se izlijecite sto prije, eserijija je gadna bestija, ja sam je imala prije 13 godina, ne zelim se ni sjecati toga :(
Barbara - mama zivi 15min od mene, ima srecom nas hrpu oko sebe koji joj pomazemo, samo kaj ima i druge kronicne bolesti pa me jako bilo strah totalne anestezije i bolova kasnije. Srecom zasad sve ok.
Hvaka vam svima na lijepim rijecima 😘
Barbara i Ivy - da mali smrkavci sto prije ozdrave
6xmama - sretno danas!
Moja mala sinoc zaspala oko pol 8 i spavala do 8 s dva budjenja za klopu.
Hej,hej eto i nas!
Barbara, naravno da smo kasnili 😠, dok sam ja svoje decke izvukla iz kreveta i dosli u crkvu u pet do 6,umjesto u deset do i zupnik nije stigo ispovijedat nas prije mise, nek smo morali ostat posle.
Idem sad vozit kolace i pijače za sutra tam.
Ivy, nek nam Videk čim prije ozdravi 💙.
Mamice, zao mi je radi mame. Nek se brzo oporavi, najgore je proslo.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Barbara ja sam inhalator morala uzeti taj tren (zbog Luke) i nisam stigla obavit istraživanje što i kako. Uzela sam Medikolov jeftiniji a dobar i eto već 4tu zimu u uporabi..
Hjoj nas dva kud još i to. Ako ti treba koji savjet tu sam. Luka je atopičar. Sretno s kašicama
6xmama hjooj bitno da ste se ispovijedili.
Ništa odmoje kave u miru muž se plače da se pokakao i da smrdi.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Barbara ja sam inhalator morala uzeti taj tren (zbog Luke) i nisam stigla obavit istraživanje što i kako. Uzela sam Medikolov jeftiniji a dobar i eto već 4tu zimu u uporabi..
Hjoj nas dva kud još i to. Ako ti treba koji savjet tu sam. Luka je atopičar. Sretno s kašicama
6xmama hjooj bitno da ste se ispovijedili.
Ništa odmoje kave u miru muž se plače da se pokakao i da smrdi.
😂😂😂Ko,muž ili Vid?😂😂😂,šalim se..pa nek ga preskine,to ti ja tak rješavam,evo tata beba se pokakala😂😂
Nasdva ufff za atopijski 😞 i mi imamo problema s kožom,ali se nekako nadam da ipak nije atopijski 😕 sretno s kašicama 😉 😊
Za inhalator, za Medikoelov kompresorsku inhalator mogu reci samo pozitivne stvari,znam puno mama koje ga imaju i prezadovoljne su..a i s posla znam da mi dosad nismo bas imale slučajeve reklamacija,kvarova i sl.
Nasdva ajjoj za atopijski😭,sretno s kašicama😀. Miha je papao danas palentu s kruškom i sviđa mu se😂..Inhalator moram i ja kupiti...6xmama samo hrabro,bit će to super😉😘. Dinosaurus i kod nas svaku večer deranje na maksimum 😲,nadam se da je faza... Ivymicek i Barbara nek nosići čim prije ozdrave,i kod nas curi nosić a neda nikako očistiti,to su drame,više neuspješno,ne zato kaj urla ko da mu neznam kaj radim nego mi rukama miče aspirator i glavu izmiče lijevo desno,koma,neznam uopće kak to izvesti 🤯
Dobar dan svima!
Joj vidim dosta problema, baš mi je krivo...
Mamice,super da ste blizu pa će mama imat dovoljno pomoći, brz oporavak želimo
Marija, baš mi je žao zbog eserihije ali super da si otkrila zbog čega ne jede
Nasdva, nadam se da je neki ultra blagi oblik atopijskog i sretno s prvom kašicom 😊
6xmama, sve spremno za sutra?
Ivy i Barbara nadam se da svi šmrkavci budu ozdravili
Mi smo se ustalili na 5 buđenja kroz noć. Prihvatila sam to nekako.. zadnja tri dana papimo jabuku i danas je pojeo 150g kašice! Baš sam zadovoljna...i još je na žličicu popio vodu u kojoj se kuhala.
Hvala cure, blagi oblik je i mažem joj s lipikarom od La Roshera i bolje joj je.
Ena malog gurmana imaš. Moj Lovro se ubijao u grizu od pira kuhanog na kompotu od kruške s zgnječenom kuhanom kruškom.
6xmama sretno sutra
Sortiraj odgovore
Najstariji