Wna ma da vjerujem da je meseko zasitnije os povrća a moguće da mu i nije fino . Kuhana piletina je bezukusna 🤣.
Špinat, mojima svo zeleno povrće doata smeta za probavu (mog muža svašta napuhava pa tako i njih) pa nisam probala.. ali mislim da se ništa neće dogoditi ukoliko koji tjedan prije probaš pogotovo jer mu neće biti prva namirnica nego ste se već "ufurali" u papanje.
Gdje nam je Mrija i Yvonne (nadam se da su prizdravili)…
Curkw moje ja strgana, čudo(vište) se danas neda iz ruku oaim kad spava. Muž ozkijedio nogu pa ga ne može nositi… Otpale mi ruke.. pojela sam valjda kilu slatkiša danas samo za utjehu 🤣.
Noćica pucice i nadam se sa ćećemo bar nešto spavati 😘
E baš nemaš sreće,zaliječi muža čim prije🙂. Moje čudovište noć nije spavalo,jutarnji spavanac ok i ostalo po 20 min, pojeo prije sat vremena i vrišti na maksimum,trlja oči,dira uho ali neda se uspavati,sad ga muž uzeo da malo predahnem,baš sam popiz....🤯,pa kaj ni sad nebu spaval😲😲
Vecer curke! I kod nas koma dan..veći dio dana cendranje i plač,cviljenje ako joj okrenem leđa,plač ako nisam u vidokrugu,budila se nakon 10-15 min,plakala jer je bila umorna još uvijek..nekako sam ju popodne uspjela dobiti da malo dulje odspava, al se zato već vise od sat i pol opet uspavljujemo..umorna sam,živčana,trebala bi sad još kosu ici prat,a jedva čekam da se srušim u krevet 😴 sretno nam bilo po noći,nadam se da će biti bez 100 buđenja jer nemam snage
Držte se mamice.
Vid opet počeo kašljati.. izgleda da noćas dežuram...
Noćica još jednom 😴😴😴😴😴❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pharmama, Ivymicek držite se,nadam se dobrim noćima za sve nas i da Vid nebude kašljao,nek je ljepo zdrav i pajki😘😘🤗🤗. Moje malo zločesto zaspalo na cici nakon šetnje s tatom po kući,već se jednom probudio opet za cicanje,još mu planiram dati kašicu za laku noć jabuka i žitarice kad se probudi jer se pokazalo da mu fali taj obrok oko ponoći,inače cijelu noć nacicavanje..
Moja se sad derala ko vol sat vremena.. nece sisu nece se nosit nece na trbuh bas nis.. jedva ju umirili s mazenjem.trbuha i dudom pa malo zaspala pa pojela. Ssretno svima laku noc
Jutro 😊 ok noć iza nas,2 cickanja, buđenje naravno u 6.30..al bar nam tata zato nije zakasnio na posao 🙈 nije mu zvonio alarm i zaspao bi, al ova mala budilica nikad ne zakaže 😂😂😂
Ivy kako je Vid?
Bok,curke!
Vidim nešto se bebice uzjogunile jučer ,nadam se da budu danas svi bolji i ljepše spavali.
Ivy,ma kakav opet kašalj .Držim fige da nije niš i da ja već prestalo.To mu ovi veliki nose iz vrtića boleštine,poznato mi to dobro.Tak su i moji nosili manjima doma.Njima niš a ovi doma stalno bolesni
.
Ena,Mihec je lijepo baš prihvatio papicu ,ma kako i ne bi,naš mali div,konačno dočekao nekaj konkretno za pod zub
.
Jučer sam stalno bila u poslu pa se nisam javljala baš.Em opet zovi župnika,sto pitanja sam ga pitala,Bog zna kaj si je mislil ,kaj tolko spitavam,peglala sve te silne košulje,mužu hlače one na crtu koje iiiiiizrazito mrzim peglat
,haljinu za krštenje koja ima faking 4 sloja i namučila se ko kobila dok sam ju speglala,svima sve posložila po vješalicama,objasnila koje je čije,da ne bu u nedjelju puno mamekanja i konfuzije.A kuća mi zgleda sad kaj vešeraj,posvud pokačene vješalice sa oblekom
.Jer ak stavim u ormare izgužvat će se među ostalim vješalicama.Eto,ludilo je počelo.Sutra ispovijed prije zornice.Kćer mi danas dolazi.Sister sutra.Kuća bu mi ko šipak pun koštica
.Sutra ujutro kolače i neku pijaču vozit u crkvu.Popodne tortu u restoran.Nadam se da Beata ne bu fest živčana od sve silne gužve.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro. Miha se vrtio cijelu noć,strašno nemirno spava..al bar spava,dosta je cicao..6xmama uf uf puno posla, vjerujem da ti je već sad dosta😲,drži se i sretno🤞🤞
Jutro... Kaj je najbolje svi kašlju pa kak nebi i on.
Noć je prošla ok. Stavila sam ga da spava na povišenom (jastuk za dojenje na to jastuk i njega u to da ne može nikud) i u 4 ga nadem kod sebe 😂. Kak se to dogodilo ne znam...nos curi pa usisavam. Urla al kaj ću mu ja.
Pharma ajde onda i nije bila tak loša noć. Jesi nešto odmorila?
6xmama napetost na vrhuncu... Neka si ti sve opeglala... Prije mise si spij jednu kratku i sve bu dobro... Još malo...
Moji su svi danas doma 🙄
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro cure 😊
Nisam vam se pohvalila, vratila sam se treningu! Zasad 1,2 puta tjedno ali krenulo je..i tako ja jučer došla s treninga s prijateljicom ,dala njemu jest on zaspao u 9:30... Pročakulala s njom, ušla u 10 u sobu on budan 😢 pojeo opet zaspao do ponoći opet Budan...ali zato je spavao u komadu od 5:30 do 8:30 jeej
Sortiraj odgovore
Najstariji