Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Prosinac 2018. 10:28

ivymicek

Miha čestitke na pola godine ili tin pol ročkasa 😍. Kak ide meseko? Ja uopće ne sumnjam da on to fino pojede.
    Pharma suosjećam tako i mi ovaj tjedan cickimo i budimo se stalno. Noćas smo pričali u mrako od pol 2 do 3.
    Japanka 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 za 4 h u komadu kak se možeš naspavat 😂😂😂😂 i bravo za tatu da može uspavat.
    6xmama ma bit će to ok. To ti je ko svadba nervoza na najjače dok ne dode a kad dode taj dan bude nekako laganini…
    Budu to i junior i šefica svojski odradili.
    Mi cickimo pa se nadam da bu duže spavao jer mi je stan koma a i u olanu mi je oprat frižider ali ne znam koliko bum stigla i koliko će mi se dati jer mi se aja 😴

Uvjek pol zaboravim napisati 😒,samo polako s čišćenjem,nebu nikam pobjeglo,kolko stigneš budeš,kolko ne budeš sutra😜,i odmori kad stignem da napuniš baterije😘

05. Prosinac 2018. 10:33

Ena sretnih pola godine Mihi ❤️❤️🎉🎉
    Japanka, super za 4h u komadu 🎉🎉
    Ivy, neće nigdje pobjeći prašina i ostalo, odmori malo  pa barem i pol sata
    Maja, sretno na cijepljenju 🤞
    6xmama još malo malo pa je i to iza vas, a proći će sigurno sve ok 🙂
    Mi smo od jutra nervozni, samo plačemo i oćemo se nosati

ivymicek
    05. Prosinac 2018. 12:07

Cokica hjooj nadam se da bu si odspaval pa da bu bolje volje. Moj je isto bio cendravdok se nije iaprdio.
    Ma morsm malo čistiti zbog klinaca 😂. Prohujaju ko mali tornado.
    Prijavljujem pojedenu kašicu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

05. Prosinac 2018. 12:17

ivymicek

Cokica hjooj nadam se da bu si odspaval pa da bu bolje volje. Moj je isto bio cendravdok se nije iaprdio.

Bravo za kašicu,kaj ste papali?

ivymicek
    05. Prosinac 2018. 12:50

Ena31

ivymicek

Kruška i jabuka 😂. Voli slatko na mamu 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

05. Prosinac 2018. 13:01

ivymicek

Ena31

ivymicek

Super😀🤗,samo nek on papa😘. Mihica ipak danas papao jabuku,krušku i šljivu,kupovnu kašicu,da malo potaknemo kakicu.

lucy233
    05. Prosinac 2018. 13:26

Dan mamice drage 🙂
    Majo sretno na cijepljenju! Držimo fige da nema reakcije
    Ena držimo fige i da govacne dođe 😂 
    Ivy super za kašicu 😃
    Japanka super za 4 sata u komadu! Kako smo skromne postale...
    Ja cure već par dana važem počet skidati ga sa sise ili ne... Od početka je razlikovao dan i noć, s mjesec dana je već spavao po 5,6 sati u komadu, s dva mjeseca smo došli do prespavati cijelu noć. I onda s puna tri mjeseca odjednom počelo buđenje, prvo smo bili na jednom dva u noći i to sam prepisala tome što je velik pa mu možda sisa više nije dovoljna. Ali sad smo došli do buđenja svako pola sata, 45 minuta. Po danu ima normalan razmak između hranjena, nebi rekla da je gladan.. jednostavno sam od toliko nespavanja izmučena i razdražljiva, imam osjećaj da bi svi sretniji bili na bočici a opet tako je lijepo napredovao na sisi. Dnevna spavanja su nam koma od početka sad imamo neki ritam od dva ili tri spavanja po pola sata u danu. Znaci max 1,5 sat u danu spavanja i po noći buđenje svako malo. Prije je mogao sam zaspati sad nema šanse, nosi i nosi po sat vremena, sve me to iscrpljuje i već smo prešli pet mjeseci a meni samo ide sve veći umor.. eto malo sam odužila ali to se baš ovih dana lomi u meni 

ivymicek
    05. Prosinac 2018. 13:27

Ena31

ivymicek

Ena31

ivymicek

Super😀🤗,samo nek on papa😘. Mihica ipak danas papao jabuku,krušku i šljivu,kupovnu kašicu,da malo potaknemo kakicu.

E da... Nama kad krene dohrana za pravo onda počnu muke s kakanjem. Probaj mu davat više vode, kaj se tiče kupovnih kašica provjeri jesu li samo voće jer inu tim kašicama od šljive zna biti i rižinih pahuljica a one zatvaraju.
    Palenta ti super regulira probavu i još ak staviš malo maslinovog ulja (kak je Frajla i napisala).
    Ja znam da sam s Lukom i Ninom davala i sirup od šljiva i smokvi.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

05. Prosinac 2018. 13:39

Lucy skroz te kužim,samo ti to izbaci iz sebe,tu smo da te pročitamo😀,al ko što veliš,ponjupa po danu dosta pa buđenje nije zbog gladi tak da mislim da ni bočica nebi bila rješenje,tak ti je i Miha bio i još uvijek nam se često desi takva noć,tješimo se da će proći 😘🤗,živi bili pa vidjeli. Ivymicek sad sam išla pročitati i fakat piše rižina krupica 😲😲,stavila sam mu oko 60 g te i 125g  kruške s jabukama,valjda ga nebude zaštopalo još bolje 😲. thanks za savjete i za sirup,ak nebude uspio s kombinacijom papice onda budemo kupili sirup.

ivymicek
    05. Prosinac 2018. 15:03

Lucy skroz te kužim. Ima tome ali ludila sam i ja, mislim da sve ludimo, pogotovo kad se ne naspavamo.
    I ja ssm htjela uvesti ad ali nismo uspjeli jer neće. Probaj mu prije noćnog spavanja dati ad pa vidi kako će spavati.. ili mu uvedi većeru (žitarice) možda bude bolje...
    Bit će bolje 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.