Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    japanka
    04. Prosinac 2018. 11:03

Bok ženske! 
    Mi imali solidnu noc nakon sto smo skoro tatu izbacili u drugu sobu jer budi bebu svojim stalnim okretanjem ali je sinoc spavao mirno kao bubica pa nista od preseljenja jos 
    Sad curka opet malo pajki nakon jednosatnog visenja na ciki 
    6x mama mogu misliti nervoze pred krstenje, ali eto sve ti je barbara predivno napisala - to je to, nema se sto dodati. Sigurno ce biti dobro! Samo nek ona tebi bude zdrava, a lako je i za deranje i glad i kakanje, sve ce se odraditi 
    Mi planiramo dohranu krenuti iza Bozica, tad ce imati preko 5mj. Patronazna rekla da ne moramo prije da to ionako nisu jos pravi obroci nego vise onako isprobavanje okusa i tako. A lijepo napreduje i dobiva pa eto...
    Mi koje imamo veselje sa spavanjem... sto ivy kaze - jednom ce proci, sigurno nece vjecno ovako 
    Pisemo se :)

baarbaraa29
    04. Prosinac 2018. 15:34

a sunca ti jesmo se razvodnile ovdje! mene ne odvlaci face neg moj dijet, al nedam se💪🏻 citam ja, citam!
    lucy kak si pripremala tikvicu i krumpir? ono, pobljutavo je oboje pa.. skuhas krompiris i samo ga izgnjecis il kak?
    6xmamma jel ostalo sta od rucka?? 😋😋😋
    Majo mene od te dohrane pocne bolit glava! Odma mi mrsko kretat kad procitam kak mame to sve nekak pod spagu..a ja ko krkan bez pravila. Iako kod nas je to sve jos u zacecima. 12.ce 5mjeseci pa se taman zalijecemo!
    Ena Miha tera svoje htjela ti nehtjela! 😁 Super su mi ti pokusaji puzanja! Haha!
    Moj necak je imao neki svoj nacin. Sjedne, jednu nogu podvuce pod sebe, rukice na pod i pici, a ovu drugu nogu vukao za sobom!! Necu rec na sta me asociralo! Nehumano je😏 al je bio bas stosan!
    Ivy stas dobila paketom? 👀😁
    japanka nemoj da ti muz dovede pred stan Zivi zid u obranu protiv delozacije!😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

04. Prosinac 2018. 15:54

baarbaraa29

a sunca ti jesmo se razvodnile ovdje! mene ne odvlaci face neg moj dijet, al nedam se💪🏻 citam ja, citam!
    lucy kak si pripremala tikvicu i krumpir? ono, pobljutavo je oboje pa.. skuhas krompiris i samo ga izgnjecis il kak?
    Majo mene od te dohrane pocne bolit glava! Odma mi mrsko kretat kad procitam kak mame to sve nekak pod spagu..a ja ko krkan bez pravila. Iako kod nas je to sve jos u zacecima. 12.ce 5mjeseci pa se taman zalijecemo!
    Ena Miha tera svoje htjela ti nehtjela! 😁 Super su mi ti pokusaji puzanja! Haha!
    Moj necak je imao neki svoj nacin. Sjedne, jednu nogu podvuce pod sebe, rukice na pod i pici, a ovu drugu nogu vukao za sobom!! Necu rec na sta me asociralo! Nehumano je😏 al je bio bas stosan!

Legendo😂😂😘🤗,nemoj nam se i ti izgubiti na Facebooku,onda smo gotove...mi bumo danas kupovnu kašicu jer mi se neda kuhati a i imam ju u frižideru pa da ne propadne😂😂😁,mrkvicu,kkrumpira i nezz kaj je još u tome...pa malo šljive za probavu i sokića od jabuke a navečer probati s mljekecom opet...ma nebum se živcirala oko mljeka,kak ti da bi trebalo pol litra barem dnevno,malo s žitaricama smućkam,malo popije i nekaj i pocica pa valjda dođe do te količine...

lucy233
    04. Prosinac 2018. 16:03

baarbaraa29

Smiksala sa svojim mlijekom izdojenim, kao pire 😂 

ivymicek
    04. Prosinac 2018. 18:07

lucy233

baarbaraa29

Smiksala sa svojim mlijekom izdojenim, kao pire 😂

Zakon... Tako ću i ja probat 😂. Riža i tikvica ga nisu oduševile 😂.
    Barbara nis ja ništ dobila dobio je moj sinek najstariji. 2 majice i jaknicu...
    Joooj 6xmama krvavice jooooj što volim 😍😍😍 a i zelje a i pire... Joooj... Jedva čekam još koji mjesec i onda ima da jedem i jedem i jedem .. joj jetrica joooj ma svašta.
    Ena ni mij se nije okretao i onda jedan dan krenuo i nije stao. Ma puno papa miha pa mu je mlijeko uz put ipak je finija papica od mlijeka a još si si frajer poduda i cicu 😂.
    Mi imali malo bolji dan, opet nam nosić curi a ja umornaaaaa jedva gledam. Čekam muža da dode s posla da spustim frajera i idem jest

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Prosinac 2018. 20:08

Nove fore... vrištanje i nespavanje od kad tata dođe doma,samo bi se nosao, a zijeva,ruli okice..ali ni slučajno poleći i spavati😲😲..od 5 nadalje...

ivymicek
    04. Prosinac 2018. 20:36

Ena31

Nove fore… vrištanje i nespavanje od kad tata dođe doma,samo bi se nosao, a zijeva,ruli okice..ali ni slučajno poleći i spavati😲😲..od 5 nadalje…

Moj nakon 5 nema šanse apavat. Jučer je bio budan od 16:20 i zaspao tek u 20:00 .već tako 2 tjedna. Ne može ić spavat dok su srariji budni damo ih prati pa tako Miha jedva dočeka tatu 😍.
    Ja se otuširala u miru prije nego što sam ga uspavala da ne iskačem iz kade svakih 10 min. Nadam se da će mi dati mira i da će se redovno provuditi za ciku.
    Želim nam svima mirnu noć.
    Noćica 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    04. Prosinac 2018. 20:59

Moja isto jedva doceka tatu s posla! Osmjeh najveci i najsladja je onda. Mota ga vec sad oko malog prsta 😁 Malo si je prispala sad oko pol 7 pa se idemo sad kupat i papanje i spavanje. 
    I meni je pedi rekla da se krumpir najbolje tak s maminim mlijekom ko pireic napravi. 
    Jao krvavice i zelje... 😍😍😍 umirem od zelje za tim! Probat cu sarmu pojest za vikend vec mi piletina na usi izlazi.. 
    Sutra se cijepimo! Drzite nam fige da prodje ok! Bas me zanima koliko ima prasicica..

04. Prosinac 2018. 21:38

Evo zaspao dok je jeo😂,srećom da je jer inače nebi pojeo,ovak je u nekom polusnu smazao bočicu,podrignuo,polegla ga,podragala i to je to, milina,kad bi tak htio i inače😂😂..brine me kaj opet nije kakao danas,morat ćemo sutra voćkice neke,krušku,šljivu ili kaj već..laka vam noć mamice i bebice 😘

6xmama
    05. Prosinac 2018. 07:55

Jutro,curke!
    Majo,sretno na cijepljenju danas!
    Enči,sretno vam veeelikih pola godineeee !!!Sad može Mihec krenut i na nekaj konkretno,meseko i tako to .
    Jučer bili kod župnika,dao nam naputke di moramo dočekat nadbiskupa i da ga nesmemo slikat dok služi misu nek samo sami čin krštenja jer da je ovaj kakti alergičan na slikanje.U sub moramo doc na ispovijed na zornicu.Morat ću ga još nazvat i pitat neke stvari kaj sam jučer zaboravila.On se žuri samo i onda čovjek pol toga zaboravi.
    Bit će mi veselo bome to u nedjelju-morat cu zbudit Juniora(jer on inače spava do 11),morat ću zbudit šeficu(jer ona pak spava do 12).Nadam se da ne budu zato živčani i cendravi .Jednu flašu složit za u crkvu-jer ona jede u 12,posle se vratit doma i napravi drugu za uzet u restoran jer jede u 4.Sva sreća pa je restač relativno blizu.
    Kaj da danas kuham,nemam pojma.Ostalo mi zelja od jučer,to cu ja jest sigurno.A krvavice su bileeee vrh,najela sam seko  kobila .

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.