Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanolora
    06. Prosinac 2018. 11:15

Eiiii mame. Nasa noc katastrofa. Spavanje do 1 i onda do 6 igranje al nadam se da ce biti bolje.
    Mame koje dojite dal ste imale problema s mastritisom - upalom dojke kak ste to rijesile

• Maja82
    06. Prosinac 2018. 12:03

ivanolora

Eiiii mame. Nasa noc katastrofa. Spavanje do 1 i onda do 6 igranje al nadam se da ce biti bolje.
    Mame koje dojite dal ste imale problema s mastritisom - upalom dojke kak ste to rijesile

Ako imas samo zastoj mozes tusirat, topli oblozi masiranje i izdajanje. Ak ti je upala sa crvenilom i temperaturom moras po antibiotik.

ivymicek
    06. Prosinac 2018. 12:05

ivanolora

Masiranje pod tušem, izdajanje ako je baš bolno, list zelja i forsiranje cike... Ali moj nije bio strašan i bez temperature...
    Netko je napisao da nije ništa kupio za sv. Nikolu evo nisam ni ja i još sam lafala djeci da sv. Nikola ne daruje bebe jer još ništa ne znaju.
    Netko je bio na adventu bravo . Moji ne vole glasno a ni gužvu pa ih nebumo vodili a cicalo i nosalo je prezahtjevan za takav poduhvat.
    Žao mi je za loše noći i nama već par dana isto tako. Em se digne na lijevu jer urla od 6:20 em neće spavat. Em sam ja onda nrvozna em su i klinci odmah lošije volje..eto plakah se danas od muke. Kad si u glavi svašta zadaš a ne uspuješ onda se i razočaeaš. Dakle plan je ne stavljati si nekakve planove u glavu ali nikako to primjeniti ..
    Sad je jeo kašicu (kruškva i tikvica) cica i nadam se da će spavati jer mi treba kava...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

06. Prosinac 2018. 12:21

Ivymicek držimo fige da se Vid umiri i umori malo pa da i ti predahneš,bravo za kašicu,mi budemo piletinu i krumpir danas,al tek oko 4 jer je u pol 12 pojeo mljekeco koje sam na kraju začinila s malo Sinlac od Nestlea da ponjupa do kraja😂,umoran je od noći i sad pajki,nije se bunio uopće kad sam ga polegla,samo se k cici okrenuo,povukao malo i to je to. Ni Mihi sv.Nikola nije niš donio,tj je😂,kupili smo mu jučer 2 sokića voćna za tu prigodu 😂😂,druge godine bude dobio kad bude mogao sam očistiti čizmicu😂😂,sad ih još ni nema🙂...a za Božić bude ipak dobio nešto samo nisam još smislila 😂😂

lucy233
    06. Prosinac 2018. 12:44

U nas noć standardno loša, ali tata nam je na putu par dana pa bar imamo cijeli krevet za sebe što olakšava cicanja jer ga samo ostavim da spava nema premještanja koje uvijek tragično završi.
    Nisam imala problema sa upalama pa nemam nekakav savjet pametni..
    Joj Ena pa Miha je već pravi gurman 😍 jel mu to uvodiš i drugi obrok lagano?  Imate baš cijeli obrok prvi?
    Ivy žao mi je za nemirnog Videka, jesi pomislila na skok možda?  Bližite se 6om mjesecu... 
    Mi smo danas smazali jabuku iz bio dućana u nedostatku domaćih i probali smo malo sokića nekog frutekovog jer vodu odbija.
    A za svetog Nikolu je dobio čarapice i kapicu koje sam mu svakako trebala kupit pa sam samo strpala u čizmicu 😂 zato je za Božić psić sveznalica spreman 

06. Prosinac 2018. 13:38

lucy233

U nas noć standardno loša, ali tata nam je na putu par dana pa bar imamo cijeli krevet za sebe što olakšava cicanja jer ga samo ostavim da spava nema premještanja koje uvijek tragično završi.
    Nisam imala problema sa upalama pa nemam nekakav savjet pametni..
    Joj Ena pa Miha je već pravi gurman 😍 jel mu to uvodiš i drugi obrok lagano? Imate baš cijeli obrok prvi?
    Ivy žao mi je za nemirnog Videka, jesi pomislila na skok možda? Bližite se 6om mjesecu…
    Mi smo danas smazali jabuku iz bio dućana u nedostatku domaćih i probali smo malo sokića nekog frutekovog jer vodu odbija.
    A za svetog Nikolu je dobio čarapice i kapicu koje sam mu svakako trebala kupit pa sam samo strpala u čizmicu 😂 zato je za Božić psić sveznalica spreman

Da,prvi obrok je baš cijeli,smaže za onu veću bočicu od kašice(to mi kao mjerica služi),a polako uvodimo i drugi,ma nije uvjek isto jer kad neće mlijeko smućkam mu s žitaricama nekim pa pojede tak da ponekad ima i 2 obroka na žlicu...ni on neće vodu pa mu dajem sok,vodu proguram tu i tamo na prijevaru žličicom😂

hope123
    06. Prosinac 2018. 13:45

Hej curke...zao mi je zbog losih noci.. moja jucer pajkila od 8:40 do 12 bez budenja a kasnije onda svaka 2 sat budenje. Ja uopce nisam mogla spavati... vracam se radit na  pola radnog vremena kad navrsi 6 mj jer imamo neka sranja s projektom pa me i to sve skupa muci.. 
    Bebaci papaju na veliko :) mi smo danas tikvicu i jabuku :) njoj je tak smjesno to :D
    Moram ju pohvalit da je 2x zaspala bez nosenja, stavila sam ju kraj sebe i otpjevala tata kupi mi auto :D 
    Ivy suosjecam...i ja sam jucer plakala od muke :( ubije me kad ne zeli zaspati a umorna je totalno...najbolje uopce ne imati neka ocekivanja..drzi se draga :*
    Ako planirate na Advent preporuka je nosiljka jer je lakse za hendlat. Barem je meni bilo i nisam zabrinuta dal joj je hladno ili ne..
    Puse svima...proslo 30 min i eto budna je :D

06. Prosinac 2018. 15:47

Papali smo tikvu+piletinu+krumpir,nije oduševljen baš,pojeo pola..ili mu je zasitno pa više nije mogao,neznam🙂

lucy233
    06. Prosinac 2018. 16:24

Jel itko davao špinat? Ja sam u mogućnosti dobit domaći ali kažu da se čeka do 6og mjeseca sad ne znam...

ivymicek
    06. Prosinac 2018. 20:43

Wna ma da vjerujem da je meseko zasitnije os povrća a moguće da mu i nije fino .  Kuhana piletina je bezukusna 🤣.
    Špinat, mojima svo zeleno povrće doata smeta za probavu (mog muža svašta napuhava pa tako i njih) pa nisam probala.. ali mislim da se ništa neće dogoditi ukoliko koji tjedan prije probaš pogotovo jer mu neće biti prva namirnica nego ste se već "ufurali" u papanje.
    Gdje nam je Mrija i Yvonne (nadam se da su prizdravili)...
    Curkw moje ja strgana, čudo(vište) se danas neda iz ruku oaim kad spava. Muž ozkijedio nogu pa ga ne može nositi... Otpale mi ruke.. pojela sam valjda kilu slatkiša danas samo za utjehu 🤣.
    Noćica pucice i nadam se sa ćećemo bar nešto spavati 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.