Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Prosinac 2018. 05:30

Jutro ženske, da se malo javim 🙂
    Ja pročitam, al mi brže i lakše na fejsu, uspjela sam pohvatati tko je tko, osim vječite borbe pharmamma i Franovamamita ali i to imam taktiku 😂 samo mi nemojte mijenjati slike profila, onda sam na*ebala 😂
    Na Barbarine romane se uvijek nasmijem 😂
    6xmama odradit ćeš to krštenje maestralno, uopće ne sumnjam u tebe 😘😘
    Što se tiče dohrane, imam osjećaj da je to još jaaako daleko od nas pa ni ne razmišljam previše o tome.
    Moj gospodin je pojeo i misli da je super vrijeme za igru i pričanje pa eto ga, melje već više od pol sata. Ja već i doručkovala
    Kavica se toči pa evo, poslužite se 😁

04. Prosinac 2018. 05:30

neće mi sliku učitati, a tako je lijepa kavica 😣☕☕☕☕

6xmama
    04. Prosinac 2018. 08:13

Jutro mamice!
    Evo kavice kad Cokičina ne želi k nama  
    Nadam se da je svima bila dobra noć pa vas zato još nema.Kod nas sve po starom,moja grofica je jučer skužila rolanje sa trbuha na leđa i neeema šanse da je staviš na trbuh više .Ja na trbuh ona za 5 sekundi hop-nazad i smije se,prase malo.Ja opet eto ti nje opet nazad,i opet i opet.I moš ga fućkat sad više sa trbuhom  kad je sad skužila da se može vratit sama.Filisterica mala.
    Kaj se kuha?Kod mene danas krvavice,kiselo zelje i pire krumpir.Za mene samo zelje i krvavice.
    Popodne imamo probu.Javit ću vamkak je prošla 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Maja82
    04. Prosinac 2018. 09:22

Jutroooo! Mi super odspavali al mene opet boli glava. Evo pijem kavicu. Gospodjica se ukakala do ramena pa sam imala posla ujutro!
    Super ste mi rekli za dohranu. Vidjet cu kako ce onda htjet, ova pravila me sva zbunila. 
    6xmama super za rolanje 😁 moja se rola obratno, na trbuh a nazad ne zna. Sretno na probi!
    Cokice brzo ce doc dohrana..brze nego mislimo ide vrijeme 🤤

04. Prosinac 2018. 09:38

Jutro mameki😘. Kod nas buđenje za cicanje svako malo,opet svaki obrok borbe za ugurati mlijeko,ni nakon 4.5 sata iako pokazuje glad ga neće popiti iz bočice pa mu smućkam nešto na mlijeku ili mu samo dam na žlicu pa nekako zbrljavimo,pol van,pol u usta😂😂. 6xmama sretno na probi😘🤗. Super za okrete trbuh leđa i obratno,kod nas ništa, jedan cijeli dan se okretao s trbuha na leđa i poslje više ne,na bok se pokušava okrenuti i to dosta dobro,kad je na trbuhu gmiže unatraške ko crvić,pokušava se podignuti u sjedeći i kad mu dam prste baš sjedne bez moje pomoći,samo se za prste drži al nedam mu to baš još,mislim da je rano. ugodan vam dan svima 😘

ivymicek
    04. Prosinac 2018. 09:41

Evo mene u pošti.. čekam paket.. mi bolje spavali. On prduckao i cickio bez budenja. Nisam još odlučila kaj ću mu skuhati.
    Hvala na kavi dobro će doć još jedna.
    To je to niš pametno 😂.
    Eh da mog kad stavim na leda sam se hiće na trbuh i nema šanse na ledima. Problem ki radi kad ga presvlačim jer se okreće kod oblačenja štrampli i hlača a kad majicu oblačum onda urla.
    Moje dijete nikad zadovoljno 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Prosinac 2018. 10:08

ivymicek

Evo mene u pošti.. čekam paket.. mi bolje spavali. On prduckao i cickio bez budenja. Nisam još odlučila kaj ću mu skuhati.
    Hvala na kavi dobro će doć još jedna.
    To je to niš pametno 😂.
    Eh da mog kad stavim na leda sam se hiće na trbuh i nema šanse na ledima. Problem ki radi kad ga presvlačim jer se okreće kod oblačenja štrampli i hlača a kad majicu oblačum onda urla.
    Moje dijete nikad zadovoljno 😂

😂😂Kod oblačenja majice i Miha urla ko da mu neznam kaj radim😂. Super za dobro spavanje 😀

Marijaa30
    04. Prosinac 2018. 10:23

Ej cure...nisam se stigla javiti. Moj Ivan i daje jede po 60-90 ml po obroku, jucer je i preskocio obrok. Manje spava po danu. Veseo je, nema temperaturu, normalno kaka. Od subote traje da ne jede, tj u nedjelju je normalno jeo. Misljenje?
    A kaj se tice oblacenja, on se smije kad mu oblacim majcu 😋

26.8. Ivan 💙💙

04. Prosinac 2018. 10:32

Marijaa30

Ej cure…nisam se stigla javiti. Moj Ivan i daje jede po 60-90 ml po obroku, jucer je i preskocio obrok. Manje spava po danu. Veseo je, nema temperaturu, normalno kaka. Od subote traje da ne jede, tj u nedjelju je normalno jeo. Misljenje?

A neznam,kolko obroka pojede kroz dan? Možda da se konzultiraš s pedijatrom? A možda je takva bebica i manje mu treba..znam da se nemože po tablici gledati ali bebaču od 3 mjeseca je preporuka 6 obroka po 180ml(vode) i kad na to staviš mlijeko dođe nekih 200 ml..nezz kaj da ti velim jer se i sama borim s tim papanjem...

04. Prosinac 2018. 10:35

Marijaa30

Ej cure…nisam se stigla javiti. Moj Ivan i daje jede po 60-90 ml po obroku, jucer je i preskocio obrok. Manje spava po danu. Veseo je, nema temperaturu, normalno kaka. Od subote traje da ne jede, tj u nedjelju je normalno jeo. Misljenje?

A možda mu ne odgovara mlijeko? Ili sisač na dudi? Možda treba s bržim protokom? To su samo ideje,tak si i ja razmišljam zakaj Miha slabo papa pa eto,možda je nešto od toga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.