Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    07. Prosinac 2018. 10:16

Hej zenske, nije me bilo neke vrijeme, mama mi isla na hitnu operaciju kraljeznice pa sam bila u sto nesvijesti od brige. Srecom, sve je super proslo i danas dolazi doma.
    Ivy - drzim figr da ostane samo na kasljucanju i da sto prije prodje.
    6xmama - mogu misliti koji stres, ali Barbara je sve lijepo napisala neki dan 😘
    Moja Cviligreta je super, po danu ne spava osim vani u klokanic, po noci od pol 8 do pol 7 s dva budjenja za jesti. Zubi i dalje divljacki muce, ali kaj cemo.
    Za Advent definitivno preporucam klokanicu.
    Puseki svima

Marijaa30
    07. Prosinac 2018. 11:39

Bok cure...
    Nisam se javljala jer sam otkrila zakaj Ivan ne jede. Jadnicak ima eserihiju i sad je na antibiotiku. Od srijede smo kod pedijatra, u bolnici, na vađenju krvi. Horor uglavnom, izmucili su ga onak. Promijenila sam mu i hranu, sad papa bebimil, jel mi je od 50-90ml po obroku, i to na razmake od 4 sata, cak i vise. Uzas. Jucer je pojeo nesto vise, nadam se da ce i danas. Izgubio je oko 700grama. Uzas. Dobro je da nema temperature i crp je 0. Nadam se da cemo to rijesiti. Je li neka imala slucaj s eserihijom kod bebe?

26.8. Ivan 💙💙

07. Prosinac 2018. 11:49

Mamica hvala Bogu da je operacija dobro prošla,što brži oporavak želim mami a bebanu da ti zubići čim prije prestanu mučiti. Marija ajooj,jadničak maleni,što brži oporavak mu želimo😘🤗,jel sad bolje papa?

• Maja82
    07. Prosinac 2018. 12:07

Mamice zao mi je zbog mame, nadam se da je sve ok i da ce brzo nadoc.
    Marija jako mi je zao? Samo si skuzila da manje jede ili jos nesto? Kako je sada? Drzite se!
    6xmama mogu mislit nervoze i priprema.. ja bi bila isto luda 😣 al proci ce sve super!
    Lucy super za trening! Kaj si radila? Mi smo jutros bile na pilatesu za mame i bebe. Rita je bila jako dobra! Mislim da cemo nastavit.

07. Prosinac 2018. 19:29

neće fotke učitati😲

6xmama
    07. Prosinac 2018. 19:59

Da, Ena, skuzila sam i ja prekjucer kad sam vam htjela zalijepiti svoju vojsku cipela poredanih za Sv. Nikolu 😳🙄

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    07. Prosinac 2018. 20:57

Mamice ajme neka je ona sada dobro.. vjerujem da si se nasikirala.
    Marija i vam isto baš ta esherihija 😱. Neka se bi zalječite, moji nisu imali.
    Lucy bravo za vježbu 🎉🎉. Tak treba ja se nadam do 50-te opet počet vježbat ak se Vid do tad odvikne od cice 😂😂😂😂.
    Ostalo sam pozabila.
    Moja vojska je danas bila doma jer svi nešto kašlju pa inhaliramo i čistimo noseve kolektivno.
    Ja oprala frižider (napokon) i presvukla krevete i oprala kupaonu. Os ah se osjećam kao da sam se popela na vrh svijeta. Nadam se da će videk dobro spavati a ja napokon i pojesti nešto što nije slatkiš... Guzica mi raste od tog 😂.
    Noćica kloke 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    08. Prosinac 2018. 06:41

Jutro 😘 
    Mi već budne 😂 probudi se u 6,pocicki,zaspi,vratimo se spavat,mama sretna jer si misli da ima još pol sata spavanja,al budilica Anastazija ne zakazuje-u 6.30 njoj dosta spavanja 😂
    6xmama sretno sutra i da prođe s čim manje stresa
    Mamica bitno da je sve dobro prošlo s mamom,a Greti šaljemo puse da se zubići čim prije smire
    Marija ajme 😞 kako ste otkrili esherichiu?radili kompletno obradu jer manje papa?nadam se da će proći po antibiotiku

ivymicek
    08. Prosinac 2018. 08:12

pharmamma

Jutro 😘
    Mi već budne 😂 probudi se u 6,pocicki,zaspi,vratimo se spavat,mama sretna jer si misli da ima još pol sata spavanja,al budilica Anastazija ne zakazuje-u 6.30 njoj dosta spavanja 😂
    6xmama sretno sutra i da prođe s čim manje stresa
    Mamica bitno da je sve dobro prošlo s mamom,a Greti šaljemo puse da se zubići čim prije smire
    Marija ajme 😞 kako ste otkrili esherichiu?radili kompletno obradu jer manje papa?nadam se da će proći po antibiotiku

Očito smo svi u istom. Mi se zbudili isto u 6 i već odradujemo spavanac.
    Ja bih još spavala.
    Kašlhucamo ali inhaliramo, usisavamo nosić pa će valjda biti bolje.
    6xmama još malo i moči ćeš se opustiti 😘.
    Sjetih se i Nas dva da se dugo nije javila..
    Eto baljezgam bezveze...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    08. Prosinac 2018. 08:51

lucy super za treninge! mi isli ono 2x na vjezbe pa bilo bas dobro. nekako se opet osjecas zivom!
    prekjuce si splanirala Sebu ostavit s tatom da odem jednom (zadnji puta bio) na miru, al jarca. Oba kisu, kaslju..i na kraju nismo uopce isli😒
    mamice uh!! ☹ ajde bitno da je s majkom sad sve dobro! jeste daleko od nje? jel joj ima ko pomoc sad?
    marija i kod vas belaja!😣 i ja se pitam ko i ostale  kako ste ju otkrili??
    😚 ozdracilice malom Ivi!💙
    6xmama kak je prosla jutrosnja strka oko odlaska na ispovijed?
    Ivy kod tebe uvijek neke akcije🙈 Jesu malisani bolje?
    E kakav inhalator imas?
    Mi ovdje imamo pravo iznajmit ga ako treba, ali kontam da je kao i za izdajalicu..ne ide bas samo tako lako. Iako je meni moja gina dala recept i bez da me vidila, nego muz otisao po... Skrenila s teme😄
    Na sta uope gledat pri kupnji?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.