Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    05. Prosinac 2018. 08:03

Jutro 😘
    Ovih dana uspjela povremeno popratiti i nabavit koji komentar na fejsu,tu samo pročitati 🙈 mislim da mi dijete ima onu regresiju sna 😩 ovu noć se budila svakih sat i pol,max 2 plus još ona buđenja di je počela cviliti il plakati al bi zaspala dalje za pola minute ..ugl,dovoljno da me i to probudi 😴😴😴
    6xmama vjerujem da si nervozna zbog krštenja,al sve će biti ok..sigurna sam da svi imaju razumijevanja da se radi o maloj bebi ☺️
    Mi bi s dohranom krenuli za tjedan-dva,taman ce 17.biti 5 mj..vidjet ćemo kako će ici
    Sarma danas kod nas,donijela sveki prije posla 😁 nema kuhanja danas 🎉🎉🎉

05. Prosinac 2018. 08:20

Jutro mamice 😘. Pharmama baš mi je žao za lošu noć,znam kak ti je,Miha je zaspao i 9 i spaval ok nekih 4 sata,od onda se budio i cickao svako malo,i on se budi i cvili kratko pa nekad zaspi bez cice...6xmama hvala 😍😍😘🤗,jbt ide pola godine 😲...a da uzmeš hranu sa sobom i vodu u termosicu? Tak ja kad negdi idem..a u restaču ti mogu vodu prokuhati ak bu trebalo? Ma sve bu to super prošlo😘🤗

japanka
    05. Prosinac 2018. 08:25

Jutro curke!
    Zamislite sto se dogodilo!! Moja mala spavala nocas prvu rundu 4 sata u komadu!!  Ja sam van sebe, naspavala seee  i to ju je tata uspavao sto u zadnje vrijeme nije nikako dopustala. Ja nisam ni osjetila cike kako me bole koliko sam umorna bila. I onda je papala pa se opet probudila za dva sata. A onda je opet cesce budenje tj. duze zvakarenje mame pocelo, ali nema veze. Ova 4 sata u komadu su preporod!
    Pharma suosjecam s tobom, ali proci ce! 
    Ena cestitamo velikom decku na 6mj!
    6xmama mozda bude spavala curka u kolicima? 
    Maja sretno na cijepljenju!!
    Super dan svima! 

6xmama
    05. Prosinac 2018. 09:10

Ena31

Jutro mamice 😘. Pharmama baš mi je žao za lošu noć,znam kak ti je,Miha je zaspao i 9 i spaval ok nekih 4 sata,od onda se budio i cickao svako malo,i on se budi i cvili kratko pa nekad zaspi bez cice…6xmama hvala 😍😍😘🤗,jbt ide pola godine 😲…a da uzmeš hranu sa sobom i vodu u termosicu? Tak ja kad negdi idem..a u restaču ti mogu vodu prokuhati ak bu trebalo? Ma sve bu to super prošlo😘🤗

Ma kaj ja znam ja nekak radije doma složim pa stavim u onu od stiropora torbicu za bočicu pa ostane toplo po 2,3 sata.Ovo mi pak isto baš nije nekaj higijenski razvlačit to mlijeko u prahu svukud.
    Kad krećete s mesom ?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

05. Prosinac 2018. 09:15

6xmama

Ena31

Jutro mamice 😘. Pharmama baš mi je žao za lošu noć,znam kak ti je,Miha je zaspao i 9 i spaval ok nekih 4 sata,od onda se budio i cickao svako malo,i on se budi i cvili kratko pa nekad zaspi bez cice…6xmama hvala 😍😍😘🤗,jbt ide pola godine 😲…a da uzmeš hranu sa sobom i vodu u termosicu? Tak ja kad negdi idem..a u restaču ti mogu vodu prokuhati ak bu trebalo? Ma sve bu to super prošlo😘🤗

Ma kaj ja znam ja nekak radije doma složim pa stavim u onu od stiropora torbicu za bočicu pa ostane toplo po 2,3 sata.Ovo mi pak isto baš nije nekaj higijenski razvlačit to mlijeko u prahu svukud.
    Kad krećete s mesom?

Prekjučer smo papali piletinu i mrkvicu izmiksano😂,jučer nismo,danas bude s krumpirom

baarbaraa29
    05. Prosinac 2018. 09:40
    Za nase mrvice 💕
    Za nase mrvice 💕

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    05. Prosinac 2018. 09:45

Miha čestitke na pola godine ili tin pol ročkasa 😍. Kak ide meseko? Ja uopće ne sumnjam da on to fino pojede.
    Pharma suosjećam tako i mi ovaj tjedan cickimo i budimo se stalno. Noćas smo pričali u mrako od pol 2 do 3.
    Japanka 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 za 4 h u komadu kak se možeš naspavat 😂😂😂😂 i bravo za tatu da može uspavat.
    6xmama ma bit će to ok. To ti je ko svadba nervoza na najjače dok ne dode a kad dode taj dan bude nekako laganini...
    Budu to i junior i šefica svojski odradili.
    Mi cickimo pa se nadam da bu duže spavao jer mi je stan koma a i u olanu mi je oprat frižider ali ne znam koliko bum stigla i koliko će mi se dati jer mi se aja 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

05. Prosinac 2018. 10:06

Hvala Ivymicek 😘. Meseko tak tak,nije baš oduševljen bio al ponjupal je ipak skoro cijelu mjericu od kašice tak da ok😂,sreća pa zijeva na svaku žlicu bila ona puna ili prazna 😂

• Maja82
    05. Prosinac 2018. 10:14

Japanka super za spavanac! Ena cestitam na pol godine 😁 Pharmamama drz se.. znam da je tesko al navali na kavu i slatko i probaj po danu odmoriti. Barbara rasplakah se skoro 😍

Frajla
    05. Prosinac 2018. 10:27

Ena31

6xmama

Ena31

Kad krećete s mesom?

Prekjučer smo papali piletinu i mrkvicu izmiksano😂,jučer nismo,danas bude s krumpirom

Opet ja malo upadam s proljetnica dok moje čudo spava na najdražem madracu-mami 😆
    Vidim da ti bebaca muci kakanje, mrkvica i meseko hoce zatvoriti (i batat i riza), pa mu možeš dodati koju kapljicu ulja u kasicu, na pocetku ide maslinovo i suncokretovo, kasnije moze i malo maslaca 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.