Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anchyca
    03. Prosinac 2018. 13:40

6xmama moj je prevrištao cijeli obred pa je svejedno sve bilo super... ti imaš super curku i petero djece iskustva, a i taj nadbiskup je samo čovjek... a ako štogod i bude (na foru našeg vrištanja), lijepo osmjeh na lice i ćao! samo se opusti i uživaj, iako je lakše reć nego učinit... Ma ti si žena zmaj, ne sumnjamo u tebe!
    ivanolora, ja ne planiram još... nije da ne bi, al mislim da nije spreman... možda iza Božića, tad će već bit na 5 mjeseci... doduše, nije da mu moja majka ne pokušava već dat čokolade i keksa, uz onu 'i vi ste na tome odrasli' -.-''
    majda i ekipa sa nespavačima, da osnujemo klub?  šalu na stranu, naaaaaaadam se da će to više proć, noćas je bilo tako kritično da se muž s njim ustao u 6 i pustio mene da si odspavam do pol 8, a on onda otišao na posao... al se tješimo, il će bit bolje il će odrast... 

hope123
    03. Prosinac 2018. 14:02

❤❤❤❤❤😗😗😗😗hvala svima :) jucer sam joj rekla da cu je u rodiliste vratit :D al kad me sva sretna pogleda i nasmije se uf sve zaboravim :)
    6xmama imas ti iskustva pa cete to super obaviti, a bebolina je super i za pozeljet :) 
    Kak vam ide s kasicama? Ja sam nekak krenula sa zitaricama lagano ujutro i malo jabuke, kruske, mrkve... probala je i batat i tikvu i mrkvu...sve joj se svida :)

6xmama
    03. Prosinac 2018. 14:29

Cure, ma koja ste vi moralna podrska, pa nitko me tak ne digne ko vi ❤️❤️❤️. 
    Barbara, rasplako me tvoj komentar meni. Kaj ces, luda baba, emotivac na kvadrat. Vec si sad mislim kak cu plakat u crkvi, znam da ocu, vec razmisljam da popijem Normabel da se skuliram malo prije. Meni vam samo prodje kroz glavu sva ona muka, strah, neizvjesnost, bolnice, lezanja, lijekovi, silna bockanja i suze same krenu...
    Mi smo vani i ovo ni normalno 😳😳😳, pa vruce je majke ti na suncu 😲. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Dinosaurus
    03. Prosinac 2018. 15:33

Pozdrav mame!
    Nama jucer bilo krstenje. Plaka je jedino nesto kratko dok ga je kum drza jer ne voli lezeci polozaj a ostalo je bio budan ili spava tako da je misa super prosla. Na rucku su ga nosali pa je isto bilo ok. Sve u svemu zadovoljna sam kako je proslo a najbitnije da je proslo 😂
    Mi se nosamo u marami ponekad. Negoduje dok ne izidjemo iz stana. Kad osjeti svjezi zrak i hopsanje zaspe u roku 3min.
    Koristite li vi ovlazivace zraka? Ima li ko kakvu preporuku da je zadovoljan sa nekim odredenim? Treba mi za malo vise kvadrata

lucy233
    03. Prosinac 2018. 17:29

Pozdrav :)
    Gledali smo čudesne zvjeri u kinu, i em sam izašla em sam zagriženi fan Harry Pottera pa mi je bilo baš dobro
    Dinosaurus čestitam na krštenju 😊
    6xmama bude to sve super :) uostalom svi imaju razumjevanja za male bebe. A i okupit će se obitelj,tako da mora bit lijepo.
    Kašice, ja sam počela davati tjedan dana prije petog mjeseca... Probali smo tikvice,tikvu,krumpir,mrkvu i krušku. Mrkva nam je izazvala reakciju ostalo je odlično prihvatio. Još ćemo uvest bananu i jabuku pa onda idemo na žitarice, vjerojatno rižu prvu. 
    Kakvo je u vas vrijeme, u nas glupa kiša pa ne šetamo :(

• Maja82
    03. Prosinac 2018. 20:24

Barbara stvarno si tekstopisac! I ja vas volim 😘 Stvarno je lakse uz ovako lijepu podrsku, savjet, smijeh..
    Lucy i ja sam fan 🤓 bas dobro da si malo uzivala! Iako mislim da svi kad zaista napustimo kucu stalno strepimo i gledamo na mob 😂
    Dinosaurus super za krstenje i cestitam!
    Ja dohranu isto mislim uvest s 5 mj iza NG., ak bude htjela. Nadam se da bude sve ok.

6xmama
    03. Prosinac 2018. 21:34

Ja isto planiram krenut nakon nove godine polako sa kasicama, mi smo ipak na ad pa mozemo vec pomalo. Krenut cemo skupa Majo 😉

• Maja82
    03. Prosinac 2018. 22:26

6xmama

Ja isto planiram krenut nakon nove godine polako sa kasicama, mi smo ipak na ad pa mozemo vec pomalo. Krenut cemo skupa Majo 😉

Moze! Ti si vec stara iskusnjara pa cu imat super kompanjona 😁 Nadam se da ce prihvatit. A kaj s onim da moraju sjedit, gledat zlicu, ne izbacivat jezik i to...? Ta neka pravila? 

ivymicek
    03. Prosinac 2018. 22:38

Lucy tcoj je baš lijepo prihvatio to je super.
    Maja i 6xmama će u kompi a ak moj Vid ovako nastavi budem i ja s vama 😂.
    Ne volim priječaz na dohranu jer taman naviknemo crijeva na mlijeko pa moramo uvest nešto novo. Namučimo se jesti 😂. Mama takav gurman a bebe izbirljive...
    Maja tko je vidio slijediti pravila 😂. To ti se sve mijenja kako puše vjetar. S orvo dvoje je dohrana kretala sa 6 mj a sa ocim mi je pedi reklrekla od 4 mj. Moj ni sa 5 i pol nije najspremniji a od kume mala manda kašice od kad je navršila 4 mj. Mislim da je kao i sve kako koje dijete individualno.
    Moj V se .opet frče pa gibam ajati dok aja.. još ga samo moram obuč u vreću jer sam zaboravila.
    Noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    04. Prosinac 2018. 00:16

Majo, ja ti to nis ne cekam te gluparije da sjeeedi, da ne gura jezik van i sl nek krenem i svaki dan pomalo. Uvalim u viper u onaj polusjedeci polozaj i krecemo. Brzo oni skuze zlicu ak im se svidja kaj je na njoj 😁. Laku nocicu sa sto manje budjenja zelim svima ❤️😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.