6xmama moj je prevrištao cijeli obred pa je svejedno sve bilo super... ti imaš super curku i petero djece iskustva, a i taj nadbiskup je samo čovjek... a ako štogod i bude (na foru našeg vrištanja), lijepo osmjeh na lice i ćao! samo se opusti i uživaj, iako je lakše reć nego učinit... Ma ti si žena zmaj, ne sumnjamo u tebe!
ivanolora, ja ne planiram još... nije da ne bi, al mislim da nije spreman... možda iza Božića, tad će već bit na 5 mjeseci... doduše, nije da mu moja majka ne pokušava već dat čokolade i keksa, uz onu 'i vi ste na tome odrasli' -.-''
majda i ekipa sa nespavačima, da osnujemo klub? šalu na stranu, naaaaaaadam se da će to više proć, noćas je bilo tako kritično da se muž s njim ustao u 6 i pustio mene da si odspavam do pol 8, a on onda otišao na posao... al se tješimo, il će bit bolje il će odrast...
❤❤❤❤❤😗😗😗😗hvala svima :) jucer sam joj rekla da cu je u rodiliste vratit :D al kad me sva sretna pogleda i nasmije se uf sve zaboravim :)
6xmama imas ti iskustva pa cete to super obaviti, a bebolina je super i za pozeljet :)
Kak vam ide s kasicama? Ja sam nekak krenula sa zitaricama lagano ujutro i malo jabuke, kruske, mrkve... probala je i batat i tikvu i mrkvu...sve joj se svida :)
Cure, ma koja ste vi moralna podrska, pa nitko me tak ne digne ko vi ❤️❤️❤️.
Barbara, rasplako me tvoj komentar meni. Kaj ces, luda baba, emotivac na kvadrat. Vec si sad mislim kak cu plakat u crkvi, znam da ocu, vec razmisljam da popijem Normabel da se skuliram malo prije. Meni vam samo prodje kroz glavu sva ona muka, strah, neizvjesnost, bolnice, lezanja, lijekovi, silna bockanja i suze same krenu...
Mi smo vani i ovo ni normalno 😳😳😳, pa vruce je majke ti na suncu 😲.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pozdrav mame!
Nama jucer bilo krstenje. Plaka je jedino nesto kratko dok ga je kum drza jer ne voli lezeci polozaj a ostalo je bio budan ili spava tako da je misa super prosla. Na rucku su ga nosali pa je isto bilo ok. Sve u svemu zadovoljna sam kako je proslo a najbitnije da je proslo 😂
Mi se nosamo u marami ponekad. Negoduje dok ne izidjemo iz stana. Kad osjeti svjezi zrak i hopsanje zaspe u roku 3min.
Koristite li vi ovlazivace zraka? Ima li ko kakvu preporuku da je zadovoljan sa nekim odredenim? Treba mi za malo vise kvadrata
Pozdrav :)
Gledali smo čudesne zvjeri u kinu, i em sam izašla em sam zagriženi fan Harry Pottera pa mi je bilo baš dobro
Dinosaurus čestitam na krštenju 😊
6xmama bude to sve super :) uostalom svi imaju razumjevanja za male bebe. A i okupit će se obitelj,tako da mora bit lijepo.
Kašice, ja sam počela davati tjedan dana prije petog mjeseca... Probali smo tikvice,tikvu,krumpir,mrkvu i krušku. Mrkva nam je izazvala reakciju ostalo je odlično prihvatio. Još ćemo uvest bananu i jabuku pa onda idemo na žitarice, vjerojatno rižu prvu.
Kakvo je u vas vrijeme, u nas glupa kiša pa ne šetamo :(
Barbara stvarno si tekstopisac! I ja vas volim 😘 Stvarno je lakse uz ovako lijepu podrsku, savjet, smijeh..
Lucy i ja sam fan 🤓 bas dobro da si malo uzivala! Iako mislim da svi kad zaista napustimo kucu stalno strepimo i gledamo na mob 😂
Dinosaurus super za krstenje i cestitam!
Ja dohranu isto mislim uvest s 5 mj iza NG., ak bude htjela. Nadam se da bude sve ok.
Ja isto planiram krenut nakon nove godine polako sa kasicama, mi smo ipak na ad pa mozemo vec pomalo. Krenut cemo skupa Majo 😉
Ja isto planiram krenut nakon nove godine polako sa kasicama, mi smo ipak na ad pa mozemo vec pomalo. Krenut cemo skupa Majo 😉
Moze! Ti si vec stara iskusnjara pa cu imat super kompanjona 😁 Nadam se da ce prihvatit. A kaj s onim da moraju sjedit, gledat zlicu, ne izbacivat jezik i to...? Ta neka pravila?
Lucy tcoj je baš lijepo prihvatio to je super.
Maja i 6xmama će u kompi a ak moj Vid ovako nastavi budem i ja s vama 😂.
Ne volim priječaz na dohranu jer taman naviknemo crijeva na mlijeko pa moramo uvest nešto novo. Namučimo se jesti 😂. Mama takav gurman a bebe izbirljive...
Maja tko je vidio slijediti pravila 😂. To ti se sve mijenja kako puše vjetar. S orvo dvoje je dohrana kretala sa 6 mj a sa ocim mi je pedi reklrekla od 4 mj. Moj ni sa 5 i pol nije najspremniji a od kume mala manda kašice od kad je navršila 4 mj. Mislim da je kao i sve kako koje dijete individualno.
Moj V se .opet frče pa gibam ajati dok aja.. još ga samo moram obuč u vreću jer sam zaboravila.
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Majo, ja ti to nis ne cekam te gluparije da sjeeedi, da ne gura jezik van i sl nek krenem i svaki dan pomalo. Uvalim u viper u onaj polusjedeci polozaj i krecemo. Brzo oni skuze zlicu ak im se svidja kaj je na njoj 😁. Laku nocicu sa sto manje budjenja zelim svima ❤️😘
Sortiraj odgovore
Najstariji