Večer mamice!
Pozdrav iz Splitaa,selidba je uspješno obavljena!
6xmama divna uspomena 😍 i svaka čast na organizaciji svega...
Sretni puni mjeseci, prvi zubići i ostala čudesa!
I meni fale topliji dani,ali dosad je stvarno vrijeme da se ne mogu požaliti..
Pusa svima 😘😘
Nijw valjda da ste svi na faceu???
Lucy super za preseljenje!!!
Mi se uspavljujemo. Danas smi jeli jabuku.. prošlo je tak tak 😂.
Noćica svima ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy morat ces i ti 😂 Tamo se ekipa raspistoljila!
Kak je prosla jabukica? Koliko si kuhala? Jel se uzimaju neke nespricane i to il nije vazno kad se gule i kuhaju?
Sve ste me ostavile... 😭😭😭😭😭😭😭.. dobro dobro, nisam mislila da ću ovo reći ali kome se moram haviti za face.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro žene!
Evo poslužite se!
Ja cure ludim. Mojasinoć tek u 23 zaspala i ondaaaaa u 1 se probudila i pocicala i neće spavati... pa ja stvarno ne znam u čemu je sad odjednom problem sat vremena smo bile budne paje opet zaspala. Ali ona bude umorna, ali nekako ne može zaspati... Ne znam stvarno. Stalno mislim da ju nešto ne boli ili da joj zub ne izbija, ali ništa se takvo nije dogodilo.
Super dan svima želimo!
Evo i mene,ma ko je koga ostavio !
Ja inače isto više volim ovak klasični forum.
Lucy,bravo za preseljenje!
Ivy,fino krenuli vi pomalo sa papicom.Nek Vid prihvati dobro sve po redu,da bude tebi lakše i da možeš konačno nekaj konkretno pojest .
Japanka,fina ti kavica!Moja ima takve faze sa dnevnim spavanjem.Recimo tjedan dana super spava popodne,tipa po 2,3 sata u komadu tipa od 4-7 i onda odjednom prestane,rascjepka to spavanje kroz cijeli dan po 20 min-pol sata,tak da ne možeš od nje niš.Ne kužim zakaj.
Izmišljam ručak.Jučer sam čak napravila 2 zahvalnice,još 3 to go .Imam u planu i pofarbat se danas jer moje sjedulje opet vire na sve strane.Valjda ću uspjet...ak mi šefica odobri
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro mamice😀..otišle sve na face..e ja ne idem😂😂😂,vjerna forumu do kraja😀.
Eto već druga noć super spavanac,od oko 9 do 12i15, papica i spavanac do 8 bez cickanja i buđenja😀,falio mu izgleda taj zadnji obrok oko ponoći..nisam si pametna i neznam kolko je to baš dobro da ga tak naučim ali eto,dijete mirno spava😀.
Da,mamice koje dajete bebama ad,kad imate zadnji obrok navečer?
Ej 😊
Ja isto vise volim forum 😋
Isla sam u 7 na vađenje krvi za kontrolu stitnjace i sad mi se uzasno spava, al budem popodne spavala s frajerom. Sad idem kavu pit jer je on zaspao.
Moj decko ne jede uvijek navecer u isto vrijeme, ovisi kak spava, ne mogu nikako mu posloziti da bude isto svaki dan. Imamo muke isto s uspavljivanjem navecer, po danu prođe nakon buđenja sat i pol i vec spava, a navecer je budan i po 2 sata i nece spavati. Ne kuzim. Jos uvijek jede po noci, ne znam kak da se toga rijesimo.
Je li koja uspjela i kako? Pretpostavljam da mu nije dosta po danu, al vecinom pojede 120ml i nece vise i to ga drzi 3,4 sata.
26.8. Ivan 💙💙
Ej 😊
Ja isto vise volim forum 😋
Isla sam u 7 na vađenje krvi za kontrolu stitnjace i sad mi se uzasno spava, al budem popodne spavala s frajerom. Sad idem kavu pit jer je on zaspao.
Moj decko ne jede uvijek navecer u isto vrijeme, ovisi kak spava, ne mogu nikako mu posloziti da bude isto svaki dan. Imamo muke isto s uspavljivanjem navecer, po danu prođe nakon buđenja sat i pol i vec spava, a navecer je budan i po 2 sata i nece spavati. Ne kuzim. Jos uvijek jede po noci, ne znam kak da se toga rijesimo.
Je li koja uspjela i kako? Pretpostavljam da mu nije dosta po danu, al vecinom pojede 120ml i nece vise i to ga drzi 3,4 sata.
Miha ne papa po noći,zadnji obrok mu je bio oko 8 inače,al bi mi se budio za cicanje,sad sam uvela još jedan oko ponoći i odspava do jutra,do 8,baš mu je taj još falio..jede od 160-200,svaka 3-4 sata tak da mi se ovih Ivekovih 120 čini malo,al eto,nisu sva djeca ista,a i Miha od početka papao više(u rodilištu smlatio 40 i plakao,sestre mu dale još 40 i pojeo bez problema)
Sortiraj odgovore
Najstariji