Ena,moja sefica jede zadnji put oko 11,pol 12 navečer i onda spava do 7.
Marija,a svi klinci su ti priča za sebe.Očito Iveku više paše jest češće pa pomalo.Moja jede 5x na dan,od 150-180 ml,kak koji put.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hej zenske! Meni isto forum bolji 😉
Moja jede pa rekla bih svaka 2h po 120ml, jednostavno ne moze vise odjednom pojesti.
Navecer zaspe oko pol 8 i budi se oko 2h za jelo i onda u 6h pravo budjenje.
Jucer smo odradili bozicni obiteljski fotosession. Mala je vecinu vremena bila raspolozena, osim lad se sa sekom morala slikati, jedva ulovili dvije slike bez suza. Nije spavala jucer skoro uopce po danu i bila je nervozna, ali uspjeli smo dobiti par dobrih slika za poklone i nama za na zid. 😀
Mamica super za foto sesion😀. 6xmama hvala😘,to mi se čini ok sistem i svi se naspavamo😁
Mamice,ja sam vć isto mislila ka bi se mi trebali slikat onako,family picture .Kolko ste platili fotkanje,ako nije tajna?Baš me zanima
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutroo
Da se javim dok gospodin spava 😁
Da Marija, Ian se isto rodio 26.8 😁
6xmama svaka čast zahvalnice 👏👏
Ivy, Vid sad bolje reagira na hranu? A za fejs, Barbara je napisala mail par str prije
Lucy, super za preseljenje u Split 🎉 sad možeš i frizeru 😁
Mi smo imali ok noć, odspavao skoro 7 sati u komadu pa jeo, malo bio budan i onda još 3 sata. Ja zadovoljna 😁
Mamica1985 super za slikanje 😁
A je mi dugo spavao, 20 min. Vidim ga kako diže noge u zrak
Jutro mamice!
Moja nije na ad al jede svako 2-3 h po danu. Navece u pol 10 recimo i onda 3-4 i u 8 se ugl budimo. Nadam se da ce nam potrajat dojenje sto dulje jer kak ne podnosi proteine kravljeg mlijeka morali bi ta neka posebna adaptirana koja su navodno bljak i bebe ih bas nece 😣
Jutro mamice!
Moja nije na ad al jede svako 2-3 h po danu. Navece u pol 10 recimo i onda 3-4 i u 8 se ugl budimo. Nadam se da ce nam potrajat dojenje sto dulje jer kak ne podnosi proteine kravljeg mlijeka morali bi ta neka posebna adaptirana koja su navodno bljak i bebe ih bas nece 😣
Meni od frendice tako mala, i kad je prestala dojit dobila je od pedijatrice na recept neki ad bez mlijeka ili čega već. I ok joj je to prihvatila mala
Jutro mamice!
Meni od frendice tako mala, i kad je prestala dojit dobila je od pedijatrice na recept neki ad bez mlijeka ili čega već. I ok joj je to prihvatila mala
E da ti na recept. Ma pedi je rekla da su gorki il nesto pa da ih klinci znaju odbijat. Ajd super da je prihvatila! Nadam se da nam nece trebat.
Jutro mamice!
E da ti na recept. Ma pedi je rekla da su gorki il nesto pa da ih klinci znaju odbijat. Ajd super da je prihvatila! Nadam se da nam nece trebat.
Moj luka je bio alergičan na mlijekomi on je dobio isto ta posebna mlijeka ali nikako prihvatiti. Kad sam probala mlijeko znala sam i zašto. Totalno bljak. Mi smo se onda prebacili na zobeno mlijekomsa dodatkom kalcija a nakon dvije godine života sam mu davala kalcij + magnezij citrat jer je mlijeko počeo koristiti tek oko 3 godine života.
Ali naravno to sam sve mogča jer je bio dojena beba do godinu i 2 mjeseca života.
Pređoh i ja na face ali mi je forum ipak prvi i draži 😂.
Mamica bravo za session! Ja volim slikati oa doma odrađujem to sama... Često nismo svi na slikama ali zato je tu selfie štap..
Ljubim vas i idem si kuhati jesti jer sam se digla na lijevu nogu i gadno posvadala sa najstarijim jer me vipe ništa ne sluša. Da li je to reakcija na bebu iki samo pubertet sa šest ne zna ili sam ja prestroga 😭😱
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji