Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    19. Srpanj 2018. 12:08

Tinchyca

Majda tak sam i ja mislila da moj puno cica i lijepo je uvlačio i dugo bio na cici. Jesu ti cike nakon podoja skroz mekane ili su tvrđe? Probaj kad posisa izdojiti pa vidjeti jel ostane šta mlijeka možda ne posisa do kraja ono masnije mlijeko.

Budu mekane, jos se zezam s muzem kako jedna uvijek bude manja poslije sisanja, sramota me tako medu ljude 😂😂 Bojana malena je preslatka, jos taj osmjeh, jaaaj 😍😍 mamice odspavajte koji sat preko dana ako stignete, meni je jucer pomoglo 😊

04.07. Matija 💜

bojana27
    19. Srpanj 2018. 13:27

Evo mi ti ovako dojimo vani , ovaj tj smo vise po svuda nego doma uzas jedva cekam drugi tj i odmor ..i da produ te krstitke i ponedjeljak jos sve vratimo i pocistimo i gotovo 😊 

ivymicek
    19. Srpanj 2018. 13:34

Yvonne ja razumijem strah od dojenja u javnosti. Meni je isto bilo tak prvi put. Ja imam maje na vrtele ako ne tako onda obična majica a ispod potkušulja tak da ju mogu podić. Nekad se pokrijem tetrom a nekad kad mu smeta ne. A što ču nek svi vude ciku. Malo mi je bed da drugima nije bed ali navikla sam već da mi svi vide cicu 😂. Ako mogu gledat toples na plaži mogu i moju cixu na 3 sekunde dok cica ne dode u usta. Samo hrabro ili probaj nać ovu maramu koju ima bojana.
    Žao mi je curkice čije bebuce ne vuku dobro ali možda kada malo ojačaju budete opet mogle stavljati na ciku 🤞iki kombinirajte malo cika amlo izdajanje 😊.
    Ljubimo vas Vid i ja?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    19. Srpanj 2018. 13:35

Proud sjetimo te se svako malo samo da znaš. Ako čitaš 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    19. Srpanj 2018. 14:02

yvone pijem caj od komoraca,dajem espumisan i biogaiu a jedan dan nam bude super drugi se mucimo i tako u krug...sto se tice dojenja vani gledam da sam uvijek tak obucena da kad uvalim malom sisu okolo se nist ne vidi,s prvim sam se sramila i kad smo vani davala bocicu ali s ovim necu kome smeta neka produzi 😉
    ena i moj je dosta poceo bljuckati...dosta on toga kolicinski izbaci sad dal je samo prepun ovih dan dva ili nemam pojma...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Yvone
    19. Srpanj 2018. 17:17

Tinchyca možda je samo faza pobune. Koliko god budeš mogla super.Znam da ti fali. Ja sam prvo dijete do 3,5 mjeseca, teškom mukom. On jednostavno nije htio.Meni bilo teško, nisam ga znala namjestiti. Plakala se..ali eto sad je veliki i nis mu ne fali. Tak da kako god bude probaj prihvatiti i složit si u glavi da je sve u redu.  Hvala  cure na podršci, to je velim nešto  sto nisam od srama s njim prebrodila, ali sad cu se stvarno potruditi.Bojana gdje si nabavila maramu?? Prekrasna je!!! Stvarno, gdje je Proud?

Yvone
    19. Srpanj 2018. 17:29

Cure u muller sam nasla ovaj čaj za bebe od 1. Tjedna starosti. Uzela sam ga za svaki slučaj nek se nađe. Košta 16,90kn

Pahuljica
    19. Srpanj 2018. 22:20

Pozdrav mamite, evo i nas, mi smo vam vec velikii i debeljuskasti haha vec sam pisala da je u mj dana dobio 2kg i 6cm a sve je tezi i tezi😂 mali skroz "naviko na ruke" nosiljka ga zna smirit i setnjic u njoj uspavat, ja vise ni ne znam kaj je kindac jer on stoji samo za ukras, uz cicu nas krevet jedini dolazi u obzir za spavanje, kolica je uspio malo prihvatit kad je dobre volje voli gledat i truckat se po sljunku al inace nam ne sluze bas previse😂 malo nam se poremetio ritam otkad smo na moru, a to jje zadnja dva tjedna, jako cesto bude premoren i spava mu se a ne zeli zaspat i onda je otkrio da moze i urlikat haha i to obicno pocinje oko 5,6 popodne i onda ga oko 7 vec krenem kupat i pripremat za spavanje, voli jako fen, ne znam voli li njegovu toplinu suskanje ili sve to zajedno haha grcilo nas je inace oko 3 ujutro pa dok se ne pokaki oko 5-6ujutro al nam sad to zna pocet i ranije u noci pa slabije spavamo, pijem i caj za dojilje hipov i od dma, al eto tih par sati se uvijek jadan napreze i stenje, rekla mi je mladamamica da je ona noicu dala bas taj hipov caj i da mu je pomogao za kakanje pa cu mozda to probat
    Kaj se tice dojenja, strastveni je cicko kaj se na njemu i vidi hahah i naravno dojim vani jer bi inace trebala bit zatvorena u kuci?! Posto smo tu u manjoj sredini i svi se znaju i malo je sve po starinski stavim tetricu preko ali vec sam se odvazila izvadit cicku i bez nje ako treba. I tako sam se prepoznala u onim komentarima s navlacenjem cice kad bi se tjesili na njoj al ide mlijeko pa ih to razljuti hahah ovaj moj se prejede pa ga to muci pa bljucka pa se razbudi pa je tuzan jer je pospan i tak ukrug haha a nece vise prihvatit dudicu nema sanse, doslovno sam sve pokupovala, jos su mi ostale samo dr browns one sa spiralicom al ih nemrem nac, jednom sam.mu uspjela uvalit mam dudicu i bilo nam je laksw i ljepsw smo odspavali al samo jwdnom haha i izgubili smo tu dudicu na kraju jer sam je ja nadobudno svuda nosila😁

💙 A.L.

bojana27
    19. Srpanj 2018. 22:50

Pahuljica bome strastven cicko kod tebe ❤️❤️ Nama isto kimbi za sad samo za ukras stoji , volimo jako cicu , kolica ne bas 😂 osim ako spava ..lezaljka i baby gym moze proc 😆 imam nosiljku i nikako probat jer mislim da smo jos jako mali 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ 

Yvone zenska mi napravila jedna za 60 kn 😁

bojana27
    19. Srpanj 2018. 22:52

Ajme tvoj mali kao da citam sta ja pisem 😂😂 samo ona ne bljucka al ono cicala bi a spavala bi a ide mlijeko sa zivcani , a dudu nikakvu nece doduse probala sam avent i dm ali sam ja i blesava pa bi mi bilo zao da prihvati al mislim da bi mi bilo lakse ..a kako nac neku koja je slicna cici ? Makar mislim da ta ne postoji 😂😂 morala bi i ja vidis mam probat 🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.