Pozdrav curke! Evo da se i ja napokon oglasim. Ne znam kak vi ali ja sve sama hendlam doma, muž se vratio na posao i ne stignem ni na wc... mučili smo se sa dojenjem jer je bio lijen na ciki po 1h sisao a na kraju nista pojeo pa je počeo gubit na težini. Tak da sad izdajam već više od tjedan dana i sad lijepo dobiva. Meni su u bolnici na otpusno stavili za te d3 k1 kapi. Navodno sprečava krvarenje u mozgu i još nekaj. Ja mu to dajem. Nisu jeftine ali kaj sad. Mi se prijavili par dana nakon izlaska iz rodilišta i to sve od doma preko e noviriđenče. Nigdje nismo trebali ići 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Franova kužim te skroz i ja sam u jednom trenu ne jela ništa a njega je grčilo pa sam skužila da niš od tog i da moram jest zbog mlijeka. Jedem sve čak i malo povrća i malo voća ne jedem mahunarke. Espumisan dajem 3x dnevno ako dajem više mu smeta i ne jedem jako masnu hranu (nutella i takve gluposti) jer mu smeta. Najgore je kad je umoran onda neće ni cicu ni niš nego urla. Moj je isto cijeli dan na rukama. A kaj ću s njim kad inače urla.
Yvonne ja ne dajem ni K ni D3 jer mu smeta a nisam ni mojim starijuma davala pa su živi i zdravi.
Majda nazoveš ordinaciju i naručiš se za prvi pregled a kad dodes na prvi pregled potpišeš one papire za HZZO za odobranog pedijatra što tvoja dokica dalje obrađuje ( ništa ti).i nitko te ne smije odbiti imaš pravo na pedijatra kojeg želiš. Mi danas obišli WG jer su sniženja pa da si amam nešto kupi. On je bio ok uz cicanja i koje deračenje u kabini i blagajni. Ne voli bŠ čekati, pravo muško
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Muz i ja bili u petak, poslali nas kuci, muz opet otisao u pon, opet ga poslali kuci. Ludim polako, mora se doci osobno. Nemam polozeno, muz radi i ide autom, udaljeni smo 30 km od grada i beba mora cicati, bas me ljute. Mama je rekla sutra otici umjesto mene da se posteno izdere na njih, nisu normalni. Ili mi uvijek naidemo na nekulturne sestre. Ne zele ni naruciti za pregled dok ne otvorimo karton. Bas sam danas zivcana, zbog toga jos vise 😠 i jos danas bila patronazna, dobili samo 30 g u 5 dana 😕 rekla je da ga cesce budim, a stvarno fino cica naspram pocetka
04.07. Matija 💜
Majda tak sam i ja mislila da moj puno cica i lijepo je uvlačio i dugo bio na cici. Jesu ti cike nakon podoja skroz mekane ili su tvrđe? Probaj kad posisa izdojiti pa vidjeti jel ostane šta mlijeka možda ne posisa do kraja ono masnije mlijeko.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Bok curke :) cestitam svima na napretku :)) Nama su u Vinogradskoj isto rekli povijanje ali ja je nisam jer su joj sve pelene bile bas ogromne, a pedijatrica je rekla da j sve ok. isto su nam na otpusno pismo napisali d3 k kapi ali sam uopce zaboravila na to pa joj tek sad nakon 1 mj dajem...
kaj se tice grceva mi smo tako tqko... ipak nam kapi ne uzrokuju jako bljucanje nego je jednostavno ona puna zraka pa samo izbacuje sve van...bile smo kod gastrologinje pa je rekla da je sve ok i nek ju dizem tokom podoja barem 5x kako bi se podrignula. Isto nam je predlozila da kroz dan moze spavati na trbuhu ako ju nadgledam i ako joj tak odgovara...
Puse svim bebicama :* i mamama :*
Pozdrav curke! Evo da se i ja napokon oglasim. Ne znam kak vi ali ja sve sama hendlam doma, muž se vratio na posao i ne stignem ni na wc… mučili smo se sa dojenjem jer je bio lijen na ciki po 1h sisao a na kraju nista pojeo pa je počeo gubit na težini. Tak da sad izdajam već više od tjedan dana i sad lijepo dobiva. Meni su u bolnici na otpusno stavili za te d3 k1 kapi. Navodno sprečava krvarenje u mozgu i još nekaj. Ja mu to dajem. Nisu jeftine ali kaj sad. Mi se prijavili par dana nakon izlaska iz rodilišta i to sve od doma preko e noviriđenče. Nigdje nismo trebali ići 😊
Mi smo ti isto same od pocetka...tata nam ima svoju firmu u kojoj je sad sezona pa ga bas i nema... jos se meni poklopilo da moram za posao nesto odradit...
Al sve mi to mozemo :*
Muz i ja bili u petak, poslali nas kuci, muz opet otisao u pon, opet ga poslali kuci. Ludim polako, mora se doci osobno. Nemam polozeno, muz radi i ide autom, udaljeni smo 30 km od grada i beba mora cicati, bas me ljute. Mama je rekla sutra otici umjesto mene da se posteno izdere na njih, nisu normalni. Ili mi uvijek naidemo na nekulturne sestre. Ne zele ni naruciti za pregled dok ne otvorimo karton. Bas sam danas zivcana, zbog toga jos vise 😠 i jos danas bila patronazna, dobili samo 30 g u 5 dana 😕 rekla je da ga cesce budim, a stvarno fino cica naspram pocetka
Bezveze vas muče s osobnim dolaskom. Nek se mama dobro izdere na njih.
Nempj se samo sekorati, probaj ovak kam ti Tinchyca veli izdojit i ponuditi.
Vjerujem da će vaga slj put pokazati više.
Hope super da je sve dobro i da je samo problem u gutanju zraka suosjećam se jer tsko i Vid kad mahnito cica.onda i pobljuca. Kada linepo cica ne pobljuca ali on ne podrigne svaki put pa zrak ode u crijeva. Ali još je to dobro kako je znalo biti. Držim fige da će sada biti bolje 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moj isto skoro nikad ne podrigne pa sve ode u crijeva. Ali nemrem se žaliti na grčeve tu i tamo se samo oglasi. Zasad pomažu nošenje i duda.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Moj isto skoro nikad ne podrigne pa sve ode u crijeva. Ali nemrem se žaliti na grčeve tu i tamo se samo oglasi. Zasad pomažu nošenje i duda.
Mi smo isto sami ali mi je lakše jer su mi kikachi na moru. Večinom ne stignem skuhati ako i kuham to je nešto brzinski ili polu gotovo jer se puno nosamo. Čistim na mahove dio po dio pa nikada nije full čisto ali i to će kad tad doć na svoje. Naučih se ne živcirati (nekad uspijem nekad ne 😂)
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej hej evo nas
:) stigle sa pregleda :) dobile smo 680 g i 4 cm 😊 nije puno al je rekao doktor da je odlicno pa valjda je 😂😂 samo cickamo , rekao je da majke koje doje nema potrebe za wayom ili bio gaiom jer one imaju dobre te stvarcice a majcino mlijeko najbolje i da se onda dobre bakterije bore sa dobrima i da nema potrebe , da samo lijepo naplacuju 😅 ne znam al ajde 😂 i da guram varalicu obavezno , al eto curka nece i nece i necu je silit 😀
Hej hej evo nas
:) stigle sa pregleda :) dobile smo 680 g i 4 cm 😊 nije puno al je rekao doktor da je odlicno pa valjda je 😂😂 samo cickamo , rekao je da majke koje doje nema potrebe za wayom ili bio gaiom jer one imaju dobre te stvarcice a majcino mlijeko najbolje i da se onda dobre bakterije bore sa dobrima i da nema potrebe , da samo lijepo naplacuju 😅 ne znam al ajde 😂 i da guram varalicu obavezno , al eto curka nece i nece i necu je silit 😀
Ma super za pregled! Ja vjerujem da je tako kako dr kaže da nema potrebe za probiotikom ali misliš si možda malo pomogne 😂.
Jako sam slatka i osmijeh nam je poslala 😍😍😍.
Uživajte 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji