Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pipimadre
    17. Srpanj 2018. 11:54

Pozdrav cure, rodila sam prije 10 dana curicu. Posto mi je prvo dijete zanima me da li vi koristite siroko povijanje? Da li koristite cijelo vrijeme ili samo nocu? Nama je prekjucer otpao pupak, tako da smo od jucer krenuli sa sirokim povijanjem posto u Vinogradskoj preporucuju preventivno do prvog uzv kukova. Ne bi je htjela patiti s tim ako nije potrebno, pogotovo po vrucinama, zao mi ju je gledati tako sa nogama u zraku. Kad se presvlacimo i kad joj skinem tu pelenu odmah se razgibava i uziva u slobodi :D puse svim bebicama

17. Srpanj 2018. 12:10

Pipimadre

Pozdrav cure, rodila sam prije 10 dana curicu. Posto mi je prvo dijete zanima me da li vi koristite siroko povijanje? Da li koristite cijelo vrijeme ili samo nocu? Nama je prekjucer otpao pupak, tako da smo od jucer krenuli sa sirokim povijanjem posto u Vinogradskoj preporucuju preventivno do prvog uzv kukova. Ne bi je htjela patiti s tim ako nije potrebno, pogotovo po vrucinama, zao mi ju je gledati tako sa nogama u zraku. Kad se presvlacimo i kad joj skinem tu pelenu odmah se razgibava i uziva u slobodi :D puse svim bebicama

Dobrodošla nam i čestitke na princezi☺️. Nama su isto rekli preventivno široko povijanje ,ispočetka jesam,nekad da nekad ne baš ak je bilo jako vruće bi mu skinula,onda smo kupili onu pelenu na čičak za široko povijanje,par puta sam ju stavila samo al ona je bolja,na prvom pregledu je pedijatrica rekla da misli da je sve ok i da ne žurimo s uzv,ići ćemo za nekih tjedan dana tek. Znam da ti nisam dala neki konkretan odgovor,ali i ja isto neznam😁.

nasdva
    17. Srpanj 2018. 13:05

Pipimadre

Nama su rekli da nema potrebe za širokim povijanjem da od toga nema koristi.
    Starijeg sam povijala, nju sad ne

ivymicek
    17. Srpanj 2018. 13:16

nasdva

Pipimadre

Nama su rekli da nema potrebe za širokim povijanjem da od toga nema koristi.
    Starijeg sam povijala, nju sad ne

Ja sam najstarijeg povijala ali njemu kukich nije sjeo skroz u čašicu bez obzira na prethodno povijanje (pa bih zaključila da je bilo nepotrebno). S drugim i trećim nisam povijala široko jer mi je dr na šalati rekao da nema potrwbe jer to ne čini razliku. Pogotovo što je vruće i imam osječaj da im to smeta. Eto to su ti naša iskustva a ti po vlastitom osjećaju. Vježbaj kukiche onak u krug s nogicama.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    17. Srpanj 2018. 17:26

Samo da javimo da smo dana sbili na prvom pregledu  dobili smo 1 kg i imamo 4320 g i narawli smo 54.5 cm odnosno narasli smo 4.5 cm.
    Danas smo bolje jer sam ja počela piti dm čaj za mame dojilje i to 6 šalica na dan  kakamo i prdimo ko veliki 🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

17. Srpanj 2018. 20:03

ivymicek

Samo da javimo da smo dana sbili na prvom pregledu dobili smo 1 kg i imamo 4320 g i narawli smo 54.5 cm odnosno narasli smo 4.5 cm.
    Danas smo bolje jer sam ja počela piti dm čaj za mame dojilje i to 6 šalica na dan kakamo i prdimo ko veliki 🎉

Bravo za super pregledić😍😘🤗,iveliki dečko😍😘🤗 za čaj😀😍😘🤗,ja imam hipp za dojilje al popijem kad se sjetim.

• Pipimadre
    17. Srpanj 2018. 20:09

Hvala cure na odgovorima, probati cu joj sto vise stavljati tu pelenu na cicak, maknuti kad bude bas vruce pa sto bude do prvog pregleda, jedva cekam da to obavimo :D 

ivymicek
    17. Srpanj 2018. 20:30

Pipimadre

Hvala cure na odgovorima, probati cu joj sto vise stavljati tu pelenu na cicak, maknuti kad bude bas vruce pa sto bude do prvog pregleda, jedva cekam da to obavimo :D

Ma dobro još malo. Ako nije nervozna možda joj i ne smeta 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Yvone
    17. Srpanj 2018. 21:21

Ivy super za pregled!!! Ako si mislila na kim, koristim u sjemenkama-5-6 sjemenki ubacim u vruću vodu sa cvjetovima kamilice. Procjediti nakon pol sata i popijem. Moram reci da otkad sam došla iz bolnice ona kako jede, odmah kaka. Sad nam je to čak i problematično po noći jer ju s presvlačenjem razbudimo😀Ne znam jel do tog čaja ili se poklopilo. 
    Ena, Bojana tako se oni tješe uz cicu. I ljute😀 Ali kad je bas intenzivno cijeli dan vjerojatno je skok u razvoju kad su razdražljivi i treba im utjeha.Puse vam svima😘😘😘

Majda23
    17. Srpanj 2018. 22:24

Ivy super za pregled 🎉🎉😘 
    I ja se patim sa sirokim povijanjem, isto nam je receno da stavljamo pelenu ali mi bude zao po tim vrucinama. Stvarno nez sta raditi 🙈 i izgleda da su nam biogaja pomaze, danas je manje plakao 😃 sad se uspavao i trebala bi ga buditi a tako mi zao, vec vidim da ovu noc necu spavati. #mommylife 😊

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.