Ja sam svog mužića danas prijavila za žujinu gajbu pive 😊... Fora je jer dobiješ i personaliziranu gajbu 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moj se isto prijavio za gajbu čim je dobil rodni list 😊
Bojana mala je pravi šećer 😍😍😍
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ja od jutra grizem u 10 min od buđenja su mi digli živac i sisavica i dvogodišnjak. Jedva čekam da muž dođe s posla da mu ih uvalim
koja noc u pm..naci nemiran strasno,grci se stenje nasisava bljucka riga i tako u krug...grizem danas nisam oka sklopila posteno...
bojana malena je preslatka 😍
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nas dva, franova 😘😘😘😘.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro drage moje 😘. Bojana malena je med medeni😍😍😍😘😘😘.
Curke koje grizete od jutra nadam se da će biti bolje ubrzo. Mihael se probudio 2 puta za cickanje samo tako da kad i imamo vrištanje preko dana znam da bude noć ok,inače jako mi bljuca poslje papanja i onda bude brzo gladan🤔,ili to kaj halapljivo jede pa se naguta zraka ili ima refluks pa mu se vraća ,nadam se da bude i to ubrzo prošlo . Držite se mamice😘😘😘
Kaj se čuje tiče i mi smo se prijavili ali se dugo čeka izgleda 😊
Hello Mamice i bebice! Bojana super za napredak, i super ti je doktor da podržava dudu i ne radi problem oko dobivanja na težini. Svako djete je individualno, a oni vide napredak i po nekim detaljima koje mi ne kužimo. Curke ja mislim da je normalno to sto je nekada dan za gristi a nekad ne. 😘😘😘😘 vama i bebama. Ja imam paniku od dojenja vani, u javnosti. Ne znam kako da to sama sa sobom raščistim. Sa sinom to nisam prošla, radila sam bočicu vani. Ali sad dojenje puno bolje ide pa bi i ovo vani željela prebroditi. Neznam niti sto obući, osim majice bez naramenica. Franova jesi probala koji od ovih čajeva koje smo tu spominjale?! Ivy, Ena, Nasdva, Jama, Majda, Tinchyca ,Bojana.... jel ima jos koja?😀 Puse vama i bebama i da plakanje sto prije prođe 😘😘😘😘
Yvone meni je tako žao kaj moj ne sisa kak spada. U početku bilo sve super pa počeo zezati.. baš mi fali ta povezanost kad mi je na ciki i doji. Ne zamaraj se sa time što dojiš vani nema ništa prirodnije i lijepše 😍 Probaj majicu neku na bretele iz koje mozes lako ciku izvući ili haljinicu.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji