Eto nas frče pa smo budni. Malo sam ga isprduckala ali još stenje i tiska.
Pahuljice i moj jedino hoće mam dudicu i to onu kaj nisa nigdje našla za kupiti od 0-2 ja sam ih obje dobila od frendica a svugdje sam je tražila, možda ima u ljekarni ili ne znam ima li mam hrvatska pa da im pišeš.
Mi ti se isto puno nosamo, u kolicima se vozimo u jajetu ker je tu stisnut a u košari nema šanse to samo kad smo doma u dvorištu.
Ma proći će to, to su sve faze, ritam se non stop mijenja.
😘😘😘😘 Idem spavati jer ga je duda uspavala
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pahuljice i moj jedino hoće mam dudicu i to onu kaj nisa nigdje našla za kupiti od 0-2 ja sam ih obje dobila od frendica a svugdje sam je tražila, možda ima u ljekarni ili ne znam ima li mam hrvatska pa da im pišeš.
Mi ti se isto puno nosamo, u kolicima se vozimo u jajetu ker je tu stisnut a u košari nema šanse to samo kad smo doma u dvorištu.
Nadam se da ste odspavali nešto,moj se do navečer naspavao cijeli dan pa je noć malo zezao,svađali smo se😂😂,ja s njim,on s cicom i tak do jutra,al ipak i spavali nešto i nismo ustajali raditi bočicu,odviknuo se tog barem noću☺️. Sad je dobio bočicu,white noise na mobitelu,zvuk usisavača i dremucka lagano.
Nadam se da ste odspavali nešto,moj se do navečer naspavao cijeli dan pa je noć malo zezao,svađali smo se😂😂,ja s njim,on s cicom i tak do jutra,al ipak i spavali nešto i nismo ustajali raditi bočicu,odviknuo se tog barem noću☺️. Sad je dobio bočicu,white noise na mobitelu,zvuk usisavača i dremucka lagano.
Tak je i on prespavao jučer večinu dana 😂. Odspavali smo na rate ali nešto jesmo. Istina je da mi se oke sklapaju ali ništa što šalica/dvije kave neće riješiti.
Znači i vi se svađate... 😂.
😘😘😘 Da izdržimo današnji dan.
Nas dva, franova nadam se da ste izdržali jučer i da je danas bolje
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jučer nakon doze čokolade sam se smirila.
Mislim da mi je Marta u skoku traži dojit svakih sat vremena i bila bi na rukama. Tek sad sam ju uspjela spustit u kolica uz medvjedića koji pjeva blistaj, blistaj zvjezdo mala
Bojana, za dude ne znam kaj da ti kazem, meni je bila ona avent soothie il tak nes se zove i to mi je slicilo na cicu nekak, pocuclo par puta i nece, skuzi da je to plastika a ne cica😂 onda imali smo avent 0-6 one neke nove koje su kao mekanije, probo i nece doduse samo jedno sam mu ih stavila jer mi ih je netko valjda hitio u smece slucajno i sad ih vise nemrem nac... onda one iz dma, iz mullera,nuk, pa iz ljekarne neka kao okruglasta, pa neka s rebarcima za masazu....ugl nisam vise pametna nece pa nece, jedini je nocas ipak malo uzeo u usta i cuclao strastveno jer je kakio i prduckao a bio jakoo uspavan i valjda je htio utjehu pa tek tak da je nes u ustima haha
Ivy ove mam imaju u bubamari al je meni najbliza u zadru sad i isli prije 2 dana ali ih bas sad nisu imali, no dobro budemo prezivili, mozda ce nam to poslije bit plus jer se necemo morat odvikavat, samo steta para potrosenih😂
Umorne mamice nadam se da cete se uspijet malo odmorit😘
I btw ima li koja nesretnica sa bas ima jednu cicku vecu od druge? Ali onak stalno, a ne samo nakon podoja kad se isprazni haha, mi smo u pocetku malo vise cickali desnu i sad je znatno veca😂😂
💙 A.L.
Bojana, za dude ne znam kaj da ti kazem, meni je bila ona avent soothie il tak nes se zove i to mi je slicilo na cicu nekak, pocuclo par puta i nece, skuzi da je to plastika a ne cica😂 onda imali smo avent 0-6 one neke nove koje su kao mekanije, probo i nece doduse samo jedno sam mu ih stavila jer mi ih je netko valjda hitio u smece slucajno i sad ih vise nemrem nac… onda one iz dma, iz mullera,nuk, pa iz ljekarne neka kao okruglasta, pa neka s rebarcima za masazu….ugl nisam vise pametna nece pa nece, jedini je nocas ipak malo uzeo u usta i cuclao strastveno jer je kakio i prduckao a bio jakoo uspavan i valjda je htio utjehu pa tek tak da je nes u ustima haha
Ivy ove mam imaju u bubamari al je meni najbliza u zadru sad i isli prije 2 dana ali ih bas sad nisu imali, no dobro budemo prezivili, mozda ce nam to poslije bit plus jer se necemo morat odvikavat, samo steta para potrosenih😂
Umorne mamice nadam se da cete se uspijet malo odmorit😘
I btw ima li koja nesretnica sa bas ima jednu cicku vecu od druge? Ali onak stalno, a ne samo nakon podoja kad se isprazni haha, mi smo u pocetku malo vise cickali desnu i sad je znatno veca😂😂
Jaaaa. Onak mi cike izgledaju u koso kad obučem majicu. Kod emene je lijeva veća 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jučer nakon doze čokolade sam se smirila.
Mislim da mi je Marta u skoku traži dojit svakih sat vremena i bila bi na rukama. Tek sad sam ju uspjela spustit u kolica uz medvjedića koji pjeva blistaj, blistaj zvjezdo mala
Barem je zaspala 🎉🎉🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mamice samo da vas pozdravimo usput,vidim da ste sve vise manje u borbi s grcicima,ali proci ce,zaboravit cete da su ih bebice ikad imale 😉
Sta nam je s Proud,vec duze se ne javlja?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ei..jedno pitanje...neznam kak obući mrvicu a da mu nebu vruće ni zima🤔...jel smije bit ovak? Kod mene u stanu na katu je pakleno vruće 😥...
Sortiraj odgovore
Najstariji