Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    20. Srpanj 2018. 22:24

Samo da se pohvalimo i mi smo na moru. Došli vidjeti klince i malo smočiti guzu. Mama se i okupala dok je Vida čuvala baka..  

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    21. Srpanj 2018. 06:57

Evo i mi se pridružujemo temi ☺️☺️ zasad smo još u bolnici,žele ponoviti neke laboratorijske nalaze..privikavamo se polako,trudimo se cikiti iako još nemamo dovoljno mlijeka i jedva čekamo doći doma k tati ❤️ unaprijed se ispričavam kad vas krenem maltretirati s 1000 pitanja kaj je normalno i kaj raditi jer je sve puno upitnika iznad glave hahahaha bebe bi trebale doći s detaljnim uputstvima 😂😂

bojana27
    21. Srpanj 2018. 07:30

Pharma dobrodosla 😘😘
    Evo curke mi imamo danas krstitke :) , ja njupam sve ..bez mlijeka ne bih mogla zivjet i za sad hB nema problema 😁
    Trenutno razmisljam o nosiljci , ili ring slingu ali imamo nosiljku pa cemo pricekat jos mj-dva i moci cemo se noskat 😁
    Sta se oblacenja tice moja je u bodicu bez rukavica i po danu i po noci i vani i svuda 😊
    Ja nebi gurala dudu da nemamo problem sa tom cicom , i da ona me vuce pa se rasplace jer ide mlijeko 😆 al nece dudu pa nece , cak sam onu avent gumenu probala 😅

hope123
    21. Srpanj 2018. 07:48

Pharma dobrodosla :) 

Bojana divne steee :) sretno danas:)

bojana27
    21. Srpanj 2018. 08:16

Hvala :) evo najavljuju kisu pa sam luda

21. Srpanj 2018. 09:42

bojana27

Hvala :) evo najavljuju kisu pa sam luda

Sretno Bojana 😘😘🤗🤗. Pharmama dobrodošla 😀😘😍 nam ti i Anastazia 😍😍🤗🤗. Samo pitaj,ima tu iskusnijih mamica pa nam svima olakšaju i nauče nas😀,a i mi novopečene smo nešto popamtile ili ispraksale sa svojim mrvicama pa ćemo rado pomoći 😀

franovamamita
    21. Srpanj 2018. 11:10

dan cure,noc je bila dobra nesto malo se grcio hvala bogu,ali sisali smo u 2,4,5:30,ali neka njega samo ne boli...
    ivy super ds ste otisli i da si uspijela malo umociti guzu 😁😙
    pharma dobro nam dosla😙😙
    bojana sretno danas 😙 80ljudi ajme kao svatovi 😀mi jos nismo ni pricali o krstenju al plahiram i to rijesiti..
    jel probala koja Tiba kapi protiv grceva?
    joj imam posla pun k,dragi i kum stavljaju laminat na katu.moram drlog maknuti i kuhati a neeemam ideju...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

hope123
    21. Srpanj 2018. 13:49

franovamamita

dan cure,noc je bila dobra nesto malo se grcio hvala bogu,ali sisali smo u 2,4,5:30,ali neka njega samo ne boli…
    ivy super ds ste otisli i da si uspijela malo umociti guzu 😁😙
    pharma dobro nam dosla😙😙
    bojana sretno danas 😙 80ljudi ajme kao svatovi 😀mi jos nismo ni pricali o krstenju al plahiram i to rijesiti..
    jel probala koja Tiba kapi protiv grceva?
    joj imam posla pun k,dragi i kum stavljaju laminat na katu.moram drlog maknuti i kuhati a neeemam ideju…

jesi probala Colikoid homeopatske kapi?

Majda23
    21. Srpanj 2018. 14:10

Ivy jaaaoj more, samo vi nama uzivajte 😊 okupajte se i za nas 😘 
    Bojana svaka cast, ja ne bi mogla s toliko ljudi. Jos ove vrucine i beba, kapa do poda!! Mi nismo ni poceli s dogovorima za krstenje a trebali bi. Lijena sam 
    Pharma i ja se tako osjecam, ali pomognu savjeti od nasih mamica 😊 
    Franova super za noc bez grceva 🎉🎉

04.07. Matija 💜

Majda23
    21. Srpanj 2018. 14:13

Moj mis ima problema sa spavanjem, hoce samo na moj stomak zaspati. Ili se probudi odmah kad ga stavim na krevet ili za par minuta. Ne znam sta bih mislila, da li su grcevi u pitanju jer se jadan grci i trza u snu. Mozda mu treba majcin dodir, nez 🤔 jucer se ispovracao, ali i dalje cesto trazi sisu. Muz danas kupuje caj za mene pa cemo vidjeti do ceg je. 

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.